doğruları yazınca kardeşim guluyosunnn
ben kendimce yorumluyomm bu hisse 45 değecek 12 m açığa satış var gab var ytd
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
doğruları yazınca kardeşim guluyosunnn
ben kendimce yorumluyomm bu hisse 45 değecek 12 m açığa satış var gab var ytd
bekliyoruz bir hareket artık yapması lazım..
Yakamoz, genelde ben sayın diye başlarım ama sanırım siz o 'sayını'hak etmiyorsunuz.
12 milyonun açığa satış olduğunu nerden biliyorsunuz.
Açığa satış ile gapin ne alakası var. Bir kademe den gap olsa ne olur olmasa ne olur.
Ayin 14 dünden sonra gap senin olsun yazar yazar kendini avutursun. "Gap dolmadan giderse ceza alilar " diyorsun bununla ilgili bir kanun tüzük yönetmelik (bunların ne olduğunu biliyorsan) bunlarla ilgili bir bildiğin varsa maddesi bendi ile yazarsan, sana yine sayın diye yazarım. Değilse seni sayfa moderatörune şikayet edeceğim. Milleti yanlış yönlendiriyor diye. Ytd
yukarı yönde hareket potansiyeli çok yüksek..boşluk isteseler gün içi çok rahat doldurup yola devam ederler ruhunuz bile duymaz....örnek esems ...boşluk doldurdu 2. seans tavan...ytd
Bu hisseden bir tuareq parası çıkarmadan boğazına attığımız kementi çözmek yok hey yavrum heyyyy...gapmis kebanmis beni bağlamaz.
düşüncelere kurşun işlemez.
Arkadaşlar kağıt buradan aşağı veya yukarı da gidebilir. Yerinde de durabilir. Bunun gap la gupla ilişkisi yok. Aşağıdaki veya yukaridaki gap yatırımcıyi beklentiye sokar. Bu gap hiç kapanmaya bilir. Ayin 14 birleşme onaylanıp tahta kapanırsa usaş da da olur. Kağıdın yerinde durması yukarı gitmesi ve yerinde saymasi. Ya şirketin genel durumu ile ilgilidir yada taktikseldir. Usaş da birleşme olursa, kağıt aşağı gelirse ieyho ile arasındaki denge bozulur. Ucuzlarsa ; tüm ieyho cular satarak usaşa geçer. Usaş pahalı olursa kimse birleşmeyi beklemez satar kurtulur. O yüzden her iki şirketi dengede tutuyorlar. Durum bu.ytd.
arkadaşlar birleşme kararı 14 de çıkmıyor toplantı da görüşülecek tabiki toplantı salt çoğunluğu sağlanırsa karar alınacak spk başvuru yapılacak bağımsız denetçiler fiyat aralığını tekrar belirleyecek birleşme tarihi belirlenecek oya sunulacak ve birleşme için spk 'dan gün beklenecek bu süreç en az 8 ay....ytd
arkadaşlar sevgili dostlar bu hafta 50 bandına girip cuma kapanışta 52 üzeri kapatır dye tahmin ediyorum saygilar
ytd
46 diye bağırıyodun vazmı geçtin. başka bir siteden okuyup buraya yazdın şimdide. mynette yazıyodu bu yorum. sürekli birbiriyle alakasız şeyler yazma artık. nisandan beri burdayım hep aynı şeyi yapıyosun
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) :) inşallah hadi bakalım.. 0,46 0,36 diye diye herkesi bezdirdin be yakamoz..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yinede diyorum 46 degecekkk mutlaka ama tin yukarı ytd
yakomoz usaş 0.46 göreceğine ve birleşme işleminin 8 ay süreceğine dair iddialıysan. Buradan herkesin önsünde iddiaya girelimmi.tabi birleşme işlemi olacaksa. birleşmeden vazgeçerlerse 0.46 fireni bile tutmaz bu ve diğer kağıtta.ytd.
Arkadaşlar benim bu kağıtta öngörüm şu:
Rıza ilk birleşme işlemine ışıklar holding+usaş & ieyho idi. sonra Rıza teknik bir sorun nedeniyle ışıklar holding birlşemesinden vaz geçiyoruz dedi. o zaman da sermaye tavanını 750 bine yükseltmek için başvuru yapmıştı. şimdi 750 bin sermaye tavanıda onaylandı. Bu birleşemeden sonra birde işıklar holding ve ieyho birleşmesi olacak. Bu birleşme satın alma yoluyla olma olasılıgı çok yüksek geliyor bana. kül halinde birleşme olsa idi şimdi o birleşmeyide aynı zamanda yaşıyor olurduk. bu birleşme 2018 yılında olacak. Şimdi Rıza malları usaş birleşmesinden %65 ieyho vereceğim bahanesiyle malları satıyor. hazır malları satmışleyin, şimdi indireçli kaldıraçlı bedelli sermaye artırımı yapıp,ele geçen para ile ışıklar holdingi ieyho satarak halka açarmı.bence bu olasılık çok yüksek bir olasılık.ytd.
bunları kesin düşündü amma velakin spk arka kapılar ardında yapamazsın demiştir şimdi sermaye artırımı bedelli dyosun hisseyi 1 e tasisinkiii bedeli üye girsin tahsisli yapabilir amma bedelli 1 e taşımadan yapamaz cemas ve nibasin durumu ortadayken ana şirkette bu halde olamaz benim ongorumde şu bi hisseyi çok yukarlara taşıması gerekiyor
oz varlıkları bile şu anki değerin 4 kati bayramı batmaz battığı anda cemasi nibass sallantiya gider bir ihtimal daha var finlandiyalı amcanın biri gelip ortak oluyorum derse değme keyfine velakin şu an hisse dağınık 45 m lot ky toparlayamiyor yaparsa ben vazgeçtim birleşmeden hisse gömülür borsa hata spk onay vermez en az 3 yıl olan ky olur cemasi nibas iştirak şirketleri etkilenir .var bir planları ama nasill daha fazlada aşağı salamiyorlar ortalamaları 45 mecburen bu hafta 50 'lerin üstüne taşıyacaklar yoksa yananci ortak gelmez ytd
Yakamoz dohol grafigine bak 1,06 10 senedir dolmayan bir gap tir geçende söyledim kaçış gapi olur nasil destek kirar gibi grafikte tuzak oluyorsa gap içinde duserken ve cikarken kaçış gapi yapabilir illaki dolcak sa zamani yok devamli gap bırakırsa sıkıntı onu uzun dusus ve uzun çıkışlarda zaten doldurur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben yinede dyorum 46 gab dönüşü olmadan yükseliş trendine girmez ama böyle ama şöyle 0.46 gab dolduracak kaçiş gabi digil özellik le boş bırakarak geçildi dönmeden 52 drencini kiramaz3 kirsada hasbel kader 63 drencinde taban yer yinede 46 gab ı tamamlar ytd grafikte açıklanamaz ..
Gap ozellikle birakildi yani sopa olarak gostermek icin olemi
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş ne 8 ayı. Borsaya acık şirketi ieyho isyho daha önce birleştirdi. 14 agustosta gk da onay cıkarsa, ayrılma hakkı suresi vs bazı formaliteler var.bunlarda bir ay surse 14 eylülde birleşirler ve usas adı borsa tarihinin çöplüğün de yerini bulur.ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...abef89e556.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be87114ee9.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan olacak diye bekliyoruz ama tık yok...
46 gab var 52 dener 46 doldurur dur düşünüyorum yada terk 63 test eder ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f5b1cbdf5f.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
52 hacimli kirlmayi bekliyor gibi hareket ya 56 yada gab ytd
bugün forum sessiz galiba büyük fırtına yarın olcak millet hazırlık yapıyor. :) cümleten hayırlı geceler..
gab46 boş bırakınca devre kesici hemen devrede
[emoji13]
Merhaba sayın realiter,
Bu durum size de sürpriz oldu galiba.. Buradaki yorumlara bakınca bana baya sürpriz oldu.. Yakamoz 0,46 vs..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yalan yok dün 050 den satış yazdım ama gelmedi demekki kısmetimiz varmış
ohhh ohhh suyundan da
10 57 de kirlenmesi lazım ytd
Haci abi iyiki varsin
sayın realiter kim ne içmiş belli. yazdığım yazıda ne var. yani bi tek sizmi yazmalısınız burda. ayrıca bugün için tahminim boş çıkmadı değilmi
mesele bilmem veya bilmemem değilki. kötü bir niyet taşımadan yazdığım şeye gelen cevap hiç hoşuma gitmedi. ne yani herşeyin doğrusunu burdaki bi kaç kişi biliyo diğerleri boş konuşuyo, hatta içip içip yazıyolar. neyse herkese ii günler bol kazançlar. burda bundan sonra yazıpta vakit ve moral kaybetmem. kalın sağlıcakla...
Hocam firtina devam sanirim☺