Sayfa 122/997 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    erdemir %2 aşağıda haziran vadesi %0,43 aşağıda. ereğli palası işte böyle dürzü. qnb'ye artık ne sözler verilmişse katar'ı böyle savunmaz bedevi berduşları.

toparlandığına da bakmayın tüm beklentiler katmerlenip fiyata dahil edilmiş amma ve lakin iyi mal kitleyemediler. hırslarını alamadılar.
    yaklaşık 20 gündür endeks ve ereğli de short pozisyondayım endekste %5 karım var. eregli malesef %2,5 zararda aslında zarar %5 idi maliyet düşürdüm kapatmayı asla düşünmüyorum 80 tane var vade problemim yok .Bu arada bunlar hakikatten rezil .

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Milletin parasını buharlaştırıp yurtdışına kaçmışlar.

G]
    5 milyar TL..kabaca yurt dışına park ettikleri para..!

3.  Alıntı Originally Posted by Force Yazıyı Oku
    Sıkıntı etme hocam 130 a gelince o volatilite ile 126 ye deyip 130 kapar olur biter dönüşler sert olur.
    Sıkıntı ettiğimden değil analizi doğru okunması ile ilgili yazdıklarım.

4. Kchol leri aldigimda yazmistim basliga . grafikde NU yu gorunce alttan alirim diye elimden cikarmistim .
    iyiki cikarmisim. yaklasik %40 dustu
    u100 1260 i gordugunde kchol en dusuk 18 leri gormustu
    u100 bugun 1330 Kchol 17.x lerde
    simdide elim alim tusuna gitmiyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kchol leri aldigimda yazmistim basliga . grafikde NU yu gorunce alttan alirim diye elimden cikarmistim .
    iyiki cikarmisim. yaklasik %40 dustu
    u100 1260 i gordugunde kchol en dusuk 18 leri gormustu
    u100 bugun 1330 Kchol 17.x lerde
    simdide elim alim tusuna gitmiyor
    Aldığınız gün size erken aldınız diye yazmıştım.

6. Sn sindoma evet hatirliyorum ben aldiktan sonra %15 e yaklasik prim yapti 24.xx leri gordu. yalniz NU oldugu icin elimden cikardim
    yazdigim gibi fiyati suan 17.10 o zaman sattiklarimi yerine koyacak olsam $dan dolayi %15 lik bir artis var bunuda Kchol den dusersek suan maliyet 15 lere geliyor ama elim alim tusuna gitmiyor

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aldığınız gün size erken aldınız diye yazmıştım.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn sindoma evet hatirliyorum ben aldiktan sonra %15 e yaklasik prim yapti 24.xx leri gordu. yalniz NU oldugu icin elimden cikardim
    yazdigim gibi fiyati suan 17.10 o zaman sattiklarimi yerine koyacak olsam $dan dolayi %15 lik bir artis var bunuda Kchol den dusersek suan maliyet 15 lere geliyor ama elim alim tusuna gitmiyor
    Bugun tahtanın içinden geçti Hsbc si.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Serdar Erdem
    @Serdar_Erdem
    1830 yükseliş hedefi iptal oldu. Orta vadeli dip oluşumunun tamamlanmasını beklemek lazım.
    Bol keseden atıp tutmamak lazımmış demek ki, böyle adamın boynuzlarını kırarlar işte.

Bunlar hep, ülkenin ve ekonomisinin gidişatını okuyamamak kaynaklı. Bunlar daha iyi günlerimiz. Yurt dışı zirvede sayılır, bir de onlar düşecek.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 122/997 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •