Ogan iyi partinin , İnce KK nın oylarını çalsın diye yol verilen 2 şahsiyet...
İlk turda %55 KK kazanacak şekilde poz alın derim...Ben şahsen bu şekilde poz aldım...Kim kazanırsa kazansın yeşil soğan çok güzel para edecek...Orta vade de Borsa...
Ogan iyi partinin , İnce KK nın oylarını çalsın diye yol verilen 2 şahsiyet...
İlk turda %55 KK kazanacak şekilde poz alın derim...Ben şahsen bu şekilde poz aldım...Kim kazanırsa kazansın yeşil soğan çok güzel para edecek...Orta vade de Borsa...
https://www.dokuzeylul.com/akpli-vek...m-gucu-cogaldi
AKP'li vekil adayı: Aslında kriz yok, alım gücü çoğaldı
AKP Kayseri Milletvekili adayı Emine Timuçin, katıldığı bir yerel kanalda Türkiye'deki ekonomik duruma ilişkin görüşlerini anlattı. Aslında ekonomik kriz olmadığını ve alım gücünün arttığını iddia eden Timuçin, "Bizim asgari ücretle bundan 20 yıl önce alınan ekmek sayısıyla bugün alınan ekmek sayısını gösteren oranları elimizde var. Yüz ya da bin ekmek alabiliyorsanız şimdiki asgari ücretle onun 10 bin tane alabiliyorsunuz.
Alım gücü daha da çoğaldı" dedi
Yüz ya da bin diyor...
Özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan, aralarında futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de bulunduğu çok sayıda varlıklı kişiyi 80 milyon Dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı.
Dolandırılan isimler arasında Galatasaray’ın tanınmış isimleri Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Semih Kaya ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu bildirildi.
https://www.muhabirtv.com/banka-mudu...gozalti/21822/
Bay Kemal gelince çok enkaz var bir diğeri özellikle son 2 yıl geriye dönük sallamasyon TÜİK verilerini kurulacak yeni bir komisyona araştırtıp doğru veriler günümüze çevirilmelidir.
Yok bakkal ağladı yok emlakçı zırladı yok taksici inşaatçı bilmem ne yok artık
Herkes hakettiğine ulaşacak
Hocam bunlarda senin 1 milyonu kamyonetle taşıma hesabından yola çıkmışlar belliki :evil:
Şu anki asgari ücretle 10 bin tane ekmek almak için ya asgari ücretin 50 bin TL olması ya da ekmeğin 82 kuruş olması lazım.
Birisi bu kadına her ikisinin de hayal olduğunu söylesin :oleyo: