Yarın ayı avı başlarsa vay ki vay... Aboooovvvvvv
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
İbrahim Melih Gökçek
@06melihgokcek
7⃣TÜRKİYE DE CHP’NİN TOPLU OLARAK BORSAYI ÇÖKERTMEK İÇİN YAPTIĞI EYLEMİ ABD’DE YAPSANIZ, DEVLET SİZİ BİTİRİR.
BORSA DA ZARAR EDEN TÜM VATANDAŞLARA ÇAĞRIMDIR.
BU GECE ÖRNEK DİLEKÇELERİ ATACAĞIM.
BORSA DA ZARAR GÖREN HERKES SAVCILIK’A, MASAK’A VE SPK’YA ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZSIN..
https://mobile.twitter.com/06melihgo...30254779781122
![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İ. Melih twiti gerçek mi değil mi bilmem ama, hükümet böyle bir durumdan haberdar olsa, mutlaka karşı planını hazırlamış olmalı diye düşünürüm... Zurnanın zırt dediği yeri bekliyordur...
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
500 puan geceseansinda almakla bankof satislari bitti anlamimi cikacak serefsizler borsanin icinden geciyor k8mse ses etmiyor dunya borsalari rekor yapiyo biz tersine rekor kiriyoruz..guven yok guven yok boyle bi ortama biz haric kimse yuklu parasini koymaz basina ne gelecegi belli degil..insallah yarin iyi yesillenirde millet bi soluk alir 1 haftadirkesintisiz her gun kirmizi
bist 30 hisseleri ozellikle bankalar bedavadan az pahali hala satacagiz diye musteri ariyorlar bu nasil is c baskani yastik altindakilerei finans sistemine sokun diyo getirinde gorun ne oluyo icinde olanlar yillardir surunuyo
15 senelik yatırım hesabım var iş bankasında 1 kere bir danışman arayıp sormadı, son 1 yıldır çıktım borsadan hesap hareket etmeyince geçen ay ilk kez aradılar sizin yeni danışmanınızm tanışalım adım ... Vs vs. Eskisi kimdi ki dedim?
Diyecegim hantal iş bankası bile benimki gibi sıradan hesaplara kadar düştüyse yani 15 senedir yapmadıgını yapıyorsa bankaların durumu hiç iyi degil gibi. 3 kuruş komisyona muhtaçlar yani. Eskiden umurlarında degildik.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri