Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Hakan Atilla'nın istifası sonrası boşalan Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü görevine Korkmaz Enes Ergun getirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Qua Granite
05 – 06 Nisan 2021 tarihlerinde 16,46 TL fiyatla Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacaktır.
Turex
01-02 Nisan 2021 tarihlerinde 12 TL fiyatla Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Sözleşmesi'nin feshine ilişkin yaptığı açıklamada "İç ve uluslararası hukuka uygun" dedi.
Eve geldim, TV açık ,haberler var. Biri musluk çalmış, biri geyik çalıp yemiş, biri,köpeğe ateş etmiş .Ne oluyoz derken meğerse kanal D imiş.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri