ne ersu ymuş arkadaş sasa gibi olacak ama öldürdü
Printable View
ne ersu ymuş arkadaş sasa gibi olacak ama öldürdü
Endeks s..çtı 😧
İkigün önce finans yatırım üzerinden 480.000 lot satmış sevgili patronumuz. Bugunde ayni kurum 104.000 daha sattı.
Spk cezayı basmış ama o imajı nasıl silecekler patronun hiç açıklaması var mı ben yaptım ama sorun niye yaptım gibilerden yoksa şirketin rakamları düzeliyor potansiyelli sektör mimli hisse dediler bugün sorduğumda neyse ince bir takip hakkediyor.. Bol kazançlar
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada benim dikkatimi çeken şu, patronun mal sattığı hisselerde ani düşüş yaşanıyor, olumsuz görülmesi normal güven kaybı olması vs vs vs ...
Ancak ilginçtir ki Ersu da bu yaşanmadı, a. ortalamanın altında kapatmıyor...
Bu konuda fikri olan var mıdır?
Bokunu yiyim spek abi. bide ben varım.
Endeks yükselirken bunun bu hareketleri yapması, yükseleceğinin habercisi olabilir mi? Mecburen aldık bir miktar daha 1.09'dan bakalım. 1.30-1.35 üstü satarım. Attım kenara bekliyorum. ytd
Kar etmeden maliyete gelsin satıcam spek abi. Kimsede kalmadı zaten. Kaldır şu tahtayıda şenlenelim artık.
Ersu delirtiyorr sanırımm :evil:
http://resimyukle.link/a/65f029fa-36...b8b0a001fa.jpg
Hisseyi elinde tutup bekleyen bir tek ben kaldım galiba. 😯
Tek umut iyi bir bilanço. Şirketin başka beklentisi yok sanırım. Bugün yaptığı kapanışla grafik bozuldu ama grafik ve tekniğin bu gibi hisselerde pek sağlıklı sonuçlar vermediği de bir gerçek.
Bu fiyatta beklede öğlenden sonra alayım seni😉. Ytd...
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Hissede pek kalan yok sanırım. 1.10 geçersek yol alırız gibi görünüyor. Bugün 1.08 kapatmasını isterdim.
günaydın forumdaşlar. hissemiz dün endekse paralel yükseliş kaydetti ve günü en yükseğinden kapattı. mevcut olumlu havanın devamı halinde bolinger orta bandı 1.10 üzerinde kapanışlar yaparız diye düşünüyorum.Endekste en önemli direnç 115.000 ben buranın geçileceğini düşünüyorum çünkü önce suriye olayı sonra erken seçim falan derken milletten malı topladılar. Ersu için 1.12yi kuvvetli direnç olarak takip ediyorum. YTD.
Haftaya bilançoyu satın almaya başlarlar...
Hala 1.05 takılıyor bu ne doymazlık arkadaş...
Olsa neee olmasa ne? Beklentisi var mı? Yok. Kâtrlılık fos. Geçmiş dönem zararları çok... Bu çakal şirketlere para yatırma dönemini geçmek gerek.Tavan olsa ne yazar... 1.70 ten 1'lere yine gelir. Kıymeti yok. Oyuncak kağıtlar bunlar.
Döviz geliri, hikâyesi, kârlılığı... ederi olan şirketlere yatırım yapmalı....ytd.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz geliri, hikâyesi, kârlılığı... ederi olan şirketlere yatırım yapmalı... Demişsiniz bende algyo var ve bu saydıklarinizin hepsi onda var ama oradada süründürüyorlar
Borsada uzun vade beklemeyince kâr edilmiyor. Tabi hisseyi çok ucuza aldıysan orta vadede kazanç olabilir. Bugün kapanişa doğru 1.09 hareketi güzel oldu 190.000 civarında işlem yaptı 1.09dan
Ne olursa olsun kar etmeden çıkasım yok bekleyeceğim. 1.30 üzeri bir kısmını veririm geri kalanı ancak 1.50 üstü. Yaz aylarına doğru yükselecektir. Tabi bunlar kendi düşüncelerim.
Kardeş GYO kulvarı ayrı... Hepsi iskontolu. Bir sürü değişken var. Ama ederi var. Çöp olmaz. İlerde inanılmaz işler çıkarabilir. Beklenebilir... İkisinin 5 yıllık grafiğini aç. Ersu gibi kağıtların operasyon kağıdı çöp olduğunu görürsün. Ersu gider ama birilerinin kucağına bırakmak için gider. En son alan gariban birilerinin kucağına düşsün diye gider... Yoksa şirket gelecekte bir halt olacağından değil. Tüm koşullar iyi iken gider. Anlık ters bir durumda en önde aşağı iner. tercih sizi tabi. Ytd.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ersu eski ersu diğil bence önümüzdeki yılların parlayan yıldızı olmaya aday üretim var satış var kar var daha ne olsun zamanla herşey düzelecek hakkettiği yer buralar diğil..zaman herşeyi gösterecek bilançolar düzeliyor yine güzel bir kar açıklayacağını umuyorum.. 3 fabrikanın bir tanesini yapamazsın şuanki piyasa degerine gerisini siz düşünün.yönetim artık dogruları görüp yatırımcısını aldatmakdan vazgeçmeli.. bu dünya kimseye kalmaz babaları rahmetli oldu ne oldu bana göre bu şirket hiç bir zaman zarar ettiğini düşünmüyorum
Ama malesef öyle gösterildi değermi şimdi toprağın altında ne götürdü .ne yaptıysa onu götürdü ALLAH af eder İNŞALLAH mirascıları
öyle diğildir umarım ve ersuyu hakettiği değere getirirler dua alırlar beddua diğil. saygılar
Sayfadaki hareketlilik gibi ERSU da sabahtan itibaren hareketlenir diye düşünüyorum. Alımlar devam ederse 1.12 üstü atar mıyız?
1,09 dan 1lot 2 lot şeklinde dalgasını geçiyor birileri.
yapıkredi girdi tahtaya 1.13 yaptırdı. ama 1.08 den satıyor anlamadım bu işi.
ne yaptı bunlar 1.13 aldılar 1.07 satıyorlar anlayan varmı..
takas gören varmı acaba bugün ne olmuş bir bakalım...