Tamam işte gıcır gıcır para veriyorsa bankamatikler para basıyorlardır.
Printable View
Milletin parasını buharlaştırıp yurtdışına kaçmışlar.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...757264f37c.jpg
merkez bankasi baskani degisiminden sonra borsa kendine gelemedi c.baskani 1 gecede herkesi utmus oldu yabancida al atini dikerim tumarini dedi olmayacak fiyatlardan satislarin ardi arkasi kesilmez oldu vel hasili bizim borsa oynanacak oyun alani yatirim yapilacak yer okmaktan cikti halk 15 liradan almis gelmis 4 liradan satiyor buna benzer x30 hisseleri bu adamlar ya uzun zaman gelmeyecek yada bu fiyatlar halen yuksek daha dibin dibine inecek..nisan vade kapansin asil ne yapacaklarsa o zaman baslar
Kchol leri aldigimda yazmistim basliga . grafikde NU yu gorunce alttan alirim diye elimden cikarmistim .
iyiki cikarmisim. yaklasik %40 dustu
u100 1260 i gordugunde kchol en dusuk 18 leri gormustu
u100 bugun 1330 Kchol 17.x lerde
simdide elim alim tusuna gitmiyor
Sn sindoma evet hatirliyorum ben aldiktan sonra %15 e yaklasik prim yapti 24.xx leri gordu. yalniz NU oldugu icin elimden cikardim
yazdigim gibi fiyati suan 17.10 o zaman sattiklarimi yerine koyacak olsam $dan dolayi %15 lik bir artis var bunuda Kchol den dusersek suan maliyet 15 lere geliyor ama elim alim tusuna gitmiyor :)
2.çiftlikbank vakası downloading....
https://twitter.com/UlgenKhan/status...03487885086722
Kriptopara borsasında bakalım daha kimleri patlatacaklar..
heyecana gerek yok.....144......dıbı....133 132.......altı Allah rahmet eylesın......bence nısan sonu....132 den asagı olmaz fazla abanmayın...144te 132 hedef vermıstık...
Bu önemli, herkesin korkusu bu...
Ama daha önce çok olan başka bir durum var...Bizim borsada ters korelasyon örneğini çok yaşadık.
Yurtdışı düşerken ya bire bir korelasyon olmaz ya da yukarı atak bile yapabilirler...Daha öncede çok oldu.. Gerçi şuan ki durumumuz çok parlak değil onu kabul etmek gerekiyor..Yeni hikayemiz yok, kasa tam takır vs...
Mayıs gibi dışarı borsalarda bir gevşeme olması çok olası.
Bizim dip çalışması nerede ve nasıl bitecek şu anda kestirmek çok zor tabi...120.000 altına sarkma olacak mı olacaksa ne kadar göreceğiz...
İbrahim Melih Gökçek
@ 06melihgokcek
7ï¸âƒ£TÜRKİYE DE CHP’NİN TOPLU OLARAK BORSAYI ÇÖKERTMEK İÇİN YAPTIĞI EYLEMİ ABD’DE YAPSANIZ, DEVLET SİZİ BİTİRİR.
BORSA DA ZARAR EDEN TÜM VATANDAŞLARA ÇAĞRIMDIR.
BU GECE ÖRNEK DİLEKÇELERİ ATACAĞIM.
BORSA DA ZARAR GÖREN HERKES SAVCILIK’A, MASAK’A VE SPK’YA ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZSIN..
ÖS 9:01 · 21 Nis 2021·Twitter for iPhone
Aklımızla bir de alay ediyorlar :)
Sıradaki kurban kim. Ben jöleli tosuncuk gider diyorum. Öyle bir azlediyorki işten çıkarma yapsan böyle olmaz. Gece gece. Bu aile şirketinden alındığından gitmedi. Bu beceremedi yakaladındigi için gitti.
Murat Yetkin düzgün argümanlarla çok sade bir şekilde açıklamış...
https://www.youtube.com/watch?v=UWaA6GR4u1Y&t=300s
Buda iyiymiş borsa düşer chp , dolar çıkar chp, bakan kendi şirketi üzerinden bakanlığa mal satar sorumlusu chp, merkez bankasi başkanını görevden alırlar chp.. ayıp olacak ama taşsak geçmenin böylesi:) elimizden almadıkları bir aklımız kaldı onada göz dikmişler. Verin hepimize 46 lik raporu da rahata erelim.
https://twitter.com/06melihgokcek/st...30254779781122
tweet çok da önemli değil. Netice de hedefi belli.
Beni dehşete düşüren altındaki samimi yorumlar. İşte bu ülkemiz adına rasyonellikten kopuşumuzun halktaki felaket yansıması. Çözümü de yok gibi?
23 nisanda sokağa çıkma kısıtlaması gelmiş.hafta sonuna eklemişler...
23 Nisan'ın resmi tatil olması dolayısıyla bu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması 22 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayacak.
Global borsalar rekora koşuyor
Şaşırdımmmmmmmm akşam viop seansı artı yeşil gösteriyor. f-35 proğramından kovmuşlar bizi ….bu yeşillenme kötü haber geldi fiatlan dı babında mı oluyor ?????????????????? yoksa yurtdışı yeşil babında mı ??????????? kafamız iyice karıştı.Bu gidişle şaşkın ördek gibi g..tün g...tün yüzcez galiba.
şu para bolluğunda, şu ortamda halen 1,5 cent'te sürünüyoruz, şu potansiyeli yüksek ülkeye bakıyorum. galiz sövüyorum bizi yöneten(ler)e.
Yarın ayı avı başlarsa vay ki vay... Aboooovvvvvv
İbrahim Melih Gökçek
@06melihgokcek
7⃣TÜRKİYE DE CHP’NİN TOPLU OLARAK BORSAYI ÇÖKERTMEK İÇİN YAPTIĞI EYLEMİ ABD’DE YAPSANIZ, DEVLET SİZİ BİTİRİR.
BORSA DA ZARAR EDEN TÜM VATANDAŞLARA ÇAĞRIMDIR.
BU GECE ÖRNEK DİLEKÇELERİ ATACAĞIM.
BORSA DA ZARAR GÖREN HERKES SAVCILIK’A, MASAK’A VE SPK’YA ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZSIN..
https://mobile.twitter.com/06melihgo...30254779781122
https://i.pinimg.com/originals/20/98...651ecaa28e.jpg
İ. Melih twiti gerçek mi değil mi bilmem ama, hükümet böyle bir durumdan haberdar olsa, mutlaka karşı planını hazırlamış olmalı diye düşünürüm... Zurnanın zırt dediği yeri bekliyordur...
500 puan geceseansinda almakla bankof satislari bitti anlamimi cikacak serefsizler borsanin icinden geciyor k8mse ses etmiyor dunya borsalari rekor yapiyo biz tersine rekor kiriyoruz..guven yok guven yok boyle bi ortama biz haric kimse yuklu parasini koymaz basina ne gelecegi belli degil..insallah yarin iyi yesillenirde millet bi soluk alir 1 haftadirkesintisiz her gun kirmizi
bist 30 hisseleri ozellikle bankalar bedavadan az pahali hala satacagiz diye musteri ariyorlar bu nasil is c baskani yastik altindakilerei finans sistemine sokun diyo getirinde gorun ne oluyo icinde olanlar yillardir surunuyo
borsadan umudumum yok gidecek yerde yok dunya biraz daha globallesirse yabanci borslardn alir satariz zaman var..su an alip satmak maliyetli devlet vergi diyor aracilik eden dolar uzerinden fazla masraf kesiyor bi yere gitme sansin yok sabir bakalim bu gunlerde gececektir
Büyük Resimde tüm yollar Venezuela.!!!
Venezuela nın yumurta ikiziyiz.!!!
Crash, moratoryum tüm hızıyla otobanda.!!:oleyo:
Tarihe not düşelim.!!!
Kimse dinlemese de gerçekleri konuşmaya devam etmek gerek. Gerçekleri konuşmazsak bir süre sonra gerçeğin ne olduğu unutulur..!!!
Yahu Almancı dayı yorrolarla ucuza ev alacam diye crash crash bitirdin bizi be ucuz evler bak gel alalım sana para köpek parası oldu sen de rahata er bize de huzur ver eyi değil biliyoz crash crash daha crash mi var 2008 dibi altındayız bankalar sürünüyor batık fiyatının altında hem faiz yüksek hem döviz yüksek crash mi kaldı millet parasızlıktan intihar ediyor ne zevk alacaksın daha kötü olunca anlamıom kiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.