Biz yazana kadar haber düşmüş bile. Hadi hayırlı olsun.. Bakalım yarın neler olucak..:ok:
Printable View
Biz yazana kadar haber düşmüş bile. Hadi hayırlı olsun.. Bakalım yarın neler olucak..:ok:
Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgiİştirakimiz Smartiks Yazılım A.Ş.'nin Halka Açılma Süreci Hakkında
İlgili Şirketler [VERTU] İlgili Fonlar []
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %40 oranında iştiraki konumundaki Smartiks Yazılım A.Ş. (Smartiks); halka açılma süreci kapsamında Sermaye Piyasası Kanunu'na uygun hale getirilmiş esas sözleşme madde tadil tasarılarının karara bağlanması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunmuştur.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Vay arkadaş bekledigimiz enbüyük beklenti gerçekleşmeye dogru hızla ilerlerken hissede kimse kalmamış.. Bikaç kişiden başka. Kimsede güven bırakmadılarki.. Biran önce umarım zararı çıkarıp kara geçeriz.. Neler kaçtı neleerr!!! Umarım bekledigimize deger.. Yarın sabah umarım hayal kırıklıgı yaşatmaz bize bu yeşil sermaye..
Cok guzel haraketler bunlar gecen haftadan beri yaptigi guzel harakerler buna delaletmis bizde artik tavana giderken devre kesici yiyelim bizimde hakkimiz degilmi 😎
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah endeks duzeltmesi vs. bizi bulmaz bu guzelim haberde bosa gitmez
Sevgili turkspeed eger yeterince toplandıysa ve haberi bizim gibi piyasa olumlu algılarsa inan bana endex %-3 bile olsa endexten ayrışıp yukarı sürerler. Geçen sene -%4 düşen endexte galatsary %13+ yapmıştı. Sadece zamanlama. Yani dogru zamanda dogru yerde olmak.. Aynısı agyo da ve biçok hissede bunu yaşadım. Yeterki almak istesinler. Fakat bu saatten sonra seve seve alıcaklar. Bu arzdan çok büyük mebleg vrtunun kasasına girecek. Bu beklenti daima vertuyu artık daha istekli ve yukarı yapıcaktır. Endex neolursa olsun. Bu saatten sonra kim satar vertu!!! Kısaca şöyle diim... MAL YOOKKK!!!!
Guzel ozetleme olmus tebrik ederim dostum yarindan sonra izleyelim bakalim en az temettuye kadar endeks 70 bine dussede malimi bende ayni sekilde vermeyecegim bi aksilik olmazsa kimsede kaptirmazsa onu acik gorecegiz bakalim
Ortalığı yine hayalperestler kaplamış. Bu şerefli kağıdın şerefli sahipleri her haberi satış olarak değerlendiriyor. Çok pirim yaptı tabi kolay değil... Soluklanması lazım. Tavan bekleyenler bir anda kendilerini tavada bulabirler. Uçacak kaçacak diyenler biraz sabırlı olsunlar endeks 200 bin olunca maliyetime (4.01) gelince kaçacağım bu iğrenç kağıttan. O zaman bol bol atıp tutarlar....
YTD
Artık tavan gelsin çünki bu kağıt arzedidigi tarihten günümüze kadar tavan kapatmadi neden mi çünki böyle bir haber gelmemişti kapa. Vertu artık uzdukleri yatirimcisinin gönlünü almalı sırtını sivazlamali
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtayı yapan kardeş
geç bu ayakları :)
seve seve çıkacaksın...
zirveden gelen düşeni kırmış
güzel bir tobo yapmış
arz haberleri gelmiş
burada doldur boşalt ile anca daha çok ky toplarsın başına..
Acsel daha iyi bundan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dandik flap bile tavana gidiyor bu kadar haber bu kadar temettu verimi yazik valla yazik
hissede olan arkadaşlar
teknik görünümü çok güzel
sabırlı olun, 2.91 altına sarkmasın yeter
Gözde yine ensemizde. Yanarım yanarımda ipeke 2.20 fiyatta işlem görürken bununla yer degiştirmedim ya ona yanarım. İpek bile 3.** olmuş .. Aldıgımız degil baktıklarımız gidiyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7cfe03c9f9.jpg alicilar ağırlık ta 3 alti kapanış beklemiyorum
Anlaşılan o ki buraya her gelen yeni KY için sürpriz yapıyorlar. Bundan dolayı daha önce defalarca dediğim gibi ben şahsen yeni alım veya satış yapmıyorum, bu uğursuz kağıda beş kuruş daha yatırmam. Ancak bazı kişiler burada ya bilerek ya da bilmeyerek yeni KY gelmesi için özendirici laflar etmekteler. Aslında bu tam da kedi ayağına sıkmaktır. Bu kağıda tavan olacak, kesin çıkacak, tekniği düzeldi vs gibi ifadelerle yeni KY çekmeye çalışmak ancak burada 4-5 liradan alıp da şu endekste boynu bükük kalan bizlere de kötülük. Bu tahtaya yön verenler güçlü ve kötü adamlar. Bunlara SPK bile sesini çıkartmıyor. Bu yüzden sizlerden rica ediyorum, hem vebal almayın hem de gideceği varsa da gitmeyen kağıda araç olmayın. Bir süre izleyin yazmak zorunda değilsiniz.
Ben de buaa 12 Eylül 2017 tarihine kadar yazmayacağım... VERTÜ-H mağduru tüm yatırımcılara Sağlıklı ve sabırlı günler dilerim....
YTD
Kimseden izin alacak degiliz ki yazmak için smartiks gerçek oluyor Arz vasvuru yapmış Acsel in bir kısmı vertu nun yarın arsa işi oldugunda ki yakındır zamanı vertu da gidecek siz 5 den aldıysanız yeni gelen yatırımcının sucu ne
Arkadaşlar bunla holding arasındaki fark nedir hangisi daha sağlamdır bilanço ve beklenti açısından
Smartix yazılımı metro yatırım halka arz edecekmiş bakalım onu fonet gibi yapacakmı bence başarılı bir halka arz olur..çünkü metro yatırım halka ırzlarda başarılı...öyle ya da böyle halkın ırzına geçiriyorlar....ytd
Gözde de uçtu.. Allahın cezası vertu...
Gözdeyle bunun bağlantısı ne
vertu ve gozde nın tek ortak noktası ıkısıde girişim sermaye yatırım ortaklıgı...
Şimdi cafeini halka arz edicez dediler spk ya başvurular ama ne oldu olan k.y. oldu. Soyleki k.y. halka arz diye satış yaptırdılar şimdi insanın aklına gelmiyor değil smartx de mi aynı olacak diye yanlışım varsa beni ikaz edin ama doğruysam yazık derim Halkdan biri olarak gerçekten samimi soruyorum cafeinin bundan farkı neydi ? bir de aklıma şu soru geliyor madem bu olay olacak o zaman bu kağıda neden talep gelmiyor . Halka arz edilecek se hangi kağıt iki katına çıkmadı halka arzedilip de . Fakat ilgi yok hacıme bakın halka arz ettiğinden beri 2 kere 40 milyon yapmış o da 2 senede. Samimi olalım buyuyeceksek hep beraber buyuyelim bir tuglada biz koyalım ama halka bunları çıkıp anlatın.
arkadaşım tekniği düzeldi diyorsam yalan mı atıyorum ? milletimi kandırıyorum ?
ortada bir gerçek var oda tekniğinin şu durumda güzel olması, gördüğümü yazıyorum
hisse 15 aylık düşenini kırmış,kırmadan önce ikili dip çalışmış, düşenini tobo ile kırmış, bence mükemmel ötesi bir teknik
ama sen buna hisseye ky çekmek diyorsan senin problemin
bu şekilde yazılar anca para kazanmaya çalışan ky nin ayağına sıkmaktır...
https://i.hizliresim.com/aGzd7R.png
Cumaya kadar buralarda kalırsa trend başlamıştır. Endeks falanda dinlemez. Dün alan garanti bugün boşaltmış. Bugün de İş girmiş tahtaya. Teknik bence de çok iyi ama ben acsele geçtim.
Burasi forum ozenerek kimse hisse almasin teknigine ucuzluguna bakarak isine geliyorsa alsin benimle baskasinin risk algisi farkli olabilir
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı şirketi fazla tanımıyorum ama yatırım yapmak istiyorum teknikiği gerçekten çok iyi birde bugün ki kap haberi ile algıl olumluya döndü sonuçta teknoloji şirketi ve borsaya açıldığında satılan her hisse bu kağıda kar olarak gözükecek diye biliyorum biraz daha ayrıntı bilen arkadaşlar beni bu konuda aydınlatabilir mi ve tabikide Verus'a holdingten farkı nedir
Halka arz ederseler iyi ama cafein gibi halka arz edeceğiz deyip 5.50 civarlarindan günümüze kadar çakmaya devam ederseler bekletirler ama 5yıl ama 10 yıl yani parayı unutucam dersen sadece bak o da haftasonları devamlı olursa kafayı yersin
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...272a047c04.jpgİştiraki Acsel iyi duruyor Vertuyla değisdim birazını
Sevgili arkadaşlar size bir sorum olacak temettüyü direk nakit olarak mı vercek hisse olarak mı yoksa yani temettü verdikten sonra hisse verdiği kadar düşükten mi açılcak birde 1000 lota 100 TL civarındaydı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
Aynen bi işe yaramaz bu temettü ve bedelsiz aslında. Sadece şirketin ii olduğunun teminatıdır bence
Sayın Etiler bu nakit temettü hesabınıza para yatacak.İyi günler
Bu fiyatlardan MAL YOK!!! yapılan işlemler tek kelimeyle terbiyesizlik.. Acsele geçenler iyimi yaptı acaba. Bunu zaman gösterecek.. At artık elini cebine algılarla oynamayın. MAL YOK!!! Nokta...
Teşekkür ederim emekli bey