Arama sonucu : 4278 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku

Yok yok zoren ile münasebetimiz çok eskiye dayanıyor. Zor kurtulduk kendilerinden

Bir de danaklı kavaklı mavaklı, perukluyla kimseyi uğraştırmayalım

Saygılar
    ters bir dönemde ZOREN sizi baya hırpalamış pskolojik olarak tedirgin ediyor sizi ama normaldir olabilir. aslında söyleyeceğim çok şey olabilirde, neyse bunu ses kontrol olarak kabul edip takip edelim
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ters bir dönemde ZOREN sizi baya hırpalamış pskolojik olarak tedirgin ediyor sizi ama normaldir olabilir. aslında söyleyeceğim çok şey olabilirde, neyse bunu ses kontrol olarak kabul edip takip edelim
    E tabii kolay kazanç yok

Aslında zorende ki beklentilerinizi çok merak ettim (bilanço, alacak, halka arz vs...), paylaşırsanız sevinirim

Saygılar

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    E tabii kolay kazanç yok

Aslında zorende ki beklentilerinizi çok merak ettim (bilanço, alacak, halka arz vs...), paylaşırsanız sevinirim

Saygılar
    benim hiç bir kağıtta büyük beklentilerim olmaz. kağıtları incelerken hareketlerini dikkate alarak değerlendiririm ve ilk gün kazancı gördüğüm yerde üçüne beşine bakmaz vurur geçerim. baktım yükseliş devam ediyor hiç dert etmem ama aynı gün fazla yükselemeden gari salmaya başlarsa alttan yine alırım. yükseliş devam ederse hiç dert etmeden yeni arayışa girerim. çünkü o kadar çok alternatif varki, asla aynı kağıt üzerinde debelenmem. yani trade işi... haa bu arada ben kendimi anlatıyorum. yani böyle yapılırsa diye bir tavsiyem yok olamazda... her oyuncunun kendi çapında becerileri olur...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •