git başka yerde üzül o zaman,
alan almış satan satmış sanane,
muhtemelen sen 3-5 tl den kağıt alıp 7 tl den satıp arkasından bakan bir yatırımcısın ve şimdi psikolojini rahatlatmak için gelmiş burda insanların canını sıkıyorsun.
git başka yerde üzül o zaman,
alan almış satan satmış sanane,
muhtemelen sen 3-5 tl den kağıt alıp 7 tl den satıp arkasından bakan bir yatırımcısın ve şimdi psikolojini rahatlatmak için gelmiş burda insanların canını sıkıyorsun.
Bak Acemi borsacı arkadaş
Burası insanların bir birine
Gaz verme yeri Değil
Burası insanlar bir birlerini uyandırma
Yeri .
Burası goy goy yeri de değil
Sen bu işler de anlasın
Neyse
Borsanın Denizi ve kerizi bitmez
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay babam vay sabirlar olsun
İnvesting e baktım te yükseliyor diye insanlar seviniyor belli ki yukarıdan alan çok kişi var
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Eşleşme 25 tl gözüküyor, dönmüş gıbı duruyor tabı sürpriz yapmazlarsa bunlara guven olmaz malum..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Sabah 20.56 dan aldım
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
-19 tabanda nasil dondu tavan yapmis gibi seviniyolar yada goygoycu bunlar
37.72 den aldığım tahta 20.56 olmuş nasibimi ararım
Yer İmleri