yeni katilimlar olmus ,
MKRT üstadim yoklugun hissediliyor :)
Printable View
yeni katilimlar olmus ,
MKRT üstadim yoklugun hissediliyor :)
Barselona’da gerçekleşen Akıllı Kentler Fuarı Dünya Kongresi’nde Bina Bilgi Modellerinin (BIM) farklı kullanıcılar arasında paylaşılması, depolanması, filtrelenmesi ve görselleştirilmesi sağlayan Avrupa Proje Yönetim Birliği #ITEA onaylı platformumuzu tanıttık. #SCEWC19 https://t.co/8poX2RcTE6
yarın 11'nci sınıfa başlayabilir mi?
Neden olmasın hacim yalandan netas 10.50 ye gittiyse yarında yalandan bir hacim oluşur yalan yalan 11 e gideriz
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ulakta biz varmiyiz anlamis degilim.var isek payimiz ne hic sirket bilgi vermiyor.
Ulak baz istasyonunun Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme altyapılarında kullanımına yönelik Niyet Protokolü ASELSAN ve SSM arasında imzalanmıştır
Sn eksina geçen haftada iyi alıcı vardı.city ve turkiş gibi.iyi olur diyorduk ama bist ralli yaparken bizler saç baş yolduk.sende iyi bilirsinki bunlar bizim nasıl görmemizi istiyorsa öyle gösteriyorlar.kim taşıyıcı kim gömlekci kim virmancı yakında anlaşılır fakat şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki her şeyi kenara bıraksak dahi endekse göre çok ucuz kaldı.sn doctorre sizin bu formu takip ettiğinizden kuşkum yok sizin fikrinizde çok önemli.çünkü hisseleri satmayacağınızı ve hedefinize kadar tutacağınızı söylemiştiniz.ytd
NETAS - 4 SAATLİK -
Bugün bir süredir beklediğim 10.30 seviyesi brakeout olunca bende aldım
İlk hedef 10.85 olmakla beraber asıl geçilmesi gereken yer 12.50 seviyesi
[IMG]https://i.hizliresim.com/Lv5Egz.jpg[/IMG]
Fikirlerime değer verdiğinizi söylemişsiniz. Öncelikle teşekkür ederim.
Elbette forumu takip ediyorum. Bilgilerinden faydalandığım pekçok kişi oldu. Ancak forum dönem dönem çok kirleniyor. Dikkat etmek lazım.
Net olarak şunu ifade etmek isterim. Sene sonu bilanço önemli. Geçmiş yıllarda olsa kar geleceğini söyleyebilirdim. Ancak 9 aylıkta gelen zarar rakamı o denli yüksek ki nasıl pozitife döner bilemiyorum.
Ayrıca özkaynaklardaki nakit sene başına göre azaldı. 185 milyon iken 165 milyon tl ye düştü. Bu sene kar gelmezse aşağı kayış devam edecektir.
Kar olmadan beklenen gerçek çıkış olmaz. Karsız çıkışların hepsi beklenen hedefe ulaşmadan geri dönüşle sonuçlanır.
2019 yılı sonunda sonuçlanması gereken ve devam eden projeler mevcut. Fakat Netaş yönetimi açık ve bilgilendirici süreç yönetmediğinden bilançoya ne ölçüde yansır. Kimsenin yorum yapabileceğini sanmıyorum.
Bugün NETASı izlerken sebepsiz yere, yıllar önce 40-55 bandında sürünen EGEEN dejavusu yaşadım sanki... Dedim yaa, sadece his. Herhangi bir analizle alakası yok..
Netaş Ar-Ge Genel Müdür Vekili Bülent Kemal Mutlu;
“Netaş, sağlık sektörünün dijital dönüşümünde aktif rol alıyor ve bu alandaki gelişmelere liderlik ediyor. Bugüne kadar toplam 5 şehir hastanesinin akıllı altyapı hizmetlerini Netaş olarak biz sağladık. Bu alandaki liderliğimizi yer aldığımız uluslararası konsorsiyumlarda da ortaya koyuyoruz. Son olarak bulut teknolojileri, IoT, dijital dönüşüm ve sağlık sektöründeki deneyimimiz ile Avrupa Birliği’nin Health 5G konsorsiyumunun kurucuları arasında yer aldık. Health 5G; sağlık sektöründe, acil ve evde bakıma odaklanılıyor. Netaş, projede diğer firmaların sensörlerinden gelen verilerin bulutta toplayarak IoT platformu ION’da işleyip anlamlı hale getirecek. Örneğin, risk grubundaki bir kişiye yerleştirilen giyilebilir sensörden hastanın kalp atışı ve lokasyonu ile ilgili bilgi takibi yapılacak.
Bir kalp krizi halinde nabızda anormallik fark edilip, ION üzerinden aciliyet tespit edilecek ve acil yardım ekiplerine haber verilecek. Sağlık sektörünün geleceğini kurgulayan projenin, 2021 yılına kadar devam etmesi öngörülüyor. Netaş olarak, teknoloji alanında yeni ufuklar açarak Türkiye’yi bölgenin yüksek teknoloji merkezi haline getirme hedefine doğru yürümeye devam edeceğiz.â€
Dedi.
bekleneni yaptı gene
İnşallah kendi söylediklerine inaniyorlardir
Şeref yoksunu spek yine başladı.endeks 20 puan düşüyor bunu 5 kademe aşağıya çekiyor.ulen şimdi bir güzel haber düşşe kapa ebesinin herekesini görse spek diyorum ama nerde o ceo nerde o profosyonel yönetim.bu arada böcekci çinlililere biraz sempatim vardı bu zte gereksizi yüzünden gıcık kapmaya başladım.gardaşım bu kadar iş bilmeyen mücdatı ne diye tutarsın ver tazminatını yolla evine.halka açık bir şirketin ceo su hisse fiyatı bizim için önemli değil diyebilirmi.o zaman çağrı yap petrol ofisi gibi ver parayı çık kotadan ne bok yiyeceksen ye.bu sözü abd veya avrupa borsasından bir ceo söylese şirketi borsadan atarlardı.ey iş bilmez ceo tabi ki hisse fiyatı mike mike umurunda olacak çünkü biz hissedarlar şirketin ortağıyız sen ise bizim marabasın.sen laf söyleme iş yap,kar yap.daha dün kurulan teknoloji şirketleri netaşı hem karlılıkta hem hisse fiyatında katladı.sizi sayenizde 50 yıllık argeci netaş kıçı boklu speğin elinde oyuncak oldu.bistde iki sandalye bir masa içi boş şirketler bile on saniyede 10 kademe düşmüyor.ytd
Bugün itibari ile Alcatel de cari fiyat olarak Netaşı geride bıraktı..Klasmanda bir sıra daha geriledi.Kafein ve Kront fiyat olarak en yakın olanlar.Bakalım geçmeleri ne kadar zaman alacak.
NormaL şartlarda, grafiğin hakkını verirse dolar bazında 2.50 $ uzaması lazım... Tabii sonuçta bu NETASSS........
https://i.imgyukle.com/2019/11/21/RCi7yt.jpg
Bu da daha büyükçe bir resim...
https://i.imgyukle.com/2019/11/21/RCiAic.jpg
Katılmamak elde değil... Çok iyi de olsa bir yöneticinin kurumuna verebilecekleri 3 ya da 5 yıl ile sınırlı, bundan sonraki yıllarda yeni bir şey katması mümkün değil... hem kendisinin yenilenmesi hem de kurumunun ilerleyebilmesi için yönetsel bir değişiklik şart. Bu haliyle Netaş arkasını sağlama dayamış, her devrin adamı olan bir genel müdür tarafından yönetilen KİT'ten farksız. Keşke "50 yıllık Ar-Ge geçmişi" masalı gerçek olsaydı da 35 yılda dünya devi olmuş Çinli bir şirkete çerez parasına satılmasaydı.
benim de cevabını en çok merak ettiğim konu şu.Teknoloji şirketleri içerisinde karlılık anlamında negatif ayrışan tek teknoloji şirketi neredeyse.Her gelen bilanço bir öncekini aratıyor.Hem de sektöründe lider Çin li ortağın olmasına rağmen.Düşünüyorum eğer emsallerim bir işi yaparken benden daha iyi performans sergiliyorsa kendime çekin düzen verir hatalarımı tespite ve düzeltmeye çalışırım.Baktım yine olmuyor hiç gocunmam benden daha iyi performans gösterenlere gider danışırım sizin temel prensipleriniz neler ben de aynı faaliyetleri yapıyorum ama zarar ediyorum.Tekonoloji firmaları birbirlerine karşı bu kadar ketum değillerdir herhalde.Sen sürekli zarar ettiğin zaman bir de üstüne sürekli şu proje bu proje ön ayak olduk destan yazıyoruz yazdık dediğinde pek inandırıcılığı olmuyor.
[QUOTE=moonglow61;3908922]benim de cevabını en çok merak ettiğim konu şu.Teknoloji şirketleri içerisinde karlılık anlamında negatif ayrışan tek teknoloji şirketi neredeyse.Her gelen bilanço bir öncekini aratıyor.Hem de sektöründe lider Çin li ortağın olmasına rağmen.Düşünüyorum eğer emsallerim bir işi yaparken benden daha iyi performans sergiliyorsa kendime çekin düzen verir hatalarımı tespite ve düzeltmeye çalışırım.Baktım yine olmuyor hiç gocunmam benden daha iyi performans gösterenlere gider danışırım sizin temel prensipleriniz neler ben de aynı faaliyetleri yapıyorum ama zarar ediyorum.Tekonoloji firmaları birbirlerine karşı bu kadar ketum değillerdir herhalde.Sen sürekli zarar ettiğin zaman bir de üstüne sürekli şu proje bu proje ön ayak olduk destan yazıyoruz yazdık dediğinde pek inandırıcılığı olmuyor.[/QUO
Onlar teknoloji firmalarının yapması gereken temel işleri yapıyorlar yazılım gibi.. biz ise nerede boş ve taşeron,kablo döşeme işi var oradayız...duvar arkasını görsen ne olacak kime satacaksın,bu ne tulummuş arkadaş.. üfleye üfleye dolduramadılar bir türlü..
Onlar teknoloji firmalarının yapması gereken temel işleri yapıyorlar yazılım gibi.. biz ise nerede boş ve taşeron,kablo döşeme işi var oradayız...duvar arkasını görsen ne olacak kime satacaksın,bu ne tulummuş arkadaş.. üfleye üfleye dolduramadılar bir türlü..[/QUOTE]
Sanırım haklısınız genelde hep alt yapı ve destek hizmetleri ile haber yapıyorlar.Bulut yapı önemli:oleyo:
Bilişim Zirvesi’nde Kurumsal Pazarlar Kıdemli Çözüm Direktörümüz Yıldız Asılyazıcı: Bulut yapılar günümüz ihtiyaçlarını en hızlı ve etkin şekilde karşılayan yeni bir iş modeli. Netaş olarak buluta geçiş, bu sistemlerin işletimi ve destek hizmetleri sunuyoruz.
Sanırım haklısınız genelde hep alt yapı ve destek hizmetleri ile haber yapıyorlar.Bulut yapı önemli:oleyo:
Bilişim Zirvesi’nde Kurumsal Pazarlar Kıdemli Çözüm Direktörümüz Yıldız Asılyazıcı: Bulut yapılar günümüz ihtiyaçlarını en hızlı ve etkin şekilde karşılayan yeni bir iş modeli. Netaş olarak buluta geçiş, bu sistemlerin işletimi ve destek hizmetleri sunuyoruz.[/QUOTE]
Bir işi de doğru yapsınlar dişimizi kıracağız...Bulut işi derken oradan kara deliğe bağlamazlar umarım.. :)
Twitte bırı sunu yazmış çok güldüm
#netaş -0,30% #alctl +5 #kront +6 çölde kalsak ütü buluruz, voltranı oluştursak g.tü oluruz. Bu ne ya...
İnşallah toparlar
abooo Alcatel Netaş'ı geçmiş
isteseler bu hafta 11 gelebilirdi.Bilanço zararı en büyük engel, yıl sonu en azından zararı azaltmış bilanço olumlu yansıyacaktır.
iyice bakamadım ama ,bu gün birsi mal almış
Bir şey üretmeyip. Üreten amelelik yapan lux içinde şirket her zaman zarar eder. Hisse ederi ile aslında çok ilgililer yalan dolan haberlerle al sat yapıp harçlık çıkarıyorlar. Satış zamanı ihale yasağı alması kar edip sonra hep zarar zarar hiçbir haber kab a yollanmasi sizlerinde bildiği hep yalan dolan
Belli ki biz yanlış hissedeyiz...Sağlık olsun bizim de zamanımız gelir elbet...
AB’nin #ArGe projelerine destek veren #CelticNext Kümesi’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na 4.kez İnovasyon ve Ar-Ge Stratejileri Direktörümüz Rıza Durucasugil seçildi. BIT ve telekom alanlarındaki projelerimiz CELTIC-NEXT’teki uluslararası iş birliklerimizle devam ediyor.