Bence yený girecekler yýnede dýkkat etmeli senet çok prýmlý, ben dun aldýklarýmý gönderecem bugunkileride ptesý verýrým artýk...
Bence yený girecekler yýnede dýkkat etmeli senet çok prýmlý, ben dun aldýklarýmý gönderecem bugunkileride ptesý verýrým artýk...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ýki gün sonra yine dabandan alýrým[emoji56]
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladýðým ve okuduðum kadarýyla kazan da kaybeden de çok. Bana göre bir hisse deðil sanýrým. Aþýrý süratli.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Kaðýt düþünce akýl veren ne çok oluyor![]()
3 liradan beri beklemeye devam gemiyi terk etmedim.
Vadem dolmadan istediði kadar kassýn düþsün fýrlasýn hiç önemli deðil.
Sonuç; her zaman olduðu gibi panik yapan kaybetti.
Bence erken konuþmayýn ne olacagi bellý deðil.. Senet kýsada çok prim yaptý, yapabilir nevar bunda diyebilirsiniz.. sorun senedýn prim yapmasýnda deðil bunu çok kýsa sürede yapmasýnda, yayarsýn birkaç yýla istersen 500 kat gýt...2 TL býr kaç ayda 50 TL dersen bu sýkýntýdýr beným için... Eski maliyetlilere birþey diyemem ama fezayada gitse bu fiyattan almam...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
ne oldu usta borsacý, tüydün mü topicten yoksa sessiz sessiz uzaktan izliyormusun?
ben senin gibilerin psikolojisini çok iyi biliyorum merak etme,
kaçýrdýðýn kaðýdýn arkasýndan içini rahatlatmak için insanlarýn moralini bozmaktan baþka birþey yapmazsýnýz,
millet taban yemiþ zaten gergin bir de senin gibi dalkavuklar gelir saçma sapan konuþur, bakarsýn faydalý birþey paylaþmýþ mý o da yok,
Aynen öyle[emoji122][emoji122]SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri