#nnf fonundan sonra ata yatırımın #tlz fonu da birleşim şirketini keşfetmiş. kendilerini tebrik ediyorum #brlsm
#nnf fonundan sonra ata yatırımın #tlz fonu da birleşim şirketini keşfetmiş. kendilerini tebrik ediyorum #brlsm
rönesan inş. çok ciddi ve büyük bir referanstır...zaten rönesans uluslararası çalışan çok büyük bir firmadır..senin de dediğin gibi BAE de çok güçlü ilişkileri ve aldığı büyük işler var...bence bu ihtimal bile güzeldir...bence ciddi kapıları ona açacak...
brlsm in saha tecrübesi yüksektir..kaliteli iş yapıyor....ben bu hisseyi alırken bu faktörü de göz önüne almıştım..bence doğru yoldayım...gerisi de kısmettir diyorum...
merhaba Keko Dostum her ayın ilk haftası fonlar portföylerindeki son durumu kap a bildiriyorlar. o sayede bizde fonlar son ay itibari ile hangi şirketlere ortak olmuşlar takip edebiliyoruz. nnf fonu hiç unutmam alarkoyu 2 liralarda 4 liralarda eklemişlerdi nnf fonuna. şimdi nnf fonu birleşimi de almaya başladı. ata yatırım da birleşimde pozisyon almaya başladı. buy,goh, ıdh gibi bist 100 dışı fonlarda birleşimde pozisyon almaya başlar ise piyasada enerji şirketi olmaya başladığımızın farkındalığı oluşur inş.
şirketin yöneticileri ve yatırım ilişkileri görevlerine daha çok sahip çıksalar iyi olur.
1. şirketin ünvanına ENERJİ eklenmelidir.
2. şirket analist toplantısı düzenlemelidir.
3. 2024 büyüme öngürüleri, beklentiler kesinlikle ara ve yıllık raporlarda dile getirilmelidir.
4. aracı kurumlara şirket ile ilgili bir analiz raporu yazdıralabilir. bu şirketin bilinirliğini öngörüleblirliğini artırır.
yatırım ilişkileri yatırımcı dostu tavır almalıdır. sorulara zamanında hızlı dönüş sağlamalıdır. rica etsem yönetime bu hususları iletebilir misiniz arkadaşlar ?
https://www.youtube.com/watch?v=z5xpgusTNzA
alanında çok başarılı , Tacirler Yatırımdan kaliteli analist Kadirhan bey "small cap" olarak birleşim mühendiliği beğendiğini belirtti #olumlu
Hani bir hisse yıldız pazardan ana pazara düşünce fonlar satıyordu o hisseyi.
Böyle bir şart yokmuş demek ki
Selamlar,
Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Benim öyle bir iddiam olmadı, böyle bir şart olduğunu da söylemedim, böyle bir ihtimal olabilir ve bu sebeple düşmüş olabiliriz diye kafa yordum sadece.
Ayrıca bazı fonlar alırken bazıları da satabilir, bunlar borsanın doğasında var.
34-35 beton dokulmus , ne iniyor ne cikiyor
millet de umudunu kesmis galiba , kimse yazmiyor
kekonun dediigi gibi , beklemek aci , meyvesi cok tatli
Mehmet Şimşek'in BAE enerji yatırımları ile ilgili konuşması enerji hisselerini uçurdu.Birleşim hariç
Hâlbuki en ucuz,en avantajlı olanlardan birisi
Bakalım ne zaman keşfedecekler
Bilançodan sonra olabilir mi
Ortak herkes aynı durumda ben dahil. Ancak bir de şöyle bakalım; ilk 40 tl olduğumuz zamana baktım(40.16 kapatmışız), 31 Ağustos tarihinde. O tarihi baz alırsak, biz %11-12 gerideyiz. Alfas o tarihteki fiyatına göre %4-5 gerilerde astor ise %10 gerilerde. Eupwr ve smrtg sırasıyla %10 ve %7.5 artıdalar o da bugünkü çıkışlarından kaynaklı. Aslında gördüğün gibi diğer hisseler de aynı durumda, sanırım bizi endişelendiren piyasanın birleşim’i enerji olarak fiyatlayıp fiyatlamayacağı mevzusu. Kısacası fiyatta bir sorun yok, şahsi kanaatim bilançonun görülmesi yönünde tabi karar yatırımcılarındır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Selamlar
Şirketin yatırımcı ilişkileri ile yapılan görüşemeye dair Twitter'da yapılan bir paylaşım.
Ek 29830
Bu arada ben de hızlı gittiğini düşünenlerdenim, piyasa da belirsizken buralarda takılması normal sürekli gidemez ki bir hisse.
brlsm de bilançoyu vede olası gelecek güzel ges haberlerini bekliyoruz...bunlardan gelecek güzel haberler ile yeni zirveler yapma ihtimalimiz olacak...sabırla bekliyoruz..
Keko ustanın tahtaları sürekli satışta..birleşim hele 2 aydır..😂
hisselerimden brlsm üç kat çıkmıştı...kocaer iki kat çıkmıştı..atatp da iki kat çıkmıştı..bunlar kısa sürelerde olmuştu...bu aralar endeks de baskılı olunca bunlar da ister istemez iniyorlar...orta ve uzunda bu üçünden de umutluyum...artık nasip ne olur bilemiyorum..ben pozisyon değiştirmeden tutmaya devam ediyorum..
Hissenin cikip cikmadigini dusunmek trene nereden bindigimizle de alakali. Ben 11 liradan kesfettigim icin (ama toplu alimi sonradan yaptigim icin maliyetim yukarida) bana simdiki hareketleri cok normal geliyor mesela.
bu namussuzda acaba kötü haber mi var? :vk: 2 haftadır uyuz etti artık. takılsana yeo nun peşine. eşşek gibi patinaj yapıp duruyorsun.
Tahtacısı kim bu hissenin
unlu dusunur KekoThalesin dedigi gibi
sabir zordur , meyvesi cok tatlidir
sabırları çok zorluyorlar..bakalım bu işin altından ne çıkacak...ilginç bir şekilde hala beklemedeyim...hala trade etmeye korkuyorum..geçmişte gesanda yaptığım hatanın burada tekrarlanmasından korkuyorum...sabır sabır sabır diyorum kendim için...sizleri bilmem..herkesin kararı kendinedir...karı da zararı da bu vereceğimiz karara göre alacağız...
Gesan dunku KAP la sana parmak isritmistir :) bende bir miktar var , satmayida dusunmuyorum,
Birlesim bencede iyi bisey cikacak altindan, ATATP de BIRLESIMde sanki KY cok birikti , biraz dokeyim havasinda hareket ediyor sanki
ben sahsen uzun sure tutacagim , bakalim ne olacak
Spek keci gibi intaciysa , ben iki keci gibi inatci olacam :evil:
gesan 2 milyarlık ihale kap haberi attı..iş montanı çok büyüyor..normalde belki de birkaç tavan yapmasını beklerdim ama piyasadaki tedirginlik yüzünden tavanı çözüldü ve bayağı da geriledi..israil-hamas savaşı tedirginlik yaratıyor..yayılmasından korkuluyor herhalde...benim aklıma bu kötü piyasanın nedeni olarak başka bir şey gelmiyor...
bir an önce gelse de bilanço, önümüzü görsek. Şirket iyi, beklentiler iyi ama rezil bir tahtası var maalesef, hemen ilk olumsuzlukta -4 -5 yakıyor, sabırları gerçekten çok zorluyor. Endeks kötü tamam ama çoğu hisse -2lerde, biz şu an -6dayız. Bilançoyu göreceğim Allah izin verirse, sonrasına sonra bakacağım.
Elimde brsan var , bu günlerde herşeye rağmen portföyü yukarı taşıyor oraya ciddi ağırlık kaydırmıştım ancak brlsm alan çok kişi oldu ben alınca. Oradaki arkadaşlardan soranlar oluyor, hisse de son zamanlarda daha da gerileyince onlar adına da ayrıca stres yarattı bende. Herkese sabır ,bilançoyu görmek lazım dedikçe daha da aşağı geldi artık nasibimizde ne varsa onu göreceğiz Allah izin verirse.
Slm sevgili keko dostum kısmet burada da birliktelik oldu nyse hayırlı kazançlar bu hisseyi yeutup. Daki goya analizcilir 40-45 lerdecokovduler ve ky ye maliyiktilar şimdi de pek iyi değilmiş beklenti felan kalmadı mabinda yazarak hisseye baskı kuruyorlar benim için sorun değil 38 den basladimdustukce kasaya atıyorum hedefim 2025 ve geleceği görmek hakkımızda hayirlisi
40-45 de çok övmediler, özellikle 13-26 hareketinde hergün tavana yakın giderken çok övdüler, sonra iki kere 36 ya gidip ikili tepe yaptı o dönem de çok övdüler çünkü o dönem deli gibi kap atıyordu. Neredeyse 1 aydır kap yok. Yani başka bahane bulalım..
Gesanın geçen sene 60lı fiyatlarda bezdirmesiyle kıyaslanıyor ama gesan o dönem yukarı iğne atar sonra yedire yedire geri dönerdi yani aslında yataydı hareketi, bir türlü beklenen çıkışı yapamıyordu. Brlsm iki haftadır endeksin çok üzerinde dayak yiyor. Piyasa da kayıtsız bu düşüşe öyle çok düştü diye yüklü bir alımgelmiyor her şeyi geçtim tepki bile veremiyor.
1 uye kalmısım gecen ay tepedeyken 30-40 kısı oluyordu burada tweter dahı cok konusuldu gelen cok olmustu yavas yavas bıktı ınsanlar 2 aydır enflasyon karsısında para yarıdan fazla düştü.