Sayfa 121/602 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Yünsa kısa vade 16.50 önce burayı görsün uzun vadeye sonra bakarız

2. Takip listem
    MEGAP
    YUNSA
    ULUUN
    CRDFA ytd

3.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Takip listem
    MEGAP
    YUNSA
    ULUUN
    CRDFA ytd
    👍 👍 👍 👍 👍Eyv

4. Bugun siseyi 8.19 dan bosalttim. Cemts dan tekrar mallandik. Alltan toplayarak devam cemts da. Isfin ve klmsn sessiz, vezüv yanardaği gibi ansizin patlayabilirler mi acaba? Şise biraz daha asagi gelirse tekrar binecegim, 8.19 ilk hedef,kirarsa 9.0 kadar birakmam... kesinlikle ytd.

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Gedza
    ALkim
    Dy boya

6.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Yünsa kısa vade 16.50 önce burayı görsün uzun vadeye sonra bakarız
    inşallah hocam bekliyoruz alkimden erken çıktım bari bunda açıgı kapatalım teşekkür ederim..

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    LKMNH karlı bir firma ve mevcut sermayeyi yükseltmek zorunda piyasa zaten bunu satın alıyor.DEVA uzunda olmalı ve çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum.UZUNDA endeks düzelmesinde almayı düşündüğüm hisselerdedir.GÜNlük dikkatimi çekenleri yazıyorum faydalanan olur.Sermayenin %90 kaybeden birisi olarak o zor günleri kimse yaşamasın diye kendimce bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum.O zor günlerimde Çelik hocam bana moral ve güç kattı.Her daim kendisine duacıyım.

Orta vadede takip ettiğim PARSAN ımızda tavan kapattı .30.50 yeni hedefi olsada yarın yollarım büyük ihtimalle gitmeyen babayitlere selam verelim artık. kesinlikle YTD.
    Tekrar tekrar teşekkürler
    Elim yıllık hisseler le dolu olduğu için günlük işlem açıyorum bazen taşıyorum. Günlüğü fazla da aşmamaya çalışıyorum. Kimseye bu zamanda tavsiye etmiyorum. Düzeltme ihtimalinden dolayı..
    Parsan alamıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
    Otokar %100 ü güzel bir şekilde kaçırdım. En son kaçırma furyama TURGG ekledim. 85 alınır dedim 81.50 stopla. Ama bu kadarını ben de beklemiyordum bugün 179.50 yaptı. 1 ay olmadı..
    Kaçırmakta üstüme yok. Bu sefer kararlıyım afyonu bekleyeceğim. Tam afyon aldım sonra siteyi buldum. Beklemeye devam. Hedef bende 25 27 idi ama çelik hocanın hedefi görünce artık hiç bırakma taraftarı değilim..
    Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    kısada 24.48 üzeri 25.08 ondan sonra 28 leri bekliyorum .Uzun vadede KRONTU yakalıyacak diye düşünüyorum.YTD.
    Cevabınız için teşekkür ederim

Sayfa 121/602 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •