git başka yerde üzül o zaman,
alan almış satan satmış sanane,
muhtemelen sen 3-5 tl den kağıt alıp 7 tl den satıp arkasından bakan bir yatırımcısın ve şimdi psikolojini rahatlatmak için gelmiş burda insanların canını sıkıyorsun.
Printable View
git başka yerde üzül o zaman,
alan almış satan satmış sanane,
muhtemelen sen 3-5 tl den kağıt alıp 7 tl den satıp arkasından bakan bir yatırımcısın ve şimdi psikolojini rahatlatmak için gelmiş burda insanların canını sıkıyorsun.
Bak Acemi borsacı arkadaş
Burası insanların bir birine
Gaz verme yeri Değil
Burası insanlar bir birlerini uyandırma
Yeri .
Burası goy goy yeri de değil
Sen bu işler de anlasın
Neyse
Borsanın Denizi ve kerizi bitmez
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay babam vay sabirlar olsun
İnvesting e baktım te yükseliyor diye insanlar seviniyor belli ki yukarıdan alan çok kişi var
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme 25 tl gözüküyor, dönmüş gıbı duruyor tabı sürpriz yapmazlarsa bunlara guven olmaz malum..
Sabah 20.56 dan aldım
-19 tabanda nasil dondu tavan yapmis gibi seviniyolar yada goygoycu bunlar
37.72 den aldığım tahta 20.56 olmuş nasibimi ararım
Rysas a bağlanmış gidişatları Twitter grubu etkin
https://webrazzi.com/2020/01/31/en-p...lir-elde-etti/
Meditopia için güzel bir haber
Hub, rysas, naten ve yunsa bunların hepsi günlük 50 ema dan döndüler beyler.
Bu piyasaları robotlar yaptığından milletin nerde silkelendiğini iyi hesaplıyorlar. Aynısını kalkınmada 2 kere yaptılar ha kalkınmanın halka açıklığı düşük olabilir ancak agresif up trendlerde günlük 50 ema ciddi destektir ve altına inmeyip tekrar yukarı yaparsa grafik çok olumludur.
Buradaki ana problem 50 ema nın taban serisiyle görülmesi oldu yani düşüş zamana yayılmadı ki aslında buda olumlu çünkü korkan adam trendde duramaz ilk tavanda maldan atlar ki zaten 4 gün taban yiyen hiçbir insan oğlunda psikoloji diye birşey kalamaz.
Sabah tabandan aldıklarımı 25 den satayım.yuppii
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman pazartesi 28 den satarım .yuppiii
Şuan için tavan dostlar..
Bence yenı girecekler yınede dıkkat etmeli senet çok prımlı, ben dun aldıklarımı gönderecem bugunkileride ptesı verırım artık...
İki gün sonra yine dabandan alırım[emoji56]
Anladığım ve okuduğum kadarıyla kazan da kaybeden de çok. Bana göre bir hisse değil sanırım. Aşırı süratli.
Kağıt düşünce akıl veren ne çok oluyor :)
3 liradan beri beklemeye devam gemiyi terk etmedim.
Vadem dolmadan istediği kadar kassın düşsün fırlasın hiç önemli değil.
Sonuç; her zaman olduğu gibi panik yapan kaybetti.
Bence erken konuşmayın ne olacagi bellı değil.. Senet kısada çok prim yaptı, yapabilir nevar bunda diyebilirsiniz.. sorun senedın prim yapmasında değil bunu çok kısa sürede yapmasında, yayarsın birkaç yıla istersen 500 kat gıt...2 TL bır kaç ayda 50 TL dersen bu sıkıntıdır benım için... Eski maliyetlilere birşey diyemem ama fezayada gitse bu fiyattan almam...
ne oldu usta borsacı, tüydün mü topicten yoksa sessiz sessiz uzaktan izliyormusun?
ben senin gibilerin psikolojisini çok iyi biliyorum merak etme,
kaçırdığın kağıdın arkasından içini rahatlatmak için insanların moralini bozmaktan başka birşey yapmazsınız,
millet taban yemiş zaten gergin bir de senin gibi dalkavuklar gelir saçma sapan konuşur, bakarsın faydalı birşey paylaşmış mı o da yok,
Aynen öyle[emoji122][emoji122]SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 liradan beri kimler geldi geçti karaladılar, çok övende oldu aslında.
