Sayfa 120/137 İlkİlk ... 2070110118119120121122130 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 953 - 960 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. Aşağıda enerji şirketlerinin 2023 yılında aldıkları işlerin miktarı var:

WhatsApp Image 2023-10-04 at 12.15.02.jpg

Buna göre 2023 yılında 3.53 milyar TL'lik iş almışız, 6. sıradayız. Alfas 3.51 milyar TLlik iş almış, bize oldukça yakın. Alfas 52 milyar TL piyasa değerinde şu anda, biz ise 7.85 milyar TL piyasa değerindeyiz. Benzer miktarda iş aldığımız Alfas bizim 6.6 katımız.
    4. sıradaki yeo'ya bakarsak aldığı iş bizden %38.5 fazla ama piyasa değeri bizim 3 katımızda. Tabi piyasa değerini oluşturan başka etmenler var, önceki yıllarda yaptıkları karlar, beklentiler vs.
    Ancak alınan işlere göre değerlendirme yaparsak, alfasa göre 231.4 yeo'ya göre ise 75.95 TL olmamız lazım.
    Ucuzluk hesaplanırken FK'nın önemli bir parametre olduğu, bu alınan işlerin hangi net kar marjı ile yapıldığı vs. gibi faktörlerin esas önemli faktörler olduğunu biliyorum ancak farklı bir bakış açıcısı da vermek için bu paylaşımı yaptım. Eğer bu şekilde iş almaya devam edersek piyasanın gereğini yapacağını düşünüyorum.

2. Bu arada, yıldız pazardan ana pazara geçiş yaptığımız için sadece yıldız pazardaki hisseleri alan fonların bu sebeple satış yapıyor olabileceği düşüncesi de oluştu bu düşüşle bende. Takas konularında bilgisi olan bir arkadaş bakabilirse iyi olur.

3. Son 1 hafta citi 900 bin lot fonlar 750 bin lot satmışlar alanlar takas da İlk 5 deki kurumlar

4.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Bu arada, yıldız pazardan ana pazara geçiş yaptığımız için sadece yıldız pazardaki hisseleri alan fonların bu sebeple satış yapıyor olabileceği düşüncesi de oluştu bu düşüşle bende. Takas konularında bilgisi olan bir arkadaş bakabilirse iyi olur.
    fazla saldı belki pazar degişikliğide olabilir mantıklı inşallah cabuk toplar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. *Bayraktar: BAE'den ciddi bir ilgi var, özellikle yenilenebilir projelere

RÖNASANS İNŞ. BAE de insaat işleri var neden olmasın brlsm bu projelerde
    umarım düzeltme tamamlanmıştır ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    *Bayraktar: BAE'den ciddi bir ilgi var, özellikle yenilenebilir projelere

RÖNASANS İNŞ. BAE de insaat işleri var neden olmasın brlsm bu projelerde
    umarım düzeltme tamamlanmıştır ytd..
    nihayet hisse %3 ciktida bi tepki verdi
    kac gundur duruyor maliyetimde,hatta bir miktar zarardaydim,
    neyse bekliyelim bakalim, ustte denildigi gibi bu sene 3-4 milyarlik is almis bir firma bu fiyata cok kalmaz , illa cikacaktir "umarim"
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. 1.5 aydır yatay yıne yukarı asagı yaparsa cok kızıp cıkan olur spek kafasında ne var bakalım

8. sabrediyoruz ..umarım bu sabrımızın karşılığını alırız..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 120/137 İlkİlk ... 2070110118119120121122130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •