alparslan çakarın genel müdür onunda tarım yada hazine bakanı olma ihtimalleri var
Printable View
günaydın arkadaşlar..
güneşli bir başlangıç yaptık güne..ancak hava soğuk..
bist kararsız..sanki her an bir şey olacakmış gibi yatırımcı tedirgin ( tabii kaç tane gerçek yatırımcı kaldı..o da ayrı konu )
döviz yükselişte,avrupa vadeliler yeşil dax + 1 de..abd 10 yıllıklar yükselişte..
bugünde yalpayacağız anlaşılan
alıntı
'' Müteahhitsiniz bir ihale aldınız.
Rakamları basit yazıyorum.
İster milyon dolar veya milyar lira olsun.
İhalenin tutarı 100 lira
Bu işten karınız 20 lira.
Size birisi diyor ki İhaleyi 120 liraya al
Ama 20 lirası benim hakkımdır.
++
Manoyu alan fatura kesecek hali yok.
O zaman keseceğiniz fatura 120 lira.
Karınız 40 lira gözükecek.
Ama karınız 20 lira.
İşte bakanlığın sildiği vergiler bu karlar.
++
Alan memnun veren memnun.
Bize ne oluyor? ''
Cumhurbaşkanı Erdoğan: (İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılması) "Meclis’in alacağı bir karar falan değil, muhalefet bu işleri bilmiyor."
Erdoğan : Yapılan islem yasal girdiğimiz gibi çıkarız
Erdoğan : Mayıs - Haziran gibi aşılamayı bitirmeyi hedefliyoruz
hasbinallahh......:vk::vk::vk::vk::vk::vk:
Büyükler bir şeyler duymuş olmalı, bir şeyler dönüyor ama biz nasıl olsa her şey olup bittikten sonra duyarız. KCHOL SAHOL devre kesti.
böylece TBMM nin artık bir işe yaramadığınıda açıkladı.oradakileri oturup maaş alan marabalr yerine koydu..emir kulları yanii..
geçen gün ŞENTOP demişti ya : CB İSTERSE MONTRÖ YÜ BİLE İPTAL EDEBİLİR diye..
artık sarayın neler yapacağını hala anlamayan varmı ?
Hakan Atilla'nın istifası sonrası boşalan Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi
Qua Granite
05 – 06 Nisan 2021 tarihlerinde 16,46 TL fiyatla Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacaktır.
Turex
01-02 Nisan 2021 tarihlerinde 12 TL fiyatla Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacaktır.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Sözleşmesi'nin feshine ilişkin yaptığı açıklamada "İç ve uluslararası hukuka uygun" dedi.
Eve geldim, TV açık ,haberler var. Biri musluk çalmış, biri geyik çalıp yemiş, biri,köpeğe ateş etmiş .Ne oluyoz derken meğerse kanal D imiş.
https://i.hizliresim.com/Ad0j9r.jpg
Değiştirin o kanalı efendim, heyecan yok o kanalda.:oleyo:
Mansur yavaş " inceki dönemde metresi 80 tl ye yapılan asfaltı aynı firmaya 20 tl ye yaptıriyoruz" dedi
Başkanım o asfalt önceki donemde de 20 tl idi, tek fark 30+30 bölüşulen 60 tl vardı, sizden onu düşmüşler ))))
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ot içip kafa yapıyoruz, bir büro personeli geldi. Eziksiniz oğlum siz dedi. Hala kendime gelemedim
Türkiye etf -2.05%
Dolar/TL 8.1044
Dolar/TL 8,13...
[attach=confıg]27083[/attach]
oooh ooohhh halkın vergisi cocoya gidiyor çıldırın