ah şu acemiler .... bakmayınız görünüz ... bol kazançlar arkadaşlar . ytd
Printable View
ah şu acemiler .... bakmayınız görünüz ... bol kazançlar arkadaşlar . ytd
Yukarı hareket başlamıştır diyeli iki saat, "ah şu acemiler.. bakmayınız görünüz" diyeli bir saat geçmiş aradan. Hisse de bir hareket yok ama. :)) Borsaya ilk 1990 yılında girdim. tezsan hissesi vardı o günlerde. İyi para kazandığımda oldu kaybettiğimde.. böyle büyük laflar edenleri de çok gördüm..
Konumuza gelelim; Merko'nun sermayeye katılım karşılığı kullanacağı paranın onayı belki bugün değil ama muhtemelen bu hafta sonu yada bir sonraki haftaya kadar SPK'dan çıkacaktır. Bu vakit geldiğinde güzel bir hareket olacaktır. Hatta bu süreç bitmeyecek. Daha sonra yine kullanacak değişik yatırımlar için bu kredi havuzunu. Bu süreç devam ettiği sürece, ki edecek.. bu hisse çok iyi yerlere gelecektir. Bekleyen iyi ekmek yer. Bunun tek istisnası SPK'nın bu işe taş koyması.. ytd diyorum..
Herkese bol kazançlar..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 15719
1.74 de bi desteği var zaten bugun çalışmış ben yarında düşüş bekliyorum bütün göstergeleri sat durumunda ufak bi düşen kanal yapmış kendine 1.82 üstü kapanışlar lazım
bizi bitirdin be merko...
Dün çıkış başladı . Yön yukarı ... bireysel cevap yazmıyorum .
bu hokuspokus cuma günü mepete de gelmişti yazdı yazdı gazladı gazladı patron 3,18 lerden 1 günde 2,50 lere çaktı kağıdı
buraya geldiyse artık moku iyice yedik demektir :(
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
AETNA S.A. 6.772.871,97 24,95 24,95
MERKO HOLDİNG AŞ 6.098.106,66 22,46 22,46
DUNCAN JOHN BLAKE 1.846.472 6,8 6,8
DİĞER 12.432.549,37 45,79 45,79
TOPLAM 27.150.000 100 100
Borsa Kodu Fiili Dolaşımdaki Pay Tutarı(TL) Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı(%)
MERKO 11.209.948,45 41,28
Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı(%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
MERGROM ENERJİ VE GÜBRE ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET AŞ. BİYOENERJİ VE GÜBRE ÜRETİMİ 500.000 250.000 TRY 50
Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı(%)
The Fire Dragon Trust 3.618.680,78 TRY 13,33
Mehmet Hakan Severge 2.478.941,22 TRY 9,13
Diğer 484,66 TRY 0
Alt Marj Fiyatı1,41
Üst Marj Fiyatı2,11
20 Günlük Ortalama1,80
52 Günlük Ortalama1,64
haber gelene kadar süründürecek her zamanki gibi
bu sermaye artışı ile ilgili kötü birşeylermi oluyor acaba adamlar deli gibi mal satıyor
bizimkiside egcyodaki gibi vazmı geçti, spk onaylamayacakmı noldu
23 ünde çağrı yapacam dedi noldu
daha dün 1,85 olan kağıt 1,72 ye düştü
allah sonumuzu hayır etsin :(
***MERKO*** MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***MERKO*** MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
31.01.2018 ve 01.02.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
31.01.2018*ve 01.02.2018 tarihlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan özel durum*açıklamalarında, Şirketimizin ortaklarından Aetna SA Ve Merko Holding A.Ş.'nin*sahibi oldukları payların, Şirket ile GEM Global Yield Fund LLC SCS ("GEM")*arasında imzalanmış olan Sermaye İştirak Taahütnamesi ve Pay Ödünç Sözleşmesi*çerçevesinde teminat olarak kullanılmak üzere GEM'e satış ve devri ile ilgili*olarak Sermaye Piyasası Kurul'unca çıkarılmış olan VIII-128.1 sayılı Pay*Tebliği'nin ("Tebliğ") 27'nci maddesi çerçevesinde düzenlenmiş olan Pay Satış*Bilgi Formu'nun onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde başvuruda*bulunulduğu duyurulmuştur.
Konuya*ilişkin olarak 13.02.2018 tarih ve 30331 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Pay*Tebliği (VII-128.1)'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (VII-128.1.ç) ile Tebliğ'in*27. maddesi yürürlükten kaldırılmıştır. Bu çerçevede, 31.01.2018 ve 01.02.2018*tarihlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurulan işlemlerin Şirketimiz*Ortaklarından Merko Holding A.Ş. ve Aetna SA tarafından yapılabilmesi için Pay*Satış Bilgi Formu düzenleme yükümlülüğü ortadan kalkmıştır.
Bu*süreç dahilinde ortaya çıkacak, Şirket hisselerinin değerini ve/veya*yatırımcıların kararını etkileyebilecek nitelikteki hususlar ve işlemlere*ilişkin gelişmeler derhal kamuya açıklanacaktır.
Tasarruf sahiplerimizin ve Kamuoyunun bilgisine sunulur
Artık spk ile işimiz yok neden spk onayı yokken davet haberi gelmedi sıkıntı bu arkadaş neden anlamak istemiyorsun demek istiyor o koyu punto lar bunlar ecgyo dakika gibi spk şartları uymadı diye vazgeçeceklerdi şimdi bu da yok şimdi neyi bahane edip vazgeçecekler bunun planını yapıyorlar sanırım yoksa çıkar adam gibi ne olduğunu açıklarlar patron bu işlerde ne yazık ki sabıkalı zamanında metro sahibi galip ile iş görmüş bakalım ne kadar sahtekar kağıt var yükseliyor cemal euyo euhol flap bakalım bu ne yapacak ama niyeti mal çakmaksa inanın diğerleri en az üç katına çıkarıp mal çalarken bizimki ni burası kesmez
Artık bugünde haber gelmezse en son gelen habere tepki olarak plan bozuldu mantığıyla satış yapmaları bizim için kötü olmuştu bunlar spk onayı ve davet haberini kullanıp fiyatı yukarı çekecekler ve malı dagıtacaklardı sanırım ve sonra spk hisseleri 6 ay sonra satabilir bahenesi ile anlaşamadım deyip hisseyi tekrar 1 civarına getirip tekrar toplayacaklardı ama spk mevzuat degişikliği işi bozdu sanırım bakalım yeni plan ne olacak
Arkadaşlar yatırımcı ilişkilerini arayın ben aradım. Çağrı gerceklesmemiş üstü kapalı böyle birşeyler söyledi.
SM-G850F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam onun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum
1 hafta önce 10 larca sayfa bitirdik biz burada onunla ilgili
tekrar paylaşmasının bizim bilmediğimiz atladığımız kendince bir yorumu vardır herhalde diye sordum
hem birşeyi bahane etmelerimi gerekiyor vazgeçmeleri için
ülkenin genel konjoktürü , yatırımcı firmanın şartlarda değişiklik talebi falan filan
gözünün üstünde kaş var, armutun sapı üzümün çöpü bahane bin çeşit
bahanesi bitmiş diyede birşey yok afedersin şeylerinden binlerce şey uydurabilirler
ne spk sı ne cimeri bimeri kimsede hiçbirşey diyemez....
Ben anlayamadım, şirket borsada ki 3-5 kuruşa mı göz dikti yani? Bu teklif şirketin büyümesi için gerekli, kaçırılmayacak bir fırsat değerinde. Neden keyfi vazgeçilsin?
bunun cevabı için en yakın örnek egcyo sayfasını bir ziyaret edin derim
tabi bizde sizin dediğiniz gibi düşünüyoruz
ama beklenti yaratıp patronların veya yancılarının elinde yüklü kağıt varsa boşaltmak isteyebilirlermi
kısa sürede 1,20 lerden 2 lere nasıl geldi toplayanlar sırf mağsum yatırımcılarmı
bunlarıda sorgulamak lazım
burasının patronunun borsa geçmişini şaibe varmı yokmu, karakterini falan hiç araştırmadan daldık ama
daha önceleri yaşananlar burasının bist olduğunuda unutmamak gerektiğini hatırlatıyor insana
Fiyat Lot Yüzde
1,71 350 0,07%
1,72 96.801 20,42%
1,73 189.515 39,98%
1,74 120.623 25,45%
1,75 40.681 8,58%
1,76 11.181 2,36%
1,77 8.762 1,85%
72 De yıkıldı :vk:
çoğu kişi terketti sanırım eski kalabalık yok burda... çok pişmanım 2 lerden vermediğime.. umarım dökme operasyonlarıdır.
Mallik bizde kar ettin cik beklenti sebebiyle stopta olmadik. İnsallah buralarda surunmez aylarca yillarca.
Şuana kadar tek olumlu şey hala takaslarda anlaşma öncesi ile şimdi arasında ilk beş kurumun mal satmaması hatta alması bu süreçte iki tepe yaptık şimdi nerden dönecek bakalım bugünde her zaman ki gibi günün en düşüğünden karanlıkta yapılan itinalı çalışma ile kapattık eğer bu hafta bir haber gelmezse bizi ilk harekete başlanan nokta bekliyor kar bekliyor gibi ama adam olup gerçek niyetleri ky sıkmak değil şirketi ayakta tutmak ise başka ama şöyle şirketin geçmişine dönük bir araştırma yapılırsa özellikle satışlarla şirketin içinin boşaltıldığı görülebilir bakalım neler olacak
Burada en çok can sıkan patron un borsada mimli olması ama bakıyorum harekete daha işin balındayız gibi işin erbabı işe patron o neden galipten mecnundan geri kalsın onlardan ne eksiği var onlar 1... Küsürden 11.00 kere hisselerini çıkarırken bizimki beceremez mi bakalım yolun neresindeyiz başından mı ortasından mı sağından mı tuttuk
Açıklamalar
Şirketimiz ile GEM Global Yield Fund LLC SCS ve GEM Investments America, LLC ile Şirketimiz ortakları Merko Holding A.Ş. ile Aetna SA arasında imzalanmış olan 26.1.2018 tarihli Sermaye İştirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Sözleşmesi (Subscription Commitment and Share Lending Agreement) çerçevesinde, Şirketimiz ortaklarından Merko Holding A.Ş. tarafından 2.579.250 adet Şirketimiz payı ve yine Şirketimiz ortaklarından Aetna SA tarafından 2.850.750 adet Şirketimiz payı GEM Global Yield Fund LLC SCS hesabına devredilmiştir.
Devre konu söz konusu paylar, Şirketimizce yapılması düşünülen iştirak davetine istinaden, GEM Global Yield Fund LLC SCS tarafından Şirketimize ödenebilecek olan sermaye iştirak avansına karşılık teminat niteliğini haiz olup, sermaye artırımının tamamlanarak, artırıma konu payların GEM Global Yield Fund LLC SCS'e teslimi ile bu paylar yeniden adı geçen ortakların hesabına iade edilecektir.
Bu süreç dahilinde ortaya çıkacak, Şirket hisselerinin değerini ve/veya yatırımcıların kararını etkileyebilecek nitelikteki hususlar ve işlemlere ilişkin gelişmeler derhal kamuya açıklanacaktır.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine
Şirketimiz ile GEM Global Yield Fund LLC SCS ve GEM Investments America, LLC ile Şirketimiz ortakları Merko Holding A.Ş. ile Aetna SA arasında imzalanmış olan 26.1.2018 tarihli Sermaye İştirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Sözleşmesi (Subscription Commitment and Share Lending Agreement) çerçevesinde, Şirketimiz ortaklarından Merko Holding A.Ş. tarafından 2.579.250 adet Şirketimiz payı ve yine Şirketimiz ortaklarından Aetna SA tarafından 2.850.750 adet Şirketimiz payı GEM Global Yield Fund LLC SCS hesabına devredilmiştir.
Devre konu söz konusu paylar, Şirketimizce yapılması düşünülen iştirak davetine istinaden, GEM Global Yield Fund LLC SCS tarafından Şirketimize ödenebilecek olan sermaye iştirak avansına karşılık teminat niteliğini haiz olup, sermaye artırımının tamamlanarak, artırıma konu payların GEM Global Yield Fund LLC SCS'e teslimi ile bu paylar yeniden adı geçen ortakların hesabına iade edilecektir.
Bu süreç dahilinde ortaya çıkacak, Şirket hisselerinin değerini ve/veya yatırımcıların kararını etkileyebilecek nitelikteki hususlar ve işlemlere ilişkin gelişmeler derhal kamuya açıklanacaktır.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş.
SNKRN
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
27.02.2018 18:12:02
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Sermaye İştirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Sözleşmesi hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin mali yapısını güçlendirmek ve finansman kaynaklarını çeşitlendirip yatırımlara yönlendirmek amacıyla Şirketimiz ile GEM Investments America, LLC ve GEM Global Yield Fund LLC SCS arasında Sermaye İştirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Ön Sözleşmesi ve Taahhüt Mektubu imzalanmıştır. Ana sözleşmenin bu hafta içerisinde imzalanması beklenmekte olup, anlaşmanın detayları aşağıdaki gibidir:
Sözleşme ile GEM, imza tarihini takip eden Üç (3) yıllık süre içerisinde, Şirket yönetiminin talebine bağlı olarak, toplamda 47.000.000 TL'yi geçmemek kaydıyla, Şirketimiz paylarına iştirak etmeyi taahhüt etmektedir.
Belirlenmiş olan süre içerisinde ve öngörülen tavan limite tabi olmak kaydıyla, sermaye iştirak tutarı ve zamanı, Şirket yönetimi tarafından ve Şirketin finansman ihtiyaçları gözetilerek belirlenecek olup, söz konusu iştirak birden fazla seferde ve farklı tutarlarda gerçekleşebilecektir.
GEM'in sözleşme çerçevesinde yapacağı sermaye iştiraklerinde GEM'e tahsisli olarak satılacak olan Şirket paylarının fiyatı, Şirket yönetimi tarafından belirlenecek olan asgari pay fiyatından asgari olmamak şartıyla, katılma davetinin yapıldığı tarihi takip eden 15 işlem gününde oluşan ortalama piyasa fiyatı üzerinden %10 indirimli olarak belirlenecektir.
İştirak tarihi itibariyle iştirak edilen toplam pay bedeli GEM tarafından Şirketimiz hesaplarına yatırılacak ve sermaye artırımının tamamlanmasını takiben, artırılan sermayeyi temsil eden payların GEM'e teslimi ile Şirketimizin yükümlülüğü sona erecektir. Sermaye artırımına kadar geçecek süre içerisinde teminat olmak üzere Şirketimiz ortaklarından Bülent Çobanoğlu tarafından taahhüt edilen iştirak tutarı sayısında pay GEM'e ödünç olarak teslim edilecek ve sermaye artırımı sonrasında bu ödünç paylar Bülent Çobanoğlu'na iade edilecektir.
Sözleşme kapsamında GEM, Beş (5) yıl süre ile geçerli olmak üzere, Şirket sermayesindeki 2.100.000 adet pay üzerinde, pay başına 1,93 TL bedel karşılığında alım hakkına sahip olacaktır. Bu hakkın GEM tarafından kullanılması halinde alımı talep edilecek olan paylar, öngörülmüş olan pay fiyatı karşılığında Şirketimizce tahsisli sermaye artırımı yapılmak suretiyle GEM'e teslim edilecektir.
Sözleşme uyarınca GEM'in Şirketimiz sermayesindeki ortaklık oranının hiçbir zaman sermayenin %9,9'unu geçmemesi yönünde mutabık kalınmıştır.
Saygılarımızla.
Ya bu haberleri topluyorum okuyorum ne demek istiyorlar bir anlamıyorum birde şu haberler için açıklama metni yasalar 🤣🤣🤣
iyi adamlar enazından sözünün eriymiş
yatırımcı ilişkilerindeki adamın konuşması biraz tedirgin heyecanlı gibiydi biraz bende tedirgin oldum ama
enazından işin devam ediyor olması, kap haberlerinin gelecek deyip kapta haber olması şimdilik iyi...
Gem şimdi senkron la anlaşma yapmış iş yapmayan şirketlerle neden sözleşme imzalar bunlar sıkıntı bu işler valla
Zeytin usta nerelerdesin bi yorum yapiversen su dususlere su habere
her açıklamalarında farklı farklı lotlar havada uçuşuyor sanki
yoksa banamı öyle geldi
bunlar sırf ellerindeki paylar için işlem yapıyor
bide dolaşımdakilere el atsalar çağrı falan
Yarın yukarı yaparmı acaba???