Ankara ocak ayı gıda enflasyonu 3.48%. Bakalım Türkiye geneli enflasyonu ocakta kaç açıklayacak Tüik. Bu pilav daha çok su kaldırır.
Printable View
Ankara ocak ayı gıda enflasyonu 3.48%. Bakalım Türkiye geneli enflasyonu ocakta kaç açıklayacak Tüik. Bu pilav daha çok su kaldırır.
Marketlere gözdağının sebebi anlaşıldı.
Seçime kadar arabanın arıza çıkarmaması için her önlemi alacaklar, benim korkum seçimden sonrası. Bu nedenle dolar aşağıya geldikçe pozisyonumu arttırmak, gece rahat uyumamı sağlıyor.
En iyisi mevduattir.hic birseyle ugrasmaya gerek yok.yap mevduati kendi isine bak.borsayi incelemis birisi olarak bunu soyluyorum.
Taze oranlar
-Aktifbank aylık faiz oranı nkoloaybono oranından düşük olduğundan paylaşmayacağım
-Nkolaybono günlük %22.50 Mevduat Karşılığı %23.82
-Garanti Bankası 32 gün üstü 200k üstü %21, 1m+ ne %21.25 zorlanabilir dedi
-Akbank 32 gün üstü 250k üstü %20.60
-Akbank 55 gün bono 1m+ üstü bono oranı %20.90 - mevduat karşılığı %22.13
-Denizbank 60-90 gün arası alt limit var mı bilmiyorum 200k için sordum %21.15
-Ziraat Bankası 500k üstü 32 gün %20.50
Yenikoy'de var bir de Tarabya'da var..
Kapatilan bir sube yok o bolgede.
Ama bir suru subeyi daha onceden kapatmislar, 1/3 e indirmisler.
2 sene evvel de kobi bankaciligindan cikmislar.
Proje finansmani ve bireysel bankacilik yapiyorlar..
Kredi vermede cok seciciler, ozellikle su sira.
Bu nedenle TL de pek istemiyorlar, diger bankalar gibi.
Dolar oranlari bana pek kotu gelmedi.
Syg,
Arkadaslar 2 gundur oranlarda 25-50 baz puan arasi artis var, subat ilk haftasi biraz daha bekliyorum , 22 kemiklesecek. YTD.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeditepe factoring A. Ş finansman bonosu satışı
Nitelikli yatırımcıya satış
224 gün
Ayda bir kupon ödemeli
Yıllık basit faiz oranı: %31, 5
Yıllık bileşik faiz oranı: %36,51
Aracılık hizmeti alınan yatırım kuruluşu : Deniz yatırım Menkul kıymetler
ISIN kodu : TRFYDTP91916
Toplam 3.000.000
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Denizbank finansman bonosu satışı
Nitelikli yatırımcıya satış
88 gün
Yıllık basit faiz oranı %21,50
ISIN kodu : TRFDZBK41941
Seçimlerden sonra imf ile anlaşma yapılacak beklentisi var ama bana olası görünmüyor.Kamu ihaleleri konusunda hukuksuzluk zirve yapmışken sıkı denetime girmeyi göze alabileceklerini hiç sanmıyorum.
Bu faktoring firmalarına nasıl güveniyorsunuz. Bir sürü firma battı. En son Aanaliz Faktoring iflas etti.
https://www.finansgundem.com/haber/s...-iflas/1374060
Aktif yatırım bankası
Özel sektör tahvili satışı
364 gün
Halka arz yani nitelikli yatırımcı şartı yok görünüyor
Yıllık basit faiz oranı :%24
ISIN kodu : TRFAKYBA1915
Konu Banka Mevduat Konusu Ama Maşallah
Kavgalar
Domatesler
Gs Forvet Kimi Alır
X Kişi Kanada da yaşamamıştır
Kapı Kuleden Bile Çıkmamıştır
X kişi Sürekli Bir Şeyi Aldığını Söylüyor Kazanıyorum Diyor Hayır Kazan mıyor
Vs. Vs.
Size ne Kimin Nerede Yaşayıp Yaşamadığından
Size ne Sürekli Kazanıyorsa Veya Kaybediyorsa
Bir Kişinin Yazılarını Yorumlarını Sevmiyor Veya İnanmıyor Olabilirsiniz Forumdan Engellersin Olur Biter
Yaklaşık 3 Aydır Takip Ediyorum Tegrihan Sürekli Alakasız Olarak Başlığa Dalıyorsun Geçen Günde Asgari Ücret Olayında Güneysu Uyardı Gittin Bu Sefer Kanada İle Döndün.
Pazar Domates Muhabbetine Gelince Tabiki Enflasyon Hakkında Konuşma Olsun Ancak Son 2 Gündür Başlıkta Sayfalarca Pazar Domates Muhabbeti Görmekten Herkese Gına Geldi
Ayrı Pazar Enflasyon Başlığı Açılsın
Herşeyin Bir Ölçüsü Olmalı.
ing bank kk ile yapılacak vergi ödemelerinde 100 tl üzeri olan rakamalar için 21 şubat sonrası % 1.5 oranında masraf alacağını bildirdi...
haberiniz olsun...
herhalde aynı uygulamayı diğer bankalarda da görebiliriz ,malum vatandaşı daha ne kadar öperiz gibi bir gayeleri var.
https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-...zmet-ucretleri
Buraya göre ticari kartlarla yapılan vergi ödemelerinde ücret var, normal kartlarda yok gibi gözüküyor.
Normal kartlarına da mı ücret getirdiler?
Pazartesi günü vade dönüşü var şuan oranlar cazip değir.Fon getirileri mevzuattan daha cazip görünüyor.Para piyasası fonları stopaj avantajı ile neredeyse %25 faize denk geliyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para piyasası fonları
20-21 arası mevduata göre daha cazip duruyorlar.En azından oluşabilecek fırsatları değerlendirme açısından bu oranlar ile mevduata para bağlamaktan iyidir.
Bir çok bankada bu işlem için otomatik alım emri var .. sattığında yatırım hesabına gelen parayla otomatik fon alıyor . ben kullanıyorum .. alım satım işlemleri için gün içerinde 13 : 30 son işlem saati .. ilgilenen arkadaşlar olursa kısaca bilgi paylaşmak istedim .. herkese bol kazançlar ..
Katiliyorum. Eger garanticiyseniz (borsaya girmiyorsaniz) Turkiye'de sanki en temizi bu. Ha bugun ha yarin devaluasyon oldu korkusuyla yasamazsiniz dolar eninde sonunda yukselecek diyorsaniz.
Dovize karar kildiktan sonra ikinci asama ise eurobond mu yurtdisi banka hesabi mi meselesi. ABD de savings hesaplarinda %2.45. 6 yillik CD lerde %3.1 oranlar var. Eurobond mu yoksa degisken vadeli CD ler mi ya da turev enstrumanlar mi... iyi arastirmak gerek.
Yurtdisi faiz getirileri stopaj yolu ile vergilendirilmez yurticinde oldugu gibi.
Burada beyan edilir diger gelirlerle beraber, belli bir siniri gecince ki bu sinir cok dusuktur.
%15-35 arasinda vergiyi odeyince yurtdisindan doviz faizi elde etmenin hic de avantajli olmadigini gorursunuz.
Ha benim kafam rahat olsun derseniz malum nedenlerden dolayi ona bir sey diyemem.
Ben tc hazinesinin eurobondlarini tercih ederdim elimde yuklu ve dusuk maliyetli dolarim olsaydi.
Syg,
Şimdi ben Kasım ayında tl bağladım %27 den. Aylık 8k getirisi var. O tarihte dolar 5.48 di. Doların nasıl enflasyon üzerinde gelir getirdiğini ben mi anlamıyorum anlatabilir misiniz.
Ek olarak yine bilmediğim için soruyorum. Diyelim dolar düştü. Enflasyonun üstünde nasıl getiri sağlar :)
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.