Sıradaki kurban kim. Ben jöleli tosuncuk gider diyorum. Öyle bir azlediyorki işten çıkarma yapsan böyle olmaz. Gece gece. Bu aile şirketinden alındığından gitmedi. Bu beceremedi yakaladındigi için gitti.
Murat Yetkin düzgün argümanlarla çok sade bir şekilde açıklamış...
https://www.youtube.com/watch?v=UWaA6GR4u1Y&t=300s
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Buda iyiymiş borsa düşer chp , dolar çıkar chp, bakan kendi şirketi üzerinden bakanlığa mal satar sorumlusu chp, merkez bankasi başkanını görevden alırlar chp.. ayıp olacak ama taşsak geçmenin böylesielimizden almadıkları bir aklımız kaldı onada göz dikmişler. Verin hepimize 46 lik raporu da rahata erelim.
23 nisanda sokağa çıkma kısıtlaması gelmiş.hafta sonuna eklemişler...
23 Nisan'ın resmi tatil olması dolayısıyla bu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması 22 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayacak.
Şaşırdımmmmmmmm akşam viop seansı artı yeşil gösteriyor. f-35 proğramından kovmuşlar bizi ….bu yeşillenme kötü haber geldi fiatlan dı babında mı oluyor ?????????????????? yoksa yurtdışı yeşil babında mı ??????????? kafamız iyice karıştı.Bu gidişle şaşkın ördek gibi g..tün g...tün yüzcez galiba.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
şu para bolluğunda, şu ortamda halen 1,5 cent'te sürünüyoruz, şu potansiyeli yüksek ülkeye bakıyorum. galiz sövüyorum bizi yöneten(ler)e.
Yer İmleri