Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan:
- Son dönemde bir miktar artýþ gösteren enflasyonu yeniden tek haneye düþürmekte kararlýyýz, bunu baþaracaðýz
- Faizleri de tek haneli rakamlara indirmekte kararlýyýz
Erdoðan:
- Bankacýlýk sektörümüz büyüme ve kalkýnmamýzý destekleyen bir konumda bulunuyor
- Bankacýlýk sektörümüz takipteki alacak oraný Þubat'ta yüzde 4 seviyesindedir
- Bankacýlýk sektörünün döviz pozisyon açýðý olmadýðý gibi, yaklaþýk 6 milyar dolar fazlasý mevcuttur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
: Kanal Ýstanbul ile ilgili hazýrlýklarýmýzý tamamladýk. Kanalýn iki yakasýna 500 bin nüfuslu þehir kurulacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Ýsteseniz de istemeseniz de Kanal Ýstanbul'u yapacaðýz
Yasasin
Faiz tek haneye inecekmis
.......
Dolar duble
Enflasyon threesome [emoji23][emoji23]
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Erdoðan : Kanal istanbula baþlýyoruz , uzunluk 45 km, derinlik 21 metre, su yüzeyi 360 metre olacak"
Yer Ýmleri