Hissede pek kalan yok sanırım. 1.10 geçersek yol alırız gibi görünüyor. Bugün 1.08 kapatmasını isterdim.
Hissede pek kalan yok sanırım. 1.10 geçersek yol alırız gibi görünüyor. Bugün 1.08 kapatmasını isterdim.
günaydın forumdaşlar. hissemiz dün endekse paralel yükseliş kaydetti ve günü en yükseğinden kapattı. mevcut olumlu havanın devamı halinde bolinger orta bandı 1.10 üzerinde kapanışlar yaparız diye düşünüyorum.Endekste en önemli direnç 115.000 ben buranın geçileceğini düşünüyorum çünkü önce suriye olayı sonra erken seçim falan derken milletten malı topladılar. Ersu için 1.12yi kuvvetli direnç olarak takip ediyorum. YTD.
Haftaya bilançoyu satın almaya başlarlar...
Hala 1.05 takılıyor bu ne doymazlık arkadaş...
Olsa neee olmasa ne? Beklentisi var mı? Yok. Kâtrlılık fos. Geçmiş dönem zararları çok... Bu çakal şirketlere para yatırma dönemini geçmek gerek.Tavan olsa ne yazar... 1.70 ten 1'lere yine gelir. Kıymeti yok. Oyuncak kağıtlar bunlar.
Döviz geliri, hikâyesi, kârlılığı... ederi olan şirketlere yatırım yapmalı....ytd.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz geliri, hikâyesi, kârlılığı... ederi olan şirketlere yatırım yapmalı... Demişsiniz bende algyo var ve bu saydıklarinizin hepsi onda var ama oradada süründürüyorlar
Borsada uzun vade beklemeyince kâr edilmiyor. Tabi hisseyi çok ucuza aldıysan orta vadede kazanç olabilir. Bugün kapanişa doğru 1.09 hareketi güzel oldu 190.000 civarında işlem yaptı 1.09dan
Yer İmleri