Artık şunu iyi bilmeliyiz ki bazı yatırımcılar eline göre yorum yaptığını.
Adam satıyor gelip burda kötülüyor alttan almak için, geçmiş sayfalara bakın neler görürsünüz.
Bakınız bu sadece bir örnek;
yok patron mal satıyor çakacak dediler neler neler.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post3756493
Beyler filim bitmedi
Göreceğiz elmi yanan
Bey mi
Biz kimsenin elini tutmuyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
Benim bu kağıtla bir ilgim yok ancak 2 li fiyatlardan 50 lere gitmiş bir kağıdı da tecrübe açısından takip etmekte fayda var çünkü malum tarih tekerrürden ibarettir..son bir kaç mesaj yazan arkadaşlar çok heyecanlı 50 ye gelmiş ve dönüşe geçmiş bir kağıttan hala beklentileri var. aslında bu bir tipik ky davranışı...inşallah gönüllerince olur..kimseyi etkilemeyeyim..Kendi kendime düşüncelerimdir. Ytd..
Benim Amacım inanın
Ky cı zarar etmesin
Samimi söylüyorum
Uyanık olun
Bu kan emicilere karşı
Üzülürüm.
Allah senden razı olsun ne diyelim SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahahah meczup musun sen ya?
Bak biraz medeni ol
Meczup sensin
Y.t.d
ne kadar boş insan uyaran acıyan öven döven varmış
forumlar bilgi paylaşım yeridir
grafik. haber iyi bir bilggi varsa paylaşın vırt zzırt edip durmayın aldıgınız sattıgınız dan bizene malıyetinizden bize ne
bilgi kaynaklı olarak paylaşım varmı yok
alamayan aglıyor. alan zararda olan üzülüyor.
krown 3 dokta yı 8,50 malıyetim hala
Oo gunal bey dokta, kafein den sonra hubvc ye de gelmişsiniz.. Hub sıkıntılı senettır dıkkat et.. Tahta dönünce millet gaza geldi, burda maliyetin 3, 5 tl ise zaten sorun olmaz ama gerisini ben bilmem... Herkesin parası kendine.. Bol kazançlar.. inşallah 50 TL yı gorur ve gecer ben bu tahtada kazandım alan herkeste kazansın bugun tabandan aldığım 300 lot çerezlik duruyor bakalım onuda haftaya sallarım gıtsın.. elinde olanlar bol bol kazansın inşallah.. Fazla malla bu tahtaya bu saatten sonra girmem giren varsada hayrını görsün... Tahtayı kotuledığımden değil yatırım anlayışıma ters...
Seni DYO boyadan tanıyorum. Şimdi burada misin
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ınanki cok kazanacagız sabırlı olursak üzme tatlı canını kardeşim maliyet yazmayım sıgara parası
22 sene tic yaptım 18 senedir borsadayım...
alıp bakmadıgım kazanca şükürler olsun..........
5 senedir testere piyasasında al satdan kazanamadım .........sadece sig parası aldım.
Ben dün fibo seviyelerini yazdım bunu dikkate alan için klavuzdur
Ne zaman yazmışız
Tarih 14,01,2020
Hubvc : 25 TL iken
Hubvc nerden döndü 50,10 TL sapma 0,40 kr :D
Hatta o gün yahu görülmemiş fiyatlara göre analizmi olur diyenler vardı :D
Türkçesi bırakın size iyilik yapmak isteyenleri, kriz tellallarını, batacak bitecek diyen dallamaları tekniğe bakın gerisini ****** edin gitsin. Piyasa zaten milleti paniğe sürüklemek için bekleyen ****** dolu.
Teknik ne diyorsa o kardeşim. Bundan sonrası içinde teknik bir şeyler diyor ama oda bana kalsın.