Yünsa kısa vade 16.50 önce burayı görsün uzun vadeye sonra bakarız
Printable View
Yünsa kısa vade 16.50 önce burayı görsün uzun vadeye sonra bakarız
Takip listem
MEGAP
YUNSA
ULUUN
CRDFA ytd
Bugun siseyi 8.19 dan bosalttim. Cemts dan tekrar mallandik. Alltan toplayarak devam cemts da. Isfin ve klmsn sessiz, vezüv yanardaği gibi ansizin patlayabilirler mi acaba? Şise biraz daha asagi gelirse tekrar binecegim, 8.19 ilk hedef,kirarsa 9.0 kadar birakmam... kesinlikle ytd.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedza
ALkim
Dy boya
Tekrar tekrar teşekkürler
Elim yıllık hisseler le dolu olduğu için günlük işlem açıyorum bazen taşıyorum. Günlüğü fazla da aşmamaya çalışıyorum. Kimseye bu zamanda tavsiye etmiyorum. Düzeltme ihtimalinden dolayı..
Parsan alamıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Otokar %100 ü güzel bir şekilde kaçırdım. En son kaçırma furyama TURGG ekledim. 85 alınır dedim 81.50 stopla. Ama bu kadarını ben de beklemiyordum bugün 179.50 yaptı. 1 ay olmadı..
Kaçırmakta üstüme yok. Bu sefer kararlıyım afyonu bekleyeceğim. Tam afyon aldım sonra siteyi buldum. Beklemeye devam. Hedef bende 25 27 idi ama çelik hocanın hedefi görünce artık hiç bırakma taraftarı değilim..
Saygılar
Benimde bir süredir elimde KLGYO..arada gruplar girip 6-7 kademe yukarı götürüyor.. ama sonra yine geri geliyor.. ben sabırla bekliyorum.. inşallah yanıltmaz
Umarım da kanal İstanbul projesinin ekmeğini yiyip bitirmemiştir.. her sitede proje ile alakalı hisselerde çıkıyordu.. (ne tür alakası var bilmiyorum)
Benim uzun vade hissem yani kendileri.
Ayrıca Turgg var gözüme ilişen ama yine almadım. bu hafta 81.50 stopla güzel yere geleceğini düşünüyorum.. Ytd tabiki. İki kağıtla ilgili düşüncenizi öğrenebilir miyim? Saygılar,
20 aralıkta yazmışım ama hiç fayfalanamadık.. Hakkımızda hayırlısı..
Cümleten hayırlı akşamlar.
KLMSN kap haberi yarın olumlu yansır inşaALLAH.
PAPIL 44.48 önemini halen korunurken üzerinde kalıcı olursa en önemli direnci 26.40 olur. Sonra 28.0 potaya girer. Uzun vadede 47 ve uzerini bekliyorum.
PAPİL gelecekte devletlerin vatandaşların güvenliğini sağlamak için kullanacağı teknolojik alt yapıya sahip dünyadaki 5 şirketten biridir. Şuan bu fiyatlar bu beklentiyi tam satın almış değil. Kesinlikle yatırım yaptığımız şirketi araştırıp tanimamiz gerekiyor. Kesinlikle YTD.
ben de bugun ufak bir alım yaptım umarim 4.xx lu kademeleri görür. size de bol kazançlar. uzun vade aldığınıza göre sizin beklentiniz daha yüksek olmalıRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi geceler cümleten
dün bir kaç hisse yazdım pirim yapmamışlar yarın mutlaka yapacaklardır katmr ucuşa hazır gibi haftalık drençte agyo gibi alıp başını gidecekmi ? izlicez YTD
Nıbas sakın bulaşmayın mal dağıtıyorlar telegrmlarda gözlemliyorum aman dikkat 35 civarlarını görmeli kücük tepkilere aldanmayın ytd
Yarın cok tavan gidecek hisseler var yine coğu ucuz değil o yüzden yazmak gelmiyor içimden :):)
Tborg busefer ralli moduna girmiş gibi duruyor 18.65 üstü kapanış teyit eder ytd
Hocam bide bu rheag kendini unutturdu şirket yatırım ile ilgili hiçbişe açıklamıyor kapalı kutu gibi bir bilginiz varmı?
Benden bu kadar yorgunum cümleten iyi geceler
:wave: HOŞCAKALIN
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum. Mtryo hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
Hedef fiyatlar ile birlikte çelik hocamın yıllık listesini paylaşacak olan arkadaş var mı
bunlar benim gördüklerim;
1. ısyat ....3.43 => 16.0
2. Petkm...4.79 => 13.4
3. Afyon...4.43 => 40.0
4. Pagyo....6.37 => 20.25
5. Ozgyo....2.23 => 35.40
6. Ekgyo....1.99
7. Trgyo....3.74
8. Tektu....1.92
9. Brksn....7.33
10. Polho...3.85
11. ısdmr....9.62 => 40.5
12. Sanko...7.85
13.gsdho...2.45 yıllık (B)
14.usak...2.29
15.cemts...16.66
16.mndrs...3.10 => 50.60
17.gsdde...4.95
18.ıhlgm...1.27 => 7 => 22
19.ykbnk...3.09
20.zoren...2.70 => 13.4
21.ıttfh....2.25 => 12.3
22.gsray..3.98 => 20.25
23.yyapı...1.83 => 79
24. btcim....4.75 => 17.18
Günaydın. Herkese güzel ve sağlıklı bir gün dilerim ...