Yukarıya yazdım KAP haberini
Printable View
Gönderim Tarihi
05.10.2023 18:35:59
Bu hareketlere brüt takas normal
Hikaye belli korkucak bişey yok
bekleyen için sorun yok daha iyi oldu bence ,hayırlı olur inşALLAH .
aynen öyledir dostum...bu karar ile tradecileri engellediler...artık satan bu hisseyi geri yerine koyamama ihtimalini de göze almalıdır...çıkacak hisse her türlü çıkar..geçen gün kredi yasağı gelince de aynı şeyi söylemiştim...gerçekten de atatp çıkmaya devam etti..brüt takas ile hisseye güvenenler kalacak...güvenmeyenler gidecek...
gesanda iken her türlü tedbir yasağını yaşamış idim..o yasaklardan hiç korkmadım çünkü elimdeki hissenin değerini biliyordum...sonuçta ne oldu?? gesan 20 tl den bölünmemiş haliyle ta 440 tl lere çıktı...
güvenmeyip satanlara saygım var..herkes kısmeti kadar kazanacak...yalnız beni merak edenler olacak olursa ben buradayım...aldığımdan beridir de daha bir kere bile trade etmedim...kasım ayındaki lansmanı da görmeden bir yere gitmiyorum..
green x in , 2 milyarlık nufüsü olan ve daha yeni pandemi yasaklarının bittiği Çin deki büyümenin bilançolara etksini de görmekte fayda var...yazılım ve teknoloji hisselerinin en güzel bilançoları son iki çeyrek bilançolarıdır..bunları da görmekte fayda var...
kısacası atatp de görülmesi gereken çok şeyler var..tabi artık nasibimiz ne olur bilemeyiz..
Terminalde habire Swap ihaleleri ile ilgili bilgi dusuyor
bunun anlami yabanci mi geliyor ? Dolari verip TL alip islem mi yapiyorlar ?
(Yenileme) TCMB'nin 2 hafta vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesinde teklif 200 milyon dolar oldu
TCMB'nin bugün valörlü 2 hafta vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesine 200 milyon dolar teklif geldi. Gerçekleşen tutar 200 milyon dolar oldu.
İhalede swap puanı minimum 2,582.73, ortalama 2,582.74, maksimum 2,582.75 oldu. Swap puanı teklif ortalaması ise 2,582.74 olarak gerçekleşti.
Bence böyle bir işlem gününde yani cezanın ilk gününde pozitif bir kapanış yapması, güvenli bir limanda demir attığımızın percinlenmesi demektir.
Yapmasada canı sağolsun su akar yolunu bulur insallah
Gemiyi terk etmek yok.
tahta yapıcı bu durumda buralalardan mal almaya çalışacaktır .iki aşağı bir yukarı ..eğer istediği oranda malı alırsa ,daha da yukarılara sürecektir ,brüt takas falan hikaye .istediği malı alamazsa biraz aşağılara sürer ,bıktırma operasyonu zaman kaybı olur .baktıki olmuyor istediği malı satan yok ,gemidekilerle birlikte mecburen yola devam eder . ..
bence ky attığı balık oltası ile balina yakaladı...:kahkah: biraz sabretmek lazım...hitap ettiği yenilenebilir enerji piyasası çok büyük...her yıl da artarak büyüyor piyasa...zaten sertifika sektörü de her yıl dolar bazında %27 büyüyor...bu büyüme oranı hiç bir sektörde yok...green x işlemeye başlasın ve oradan gelirler gelmeye başlasın..çok ilginç fiyatlamalar mümkündür diyorum...atatp küçük sermayesi ile büyük bir iş yaptı...:)
green x in Çin de dahil ayrıca 5 ülkede de yapılacak olması işin mahiyetinin ne kadar büyük olacağını işaret ediyor...herkesin alım satım ve tutma kararı ona aittir..ben bir keko olarak burada olacağım...bazı şeyleri görmeden bir yere de gitmiyorum..
bırakın satan satsın...bazen fırsatlar bir sefer insanın önüne geliyor...bir borsacı ne kadar uzağı görebiliyorsa o kadar hisseyi ucuzdan alabiliyor..
maşALLAH 3 üye ,80 ziyaretçi var .şükür .diger sayfalara göz attım ereğli sayfasıda 27 ziyaretçi ..
Bugün brüt yasağı etkisiyle panikleyenler sonucu bir kapanış yaptığımız düşüncesindeyim bu durumu dünde belirtmistim. Sn.kekonun da belirttiği gibi bende Allah ömür verirse green x i görmeden durduğum noktada durmaktayim.
hızlı çıkışın ardından dinlensin , zaten kendi çalıyor kendi oynuyor .kendi düşüncem bu kadar hızlı çıkışın ardından ,kredili yasağı geldi ği halde yukarı gitti ,dünde brut takas geldi .endeks iki gündür sert eksi yaptı çıktı ,ATATP direndi .ve dünkü brütten sonrada güçlü durdu .karanlık odayı saymazsak .beklentisi olmasaydı çoktan taban kapatası lazımdı ..kapatmadı ,brüt takas ençok tahta yapıcıya yarar istediği gibi hisseyi yönlendirir aşağı yukarı bezdirme hareketleri .ky da hazır para olmazsa alamamıyor günlük tahta yapıcının avantajlı bu durumda .bize sabredip beklemek düşüyor .beklentisi olan hisseyi ,zaman daraldıkça yukarı sürmek zorunda kalacak..herşey ALLAHIN İZNİYLE nasip ..
Ortadoğu'daki olaylar nasıl etkiler acaba, büyüyecek gibi duruyor.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şuan belli değil .ama iranın da israile müdahale etmesi halinde işte o zaman ortadoğu karışır ,türkiye işin içine girerse .İŞTE OZAMAN DÜNYA KARIŞIR :DÜNYA SAVAŞI ÇIKAR . inşALLAH böyle durumlar olmadan en kısa zamanda düzelir ..israilin ve amerikanın tutumları önemli, daha fazla ileri gitmemeleri gerekir. ama bunlarda vicdan yok .VİCDANSIZLARR
Önceki İsrail _filistin savaşlarında İran hep verdiği desteği inkar ederdi..ama bu sefer açık açık destek verdiğini söyledi...Hamas da tüm desteği İran'dan aldık dedi...bunların üzerine Rusya İsrail 1967 önceki sınırlarına çekilmeli dedi..
Bu şunu gösteriyor: İran ve Rusya bu savaşı çok önceden planladı..Rusya büyük bir ihtimalle İsrail'in Ukrayna'ya verdiği destekten dolayı bu desteği veriyor...İran ise Rusya'dan sonra sıra kendidine gelecegini biliyor...
O yüzden de madem sıra bana gelecek o vakit en güçlü olduğum bir dönemde bu savaşı baslatayim diyor...
İsrail şu anda 3 taraftan kuşatılmış...kuzeyde Lübnan Hizbullah'ı..doğuda Hamas...batıda Suriye .bu üçünün de kayıp edeceği bir şeyleri kalmamış .her gün İsrail'den dayak yemektense gururumuz ile savaşa girelim diyorlar..
Bu cesareti biraz da İran'ın Siha ve füze gücünden alıyorlar...
İsrail ve Amerika doğrudan doğruya tehtid kaynağı İran'ı hedef alabilirler...veya bunu Ukrayna _rusya Savaşı'ndan sonraki süreçte bırakabilirler..
İlk ihtimal sürece birakacaklar görünüyor..çünkü Rusya'nın işi bitmeden böyle bir işe girişmek üçüncü dünya savaşına yol açabilir... Ukrayna savaşı ile batı ve Amerika'da da çok zayıfladı..yeni bir düşman ve yeni bir savaş lüks olur..
Rusya Batı'nın ve Amerika'nın kanalize olacağı yeni bir savaş cephesi ister..böylece kendisi ukraynada biraz nefes alır..çünkü Ukrayna'da gercekten de çok bunaldı..Rusya ya çin ya Kuzey Kore yada İran ile yapılacak bir savaşı çok istiyor...böyle bir savaş çıkarsa ?? Rusya bunlarla çok kolaylıkla açık bir ittifaka girebilecek ve böylece üçüncü dünya savasina verilebilecek bir süreci çok istiyor..
Umarım işler oraya varmaz..borsamiz ise ilk etapta olumsuz tepki verebilir ama ardından toparlanmasını bekliyorum..
Ukalalık yapıp her konuda fikir beyan edip hadsizlik yaparsan nazar almaya mahkum olursun. Her forum sayfasında aldığın hisseleri yazıp reklam peşinde koşarsan çok nazar alırsın. Şimdi vasıfsız müritlerin saldırıya geçer normal olarak. Eşine Allah şifa versin ama bunun sorumlusun sensin.Her boka yorum yapmak egonun ezikliğidir. Bir dost tavsiyesi. Allah sana çok versin ama çeneni tutmayı da nasip etsin.
Selam herkese
Tarkm eupwr ktskr den sonra portfoyume 4.hisse atatp ekledim biraz sizlere göre pahalı aldim 67.5 gibi umarım mahcup etme teknoloji hisselerine her zaman ilgimi çekmiştir burada başta keko ol.ak üzere bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim
Peşin peşin itelemissin maşallah, vasıfsız müritler falan . Sen gel forumda bilgi fikir paylaşan birine, ismi cismi kim olduğu önemli değil, hakaret et ayar çek hatta suçla herkesde sussun öylemi. İçine birseyler birikmiş anlaşılan ama bunu bu şekilde kusamazsin , kusamazsin diyorum çünkü yaptığın resmen kusmak. Bende sana dost tavsiyesi vereyim o zaman. Her ne söylemek istiyorsan gününde vaktinde söyle, edepli adapli söyle .yoksa içinde birikince sindirim sisteminde ya kusmuga yada boka dönüşüyor. Sonra gelip bunları üstümüze saçmaya kalkarsan alacağın cevapta biraz boktan olacaktir
Sn.Kekoyu yılardır takip ederim şu ana kadar arkasından ''senin yüzünden şu kadar para kaybettim'' minvalinde hiç bir söylemle karsilasmadim. Bilâkis seçtiği hisseler sebepli birçok insandan hayır duası aldığına şahit olmuşumdur. Kaliteli bilgiler paylaşmak adına verdiği emekte ortadadır.Hal böyleyken yapmış olduğunuz eleştirinin altında ne gibi sebepler var o bize uzak. Mürit kavramına gelince zaten ciddi bir kesime yönelik mesnetsiz ve desteksiz bir ithamda bulunmussunuz ki akli melekeleri yerinde olan bir insanın kabullenmeyecegi bir olgu. Kaldiki sadece bir kişinin söylemiyle ve takibiyle hiçbir araştırma ve inceleme yapılmadan yapılan yatırımın bence kumardan bir farkı yoktur.
Malını ucuza satan tahtacı psikolojisine girmiş bazilari
Adam 30 liradan söylemiş hisseyle ilgili bilgiler vermiş beklentilerini hikayesini yazmış.. sen karaktersiz birisin adamın eşiyle ilgili yorum yapmak sana mı düştü hadsiz herif.. sen kuyruk acısı olan sn. keko ya laf edecek en son kişi bile olamazsın haddini bil..
arkadaş nereden çıkmışsın öyle yahu...seni tanımam etmem...her foruma da gidip yorum yazmam..yazdığım forumlar elimdeki hisseler vede arada bir bakıp çok nadiren yazdığım plastikkart forumudur...şimdi yazdığın forumlara baktım sende plasttikkart varmış..uzun süredir de tutuyorsun...:)
geçmişte ben orada bazı uyarı babında yorumlar yazmıştım...beni dikkate alanlar oradan ayrılıp başka hisselerde sermayelerini kat be kat artırdılar...ama dikkate almayanlar gölün maya tutmasını bekliyorlar...sen de bekleyeceksin dostum..göl maya tuttuğunda artık elindeki kovaya biraz yoğurt koydular mı kazanacaksın ama koymazlarsa oradan da eli boş döneceksin..:)
nazara gelince elhemdüllilah hastalığın %70 i geçmiş...sadece %30 luk bir miktar kalmış...inşALLAH oda iyileşecek...kaldı ki nazar her foruma ve siyasi konuları yazmam ile olmadı...çok kazandığımı söylediğim için oldu..o konuya ise daha dikkat ediyorum...
senin yıllardır başında durduğun göl maya tutmaz ama eğer maya tutmaya başlarsa merak etme ilk önce ben orda olurum..artık o vakit geldiğinde sen orada olur musun bilemiyorum...
neyse fazla uzatmayayım ..arkadaşlar zaten gereken cevabı vermişler...ben de bir iki kelam edeyim dedim ..yoksa sana cevap bile yazmaya değmezdi..
Yıllardır kekoyu takip ederim. Onun öneripte kaybettiğim hiç bir hisse olmadı. Kendisinden Allah razı olsun. Sen gelene kadar burada çok güzel çok samimi bir ortam vardı, muhtemelen bu güzel ortam seni rahatsız etti. Bütün üyelerin yazılarını oku herkes kekodan stayişle bahsetmektedir. Bu seni niye rahatsız ediyor. Senin negatif yazına kekonun verdiği cevaba bak, adam nezaketini hiç bozmadan sana cevap veriyor. Biz topiğimizden ve kekomuzla mutluyuz. Lütfen söylemlerine dikkat et bizler mürit değiliz, muhtemelen senden daha yaşlı ve senden daha eskiyiz. Ya sessizce izle topiği yada uzaklaş buradan
Cuma gunu bu vıdeyou ızıyordrumö
https://www.youtube.com/watch?v=aLaBb4jqyjI&t=16s
Ozet
Amerıkanın borcu cokö cok skıntılı bır donemden gecıyor
bunu asmanin en kolay yolu , yeni bir savas , yeni bir catisma
bende , yahu comak sokulmadik neresi kaldi derken ?
bir gun sonra israil karisti , ilginc
her zaman ki gibi , zamanlama manidar
https://www.youtube.com/watch?v=aLaBb4jqyjI&t=16s
Kekoya saldiran beyinsiz arkadasada , acil sifalar diliyorum, terbiyesiz
terbiyesiz ukala sen önce konuşmayı öğren .sen kimsin .saygısız .önce saygı sevgi ile yaklaşki insan olduğunu anlayalım ..ne olduda sayın KEKO ya ukalaca taş atıp yargılıyosun .bir de mürid lafını kullanmışsın .sen kimsin hadsiz .çok lafım olurdu ama edebim müsade etmez zonguldak ta ikamet ediyorum .eğer kabadaylık gibi işin olursa laf yapma gel buralara ...daha iyi konuşuruz ...
Haddini bil. tanımadan etmeden kimseye saygısızlık yapma .kimse sana sataşmadı durduk yere gelip provakatörlük yapma.adam gibi adamdır KEKO dayı.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KY tam bir dayak yeme seansi, Aksama kadar arti bile acabilir
canli olsa ekliyecem ,de
bu arada israil borsasi Artiya dondu , yem yesil BIST kip kirmizi , gelde KY sovme
KY= Keriz Yatirimcilar
uleyn BIST yalanini si..sinler
KY seninde beynini ...
Aslinda bu isin en karli cikani Turkiye ama illede kucuk beyinli KY sapliyacaklar , neyse
tek can sikan, alis yapacak nakit olmamasi
israilin butun endeksleri pozitif
https://www.investing.com/indices/is...onalIndices=on