18.50 mevduat faizinden daha az getiyor.
Günlük getirisini 384,2 ile çarparsanız mevduat eşleniğini bulabilirsiniz.
18.50 mevduat faizinden daha az getiyor.
Günlük getirisini 384,2 ile çarparsanız mevduat eşleniğini bulabilirsiniz.
Çok teşekkürler.
İstediğiniz banka yada aracı kurumdan alabilirsiniz(alım satımda masraf komisyon yok)
Tüm fonların getirilerini(mevduat karşılığı dahil) günlük olarak bu konuda paylaşıyorum: https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post5104124
Daha önce defalarca konuşulduğundan eminim ancak bulamadım. Elime bir miktar dolar geçti. Dolar aylık değil ama gecelik dolara en yüksek oran hangi bankada şu sıralar acaba ?
denizbank 1 yıla da verdikleri 17.50 olan kampanya oranını 32-180 gun araligina veriyor sadece .0 stopajli 17.50 leri kaçïrdïk galiba .
Hsbc 19 veriyor 250k üstüne
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önümüzdeki hafta içinde vade dönüşü olan arkadaşların dikkatine;
Bir sonraki vade dönüş tarihini 29.03.2021-31.03.2021 tarihlerinde denk getirin ki, % 5’lik stopaj indiriminden azami bir şekilde faydalanın.
Hsbc Zaten 250 bin altı mevduat kabul etmiyor .
Qnb de 175000 altı kabul etmiyor
Yapıkredi Garanti 400 000
İş bankası Akbank 500 000 altına
Hiç Rekabetçi fiyat vermiyorlar
TEB ve Ing Deniz ise Günlük hesaptan fazla vermiyor
Küçükler kendi halinde işte takılıyorlar rekabetin r si yok
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım mart sonu 366 gün vade için tatmin edici oran verecek mi bankalar ? eğer mb uzun müddet sıkı duruş sözünde duracaksa iyi bir fırsat olabilir 1 yıl bağlamak
Tam tersine bu sözde durmayacagi dusunuluyorsa bu hareket daha mantıklı olur. Yoksa parayı bir sene başka ellere emanet etmiş olursun şimdiki oranlardan %0.9 fazla getiri için.
Uzun müddet siki duruşun 2021 boyunca ya da en az 2021 sonbahara kadar olacağını ve bu dönemde bu oranlardan çok da sapilmayacagini düşünüyorum.
Bu sene öyle geçmişteki gibi geniş kapsamli bedava para imkânı olmayacak. Zaten olursa, genel akima katilip dolarci olmak lazim millete parayı bedava kullandirmak yerine...
stopaj nisanda yeniden yüzde 15 olacağı için mevduat getirisinde baya azalma olacak mb aynı sıkılığı korusa bile bizim mevduat getirimiz şimdikinden daha düşük olacak o yüzden eğer en azından eylüle kadar faiz indirimi olmayacaksa kurlarda ciddi zıplama olmayabilir böylece mart sonu uzun bağlamak bu senenin en iyi yatırımı olabilir
Her zaman için net getiriye bakmıyor muyuz?
Bir para biriminde vergi artarsa getiri düşer. Farklı bir para birimine talep oluşur.
Hsbc 19 iyiymiş gerçekten. aralık sonu 18.75 t-bank dan baglamıstım.
Benim dönüş 1 şubatta. Mart sonuna denk getirmede sıkıntı yaşamam umarım.
26 Ocak sali olduğu icin mecburen 34 gun bağlanıyor dönüşü mart 2 oluyor.
100k dolar için geçen ay akbanktan 1,5 oran almıştım. taze oranlar hakkında bilgisi olan var mı?
Burgan digital %3 veriyor sitesinde.
Siz bana göre elinizdeki tutarla pazarlıkla en az 3 alırsınız çoğu bankadan. 1.5 düşük kalmış baya
akbanktan aradılar..
1-5 milyon tl arası...
60 güne kadar...
%17,25 ( TL) yaparız dediler..
bilgilerinize..
hsbc 18.50 verdi 1.milyona
günlüklerde düşüş sürüyor, ünlü menkul 17.40% günlük
1 yıl üzeri 0 stopajlı ayda bir faiz ödemeli %17 sabit faizli oran aldım.Stopaj avantajiyla brüt kaça geliyor hesaplamadim.Bağlayacağım.Miktar 250 k.
Burgan 600k temdit. 32 gün %18. Biraz düşük kaldı sanırım.Pazarlık etmeye vaktim yoktu.Pazarlık edilseydi %18.50 alınabilirdi belki. (geçen hafta %18.50 oran alabilmiştim)
Ancak tcmb'nin faiz arttırmaması neticesinde oranlarda biraz geri çekilme de yaşanmış olabilir.
26 Şubatta da 29 Marta bağlayarak 29 Martta TL mevduat konusunda nihai kararımı vereceğim.
15,000 Usd
25 Ocak 2021 - 25 Şubat 2021
%2
Faiz getirisi : 21,03$
Halkbank / Eskişehir Şubesi
Hocam yeni gördüm.Burganbank.Bugün bağlayacağım 400 gün ayda bir faiz ödemeli %17 sabit oran.30 günlük faiz getirisi 3493 tl.Şahsi fikrim daha fazla faizlerin artmayacagi hatta biraz gevşeyecegi yönünde belki nisan mayıs gibi politika faizi düşebilirde.Olurda terste kalırsam üzülmem ayda net 3500 tl hesabımda.Faizlerin sağı solu hiç belli olmuyor.
Mevduat faizlerinde biraz daha düşüş oldu diye duydum sağdan soldan..
Teyit edebiliyor musunuz sizde?