doğruları yazınca kardeşim guluyosunnn
ben kendimce yorumluyomm bu hisse 45 değecek 12 m açığa satış var gab var ytd
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğruları yazınca kardeşim guluyosunnn
ben kendimce yorumluyomm bu hisse 45 değecek 12 m açığa satış var gab var ytd
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bekliyoruz bir hareket artık yapması lazım..
Yakamoz, genelde ben sayın diye başlarım ama sanırım siz o 'sayını'hak etmiyorsunuz.
12 milyonun açığa satış olduğunu nerden biliyorsunuz.
Açığa satış ile gapin ne alakası var. Bir kademe den gap olsa ne olur olmasa ne olur.
Ayin 14 dünden sonra gap senin olsun yazar yazar kendini avutursun. "Gap dolmadan giderse ceza alilar " diyorsun bununla ilgili bir kanun tüzük yönetmelik (bunların ne olduğunu biliyorsan) bunlarla ilgili bir bildiğin varsa maddesi bendi ile yazarsan, sana yine sayın diye yazarım. Değilse seni sayfa moderatörune şikayet edeceğim. Milleti yanlış yönlendiriyor diye. Ytd
yukarı yönde hareket potansiyeli çok yüksek..boşluk isteseler gün içi çok rahat doldurup yola devam ederler ruhunuz bile duymaz....örnek esems ...boşluk doldurdu 2. seans tavan...ytd
Bu hisseden bir tuareq parası çıkarmadan boğazına attığımız kementi çözmek yok hey yavrum heyyyy...gapmis kebanmis beni bağlamaz.
düşüncelere kurşun işlemez.
Arkadaşlar kağıt buradan aşağı veya yukarı da gidebilir. Yerinde de durabilir. Bunun gap la gupla ilişkisi yok. Aşağıdaki veya yukaridaki gap yatırımcıyi beklentiye sokar. Bu gap hiç kapanmaya bilir. Ayin 14 birleşme onaylanıp tahta kapanırsa usaş da da olur. Kağıdın yerinde durması yukarı gitmesi ve yerinde saymasi. Ya şirketin genel durumu ile ilgilidir yada taktikseldir. Usaş da birleşme olursa, kağıt aşağı gelirse ieyho ile arasındaki denge bozulur. Ucuzlarsa ; tüm ieyho cular satarak usaşa geçer. Usaş pahalı olursa kimse birleşmeyi beklemez satar kurtulur. O yüzden her iki şirketi dengede tutuyorlar. Durum bu.ytd.
Yer İmleri