Sayfa 123/417 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 977 - 984 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1. Artık spk ile işimiz yok neden spk onayı yokken davet haberi gelmedi sıkıntı bu arkadaş neden anlamak istemiyorsun demek istiyor o koyu punto lar bunlar ecgyo dakika gibi spk şartları uymadı diye vazgeçeceklerdi şimdi bu da yok şimdi neyi bahane edip vazgeçecekler bunun planını yapıyorlar sanırım yoksa çıkar adam gibi ne olduğunu açıklarlar patron bu işlerde ne yazık ki sabıkalı zamanında metro sahibi galip ile iş görmüş bakalım ne kadar sahtekar kağıt var yükseliyor cemal euyo euhol flap bakalım bu ne yapacak ama niyeti mal çakmaksa inanın diğerleri en az üç katına çıkarıp mal çalarken bizimki ni burası kesmez

2. Artık bugünde haber gelmezse en son gelen habere tepki olarak plan bozuldu mantığıyla satış yapmaları bizim için kötü olmuştu bunlar spk onayı ve davet haberini kullanıp fiyatı yukarı çekecekler ve malı dagıtacaklardı sanırım ve sonra spk hisseleri 6 ay sonra satabilir bahenesi ile anlaşamadım deyip hisseyi tekrar 1 civarına getirip tekrar toplayacaklardı ama spk mevzuat degişikliği işi bozdu sanırım bakalım yeni plan ne olacak

3. Arkadaşlar yatırımcı ilişkilerini arayın ben aradım. Çağrı gerceklesmemiş üstü kapalı böyle birşeyler söyledi.

SM-G850F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Artık spk ile işimiz yok neden spk onayı yokken davet haberi gelmedi sıkıntı bu arkadaş neden anlamak istemiyorsun demek istiyor o koyu punto lar bunlar ecgyo dakika gibi spk şartları uymadı diye vazgeçeceklerdi şimdi bu da yok şimdi neyi bahane edip vazgeçecekler bunun planını yapıyorlar sanırım yoksa çıkar adam gibi ne olduğunu açıklarlar patron bu işlerde ne yazık ki sabıkalı zamanında metro sahibi galip ile iş görmüş bakalım ne kadar sahtekar kağıt var yükseliyor cemal euyo euhol flap bakalım bu ne yapacak ama niyeti mal çakmaksa inanın diğerleri en az üç katına çıkarıp mal çalarken bizimki ni burası kesmez
    Hocam onun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum

1 hafta önce 10 larca sayfa bitirdik biz burada onunla ilgili

tekrar paylaşmasının bizim bilmediğimiz atladığımız kendince bir yorumu vardır herhalde diye sordum

hem birşeyi bahane etmelerimi gerekiyor vazgeçmeleri için

ülkenin genel konjoktürü , yatırımcı firmanın şartlarda değişiklik talebi falan filan

gözünün üstünde kaş var, armutun sapı üzümün çöpü bahane bin çeşit

bahanesi bitmiş diyede birşey yok afedersin şeylerinden binlerce şey uydurabilirler

ne spk sı ne cimeri bimeri kimsede hiçbirşey diyemez....
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

5. Ben anlayamadım, şirket borsada ki 3-5 kuruşa mı göz dikti yani? Bu teklif şirketin büyümesi için gerekli, kaçırılmayacak bir fırsat değerinde. Neden keyfi vazgeçilsin?

6.  Alıntı Originally Posted by uludag Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yatırımcı ilişkilerini arayın ben aradım. Çağrı gerceklesmemiş üstü kapalı böyle birşeyler söyledi.

SM-G850F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet bende görüştüm bilgi vermiyor çağrı ile ilgili

kap haberlerini takip edin diyor

anlaşma ile ilgili bir sıkıntı varmı dedim

şuanda bir problem yok süreç devam ediyor dedi

ve yine kap haberlerini takip edin dedi ...
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...

7.  Alıntı Originally Posted by olmaz80 Yazıyı Oku
    Ben anlayamadım, şirket borsada ki 3-5 kuruşa mı göz dikti yani? Bu teklif şirketin büyümesi için gerekli, kaçırılmayacak bir fırsat değerinde. Neden keyfi vazgeçilsin?
    bunun cevabı için en yakın örnek egcyo sayfasını bir ziyaret edin derim

tabi bizde sizin dediğiniz gibi düşünüyoruz

ama beklenti yaratıp patronların veya yancılarının elinde yüklü kağıt varsa boşaltmak isteyebilirlermi

kısa sürede 1,20 lerden 2 lere nasıl geldi toplayanlar sırf mağsum yatırımcılarmı

bunlarıda sorgulamak lazım

burasının patronunun borsa geçmişini şaibe varmı yokmu, karakterini falan hiç araştırmadan daldık ama

daha önceleri yaşananlar burasının bist olduğunuda unutmamak gerektiğini hatırlatıyor insana

8. Fiyat Lot Yüzde
    1,71 350 0,07%
    1,72 96.801 20,42%
    1,73 189.515 39,98%
    1,74 120.623 25,45%
    1,75 40.681 8,58%
    1,76 11.181 2,36%
    1,77 8.762 1,85%

72 De yıkıldı

Sayfa 123/417 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •