Sayfa 120/999 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bence dudu ancak Kadıköy’den dolmuşa binip dudullu’ya gider.

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ben 2 şeye susmam...

1)Dünya görüşüme terso yapılırsa;İflah olmaz bir muhalif,ezilenlerin dostu/savunucusuyum.... SUSMAM
    2)Para piyasaları hakkında yalan yanlış şeyler yazılır,yada gereksiz hava basılırsa.... SUSMAM

Suçum haksızlığa/yanlışa itiraz etmekse
    Varsınlar beni kavgacı bilsinler, varsın kimse sevmesin beni...

Sana da tavsiye ederim bu onurlu/omurgalı duruşu

saygılar/başarılar
    Müthiş bir misyon... Bu ulvi ilkeleri hayata geçirmek için seçilen hedef kitlenin hisse.net olması, buralarda harcandığınız hissi oluşturmuyor mu? Hani tebliğ için daha geniş katılımlı mecralara yonelseniz...

Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    o değil de gs nin forvet sorunu, resmen kangren oldu. alamadık bir tane iyi kötü bir forvet
    sy dudu yu savunacak değilim, buna ihtiyacı da yok. yazısı kuvvetli, ufuk açıcı ve de tecrübelerini paylaşmaktan geri durmayan biri. forumda herkes az çok kimin nasıl tarzı olduğunu biliyor.
    Alan carvalho bu aksam İstanbula geliyormuş .

Ben bu siteye biseyler ogrenebilmek icin girmistim. 44 yasindayim. Insan her yasinda bisey öğrenebilir. Ancak kısır çatışmalar sacma sapan kavgalar var. Vade bitimim olan 29 mayista geri gelirim.. elveda..

5. forumun amacı çok değişti.
    finansal ürünler hakkında yazı yazanlara teşekkür ederim. haklarını helal etsinler.
    kalın sağlıcakla.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hostel biraz sakat zira hostelde aynı odada tanımadığın bir sürü kişi yatıyor. Gençliğimde bir kere kalmıştım. Çok sakat bir sistem.

Kapsül oteli ilk defa deneyimleyeceğim. Şunun aynısını yapmışlar Viyana'da.

https://www.youtube.com/watch?v=gNhBiw9pgUo&t=152
    Linki varsa paylaşır mısınız.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hostel biraz sakat zira hostelde aynı odada tanımadığın bir sürü kişi yatıyor. Gençliğimde bir kere kalmıştım. Çok sakat bir sistem.

Kapsül oteli ilk defa deneyimleyeceğim. Şunun aynısını yapmışlar Viyana'da.

https://www.youtube.com/watch?v=gNhBiw9pgUo&t=152

Düşününce bile fenalık bastı .Bana göre değil bu kapsüller.Japonlar gibi ufak tefek olsak hadi neyse

Tengri han kusura bakmayin fakat tartismaci tutumunuzdan illaallah ettim, sizle ugrasmamak icin farkindaysaniz mevduatla ilgili cok sey goruo duyuyoeum ama foruma yazmiyorum bile biryerden firlayacaksaniz yarim saat tartisacagiz diye. Yeter artik lutfen.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 120/999 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •