10,60 defter degeri ile müthiş ucuz yarın bi %10 üstü artı bekliyorum
Printable View
10,60 defter degeri ile müthiş ucuz yarın bi %10 üstü artı bekliyorum
vergi dairesine +48 kar açıkladı, SPK ya göre bunun artı 5 katı geldi, ciddi fark oluştu, bu aradaki fark nasıl bu kadar oldu?
izah edebilecek birisi var mı acaba? tşk
Pagyo'yu sahip olduğunuz bir gayrimenkul gibi düşünün, 48 mio tl kira geliri elde etmişsiniz, bunu anaparaya dokunmadan harcayabilirsiniz. Gayrimenkulünüzün piyasa değerine bakıyorsunuz 146 mio tl artmış, bunu harcarsanız anaparadan yemiş olursunuz, bu nedenle bu tutar temettü ödemesine konu olmaz.
47-48 mio tl değer artışı harici kar 54 kuruşa kadar temettü ödenebileceği anlamına gelir, ne kadar ödeyeceği de nihayetinde büyük ortaklara kalmış bir karar. Küçük yatırımcıya düşen "ağanın eli tutulmaz" deyip beklemek. :)
Geçen sene verdiği oranda temettü verse 50 kuruşu geçer. Bakalım yarın piyasa nasıl tepki verecek....
Süper kâr. ..Süper hisse [emoji123][emoji123][emoji123]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler bakın bu sene 21m nakit var kasada.Benim tahminim aynı tarihte temettü dağıttığını varsayarsak ;temettü tarihine kadar topladığı kiralarıda eklersek bana göre geçen senenin altında olur. Tahminim 36-38 kuruş civarı olur.Hatalıda olabilirim.Kişisel düşüncemdir .Öngörümdür
Yatırım tavsiyeside değildir
geçen seneden düşük olursa kötü olur... tam bir tahmin yapmak zor ama....
temettü düşük olsada bilançoda borclar kapatılmış, sanki satışa hazır edilmis
toplam yükümlülükler bir yıl önce:20.000.000'larda iken 2.000.000'lara düşmüş, ama asıl önemli olan satıştan gelecek haber o nedenle uyumaya devam
Kemerleri bağlayın tavana gidiyoruz
Teorik olarak 54 kuruşa kadar ödeyebileceğini belirttim.Vurgulamak istediğim değer artışına konu rakamın temettü ödemesinde kullanılmayacağıydı. Çok niyeti varsa Martta değil Mayıs'ta öder, yine bu rakamı ödeyebilir. Ama çok düşük bir ihtimal bu. Nihayetinde sizin de dediğiniz gibi Mart ayında kasada bulunan kadar ödeyecek büyük ihtimalle.
Kar artışı farklı algılandı. Hisse fiyatındaki bu seviyede artışı satış fırsatı olarak kullanmak mantıklı olabilir. Faaliyet karında ciddi bir fark yok. Gayrımenkul değer artışı bilançoda kar olarak yansıdı. 1-2 ay önce açıklanan gayrımenkul değerleme raporundan zaten belliydi bu durum. Sığ bir hisse olduğundan fiyata etki etmek nispeten kolay oluyor. Durumu net bilmeden bilanço rakamına bakıp girenler sebepli bir yükselmedir diye düşünüyorum. Dikkatli olmak lazım.
Kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi olarak almayınız.
Takas varmı arkadaşlar ..rica etsem atarmisiniz.tsklr
is en çok alan ve satan buda sazan ky dalışı olduğunu gösteriyor
2 Şubatta KAP'a varlık satışı ihtimalinden bahseden bir bildirim yapıldı. ( https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/657905 )
Temettünün geçen seneki civarında olacağını düşündüğüm için ben de bu fiyatları satmaya uygun görüyorum ama şu satış işi gerçekleşirse fiyat uçar gider korkusuyla kımıldayamıyorum. (YTD)
bu haber 29 mayıs yetki verilmiş aradan 7 ay geçmiş hiçbir gelişme olmamış neden kap bildirim yaparsın !!!
ayrıca bu gün degerleme farkı ile 192 milyon kar olması !!!
13 şubat satışa gelen mkk dan 325 bin hisse dikkatli olun !!!
panora yanına one tower + kuzu efect var 200 mt içinde üç avm oldu
3 avm işini ben olumsuz olarak değerlendirmiyorum. Cepa ile kentpark birbirine rakip olmaktan ziyade tek başlarına çekecekleri müşteriden daha fazlasını çekiyorlar. Toplam müşteriyi /2 olarak da değerlendirmemek gerektiğini düşünüyorum her ikisinde de farklı zaman geçiriyor insanlar. Şöyle ki tek başına olsalar 10 müşteri gelecekken bu şekilde 15 müşteri geliyor ve bu 15 kişinin bireyse olarak içeride geçirdiği zaman daha az olsada ortalama geçirilen zaman*15 kişi dersek totalde daha fazla zaman geçiriliyor.
Ne oluyor böyle? Aşağı saldı bi panik yapanları topladılar geri yukarı çıkışta. Ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Patron satışı bence
Bugün büyük yatırımcı 5,20 ortalamayla yüklü alımlar yaptı.. Şu aralar ise , diğer toplayacaklarını ucuzdan alabilmek için ufak satışlar yaparak fiyatı aşağıya çekiyorlar. Seans sonu ve diğer günler yükselişn süreceğini tahmin ediyorum.
vallaha sataram köyü hAA diyor amcam
yusufu tanımayan varmı
%17-18 artacak bir durum yoktu maalesef. Umarım yüksekten giren olmamıştır aranızda. Temettü açıklandığında ve temettü dağıtıldığında yine değişik hareketler yapıp sonrasında uzunca hareketsiz beklemeye geçecektir. Her zaman için gayımenkul alıp kiraya vermekten iyidir Pagyo hissesi almak. Ancak fiyat beklentinizi temettü x 10 olarak tutmakta fayda var.
Arkadaslar blanco dun aciklandi galiba.blanco aciklanmadan once defter degeri neydi acaba.su anda 10.61 tl olmus..arada yuzde ne kadar fark olustu...
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mkk kayıt yaptıranların hiçbirinin satis olmamıştir, takaslardan anlaşır.
Bu fiyata satmaları icin hele sirketin satışta olduğu donemde keriz olmaları lazım . seans icinde bir 300 milyon lot isyatirimdan geldi muhtemelen nakite dönmek isteyen biriydi .
Efsanevi bir yatırımcı Walter Scloss’un dediğine kulak verelim : “Eğer bir işin değeri 1 dolarsa ve ben onu 40 sente satın alabiliyorsam, başıma iyi bir şey gelebilir”.
benim kastedigim halka açılmadan once ortak olan 52 yatirimcidan bahsediyorum.
gecen sene 635 bin finansbank takasına girdi halen orda, geçen hafta 325 bin denizyatirim takasına girdi ordanda satis yok.satan isyatirim oda temettü beklemek yerinde yükselişi fırsat bilen bir iki kişi
Walter sclosa selam soyle dostum.bizim borsada cogu gyo firmasi 0.40 islem goruyor.istedigi kadar alabilir. :))
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defter değeri 10.61 TL. olmuş. Ortaklığa gitme durumu var. Borcu yok. Sürekli kar ediyor.Bu hisse yükselmiyecekte hangi hisse yükselecek.