E tabii kolay kazanç yok :)
Aslında zorende ki beklentilerinizi çok merak ettim (bilanço, alacak, halka arz vs...), paylaşırsanız sevinirim
Saygılar
Printable View
benim hiç bir kağıtta büyük beklentilerim olmaz. kağıtları incelerken hareketlerini dikkate alarak değerlendiririm ve ilk gün kazancı gördüğüm yerde üçüne beşine bakmaz vurur geçerim. baktım yükseliş devam ediyor hiç dert etmem ama aynı gün fazla yükselemeden gari salmaya başlarsa alttan yine alırım. yükseliş devam ederse hiç dert etmeden yeni arayışa girerim. çünkü o kadar çok alternatif varki, asla aynı kağıt üzerinde debelenmem. yani trade işi... haa bu arada ben kendimi anlatıyorum. yani böyle yapılırsa diye bir tavsiyem yok olamazda... her oyuncunun kendi çapında becerileri olur...
ne kadar nazlandın yürü artık.
şimdi burnunu karıştır otur:) şaka, şaka, ee.. üç beş milyon fşekleme ile anında uçacak kağıttan teyyare değildi. çorbayı içmek için biraz beklemek gerekiyordu.. neyse olan oldu kağıtların hepsi bizim hemde içlerinde kaşına gözüne aşık olacak ne kağıtlar bulunur:)
Ahlatcı Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:
"Ağustos ayı içerisinde 3,13 TL'ye kadar yükselen ZOREN paylarını
teknik açıdan incelediğimizde 21 Eylül tarihinde aşağı yönlü kırdığı
Fibo 38,20 seviyesine denk gelen 2,66 TL seviyesi üzerine çıkmakta
zorlandığı dikkat çekiyor. 20 günlük hareketli ortalaması da bu
seviyeye denk gelen hisse, 2,52 TL ile 2,66 TL arasındaki yatay
hareketini sürdürürken hissenin yatay bandını yukarı yönlü kırması
için 2,66 TL üzerinde kalıcılık sağlanması gerekiyor. Böyle bir
durumun yaşanması halinde Fibo 23,60 seviyesine denk gelen 2,84 TL ile
Ağustos ayında yapılan 3,13 TL zirvesi hedef konumunda iken yatay
bandın aşağı yönlü kırılması halinde ise 2,51 ve 2,37 TL destek
seviyelerini takip edeceğiz.
Destekler: 2,51 / 2,37 / 2,25
Dirençler: 2,66 / 2,84 / 3,13 "
Doğalgaz müjdesi furyası yeniden başlarmı bu hafta...
Yukarı yönlü revize edileceğine dair açıklanmamış duyumlar geliyor. Hadi hayırlısı diyelim.