Sayfa 121/1009 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    Arkadaslar bilmediğimden soruyorum.
    Şimdi bu ppz dediğimiz, atıyorum 18.50 mevduat faizinden daha mı iyi getirir? Veya nasıl hesaplanır?
    Bir de nasıl alınır, yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler
    18.50 mevduat faizinden daha az getiyor.
    Günlük getirisini 384,2 ile çarparsanız mevduat eşleniğini bulabilirsiniz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2. Çok teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    Şimdi bu ppz dediğimiz, atıyorum 18.50 mevduat faizinden daha mı iyi getirir? Veya nasıl hesaplanır?
    Teşekkürler
    İstediğiniz banka yada aracı kurumdan alabilirsiniz(alım satımda masraf komisyon yok)

Tüm fonların getirilerini(mevduat karşılığı dahil) günlük olarak bu konuda paylaşıyorum: https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post5104124

Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    17.50 de getirebilir hergun aynı olmaz.

5. Daha önce defalarca konuşulduğundan eminim ancak bulamadım. Elime bir miktar dolar geçti. Dolar aylık değil ama gecelik dolara en yüksek oran hangi bankada şu sıralar acaba ?
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Daha önce defalarca konuşulduğundan eminim ancak bulamadım. Elime bir miktar dolar geçti. Dolar aylık değil ama gecelik dolara en yüksek oran hangi bankada şu sıralar acaba ?
    Burgan digital 1,75 günlük
    Fiba kiraz 2,5 günlük(Ama ilk kez açanlara, ayrıca bir miktar boşta bıraktırıyor, süre 90 gün)

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burgan digital 1,75 günlük
    Fiba kiraz 2,5 günlük(Ama ilk kez açanlara, ayrıca bir miktar boşta bıraktırıyor, süre 90 gün)
    Çok teşekkür ederim Sn. Myfinans. fiba'yı kurcalayım ben biraz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. denizbank 1 yıla da verdikleri 17.50 olan kampanya oranını 32-180 gun araligina veriyor sadece .0 stopajli 17.50 leri kaçïrdïk galiba .

Sayfa 121/1009 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •