Sayfa 123/310 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 977 - 984 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. Kar artışı farklı algılandı. Hisse fiyatındaki bu seviyede artışı satış fırsatı olarak kullanmak mantıklı olabilir. Faaliyet karında ciddi bir fark yok. Gayrımenkul değer artışı bilançoda kar olarak yansıdı. 1-2 ay önce açıklanan gayrımenkul değerleme raporundan zaten belliydi bu durum. Sığ bir hisse olduğundan fiyata etki etmek nispeten kolay oluyor. Durumu net bilmeden bilanço rakamına bakıp girenler sebepli bir yükselmedir diye düşünüyorum. Dikkatli olmak lazım.
    Kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi olarak almayınız.

2. Takas varmı arkadaşlar ..rica etsem atarmisiniz.tsklr

is en çok alan ve satan buda sazan ky dalışı olduğunu gösteriyor

4.  Alıntı Originally Posted by Aremak Yazıyı Oku
    Kar artışı farklı algılandı. Hisse fiyatındaki bu seviyede artışı satış fırsatı olarak kullanmak mantıklı olabilir. Faaliyet karında ciddi bir fark yok. Gayrımenkul değer artışı bilançoda kar olarak yansıdı. 1-2 ay önce açıklanan gayrımenkul değerleme raporundan zaten belliydi bu durum. Sığ bir hisse olduğundan fiyata etki etmek nispeten kolay oluyor. Durumu net bilmeden bilanço rakamına bakıp girenler sebepli bir yükselmedir diye düşünüyorum. Dikkatli olmak lazım.
    Kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi olarak almayınız.
    her yıl sonu gyo olur gerçek kar 46 milyon geriye kalan 146 milyon tl panora deger artışı...

patron satış gelme ihtimali yüksek dikkat edin !!!!

5.  Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku
    Hisseyi sadece temettü için biriktiriyorum. Bu sebeple çok takip etmiyorum. Satıştan maksadınız nedir? Açıklarsanız sevinirim.

Saygılar...
    2 Şubatta KAP'a varlık satışı ihtimalinden bahseden bir bildirim yapıldı. ( https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/657905 )

Temettünün geçen seneki civarında olacağını düşündüğüm için ben de bu fiyatları satmaya uygun görüyorum ama şu satış işi gerçekleşirse fiyat uçar gider korkusuyla kımıldayamıyorum. (YTD)

6.  Alıntı Originally Posted by M.Işılak Yazıyı Oku
    2 Şubatta KAP'a varlık satışı ihtimalinden bahseden bir bildirim yapıldı. ( https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/657905 )

Temettünün geçen seneki civarında olacağını düşündüğüm için ben de bu fiyatları satmaya uygun görüyorum ama şu satış işi gerçekleşirse fiyat uçar gider korkusuyla kımıldayamıyorum. (YTD)
    bu haber 29 mayıs yetki verilmiş aradan 7 ay geçmiş hiçbir gelişme olmamış neden kap bildirim yaparsın !!!

ayrıca bu gün degerleme farkı ile 192 milyon kar olması !!!

13 şubat satışa gelen mkk dan 325 bin hisse dikkatli olun !!!

panora yanına one tower + kuzu efect var 200 mt içinde üç avm oldu

7.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    her yıl sonu gyo olur gerçek kar 46 milyon geriye kalan 146 milyon tl panora deger artışı...

patron satış gelme ihtimali yüksek dikkat edin !!!!
    Evet 279.600 lot satışa yazdı 1.seans sonu

8.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    bu haber 29 mayıs yetki verilmiş aradan 7 ay geçmiş hiçbir gelişme olmamış neden kap bildirim yaparsın !!!

ayrıca bu gün degerleme farkı ile 192 milyon kar olması !!!

13 şubat satışa gelen mkk dan 325 bin hisse dikkatli olun !!!

panora yanına one tower + kuzu efect var 200 mt içinde üç avm oldu
    3 avm işini ben olumsuz olarak değerlendirmiyorum. Cepa ile kentpark birbirine rakip olmaktan ziyade tek başlarına çekecekleri müşteriden daha fazlasını çekiyorlar. Toplam müşteriyi /2 olarak da değerlendirmemek gerektiğini düşünüyorum her ikisinde de farklı zaman geçiriyor insanlar. Şöyle ki tek başına olsalar 10 müşteri gelecekken bu şekilde 15 müşteri geliyor ve bu 15 kişinin bireyse olarak içeride geçirdiği zaman daha az olsada ortalama geçirilen zaman*15 kişi dersek totalde daha fazla zaman geçiriliyor.

Sayfa 123/310 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •