Hani bir hisse yýldýz pazardan ana pazara düþünce fonlar satýyordu o hisseyi.
Böyle bir þart yokmuþ demek ki
Hani bir hisse yýldýz pazardan ana pazara düþünce fonlar satýyordu o hisseyi.
Böyle bir þart yokmuþ demek ki
Selamlar,
Sanýrým bir yanlýþ anlaþýlma var. Benim öyle bir iddiam olmadý, böyle bir þart olduðunu da söylemedim, böyle bir ihtimal olabilir ve bu sebeple düþmüþ olabiliriz diye kafa yordum sadece.
Ayrýca bazý fonlar alýrken bazýlarý da satabilir, bunlar borsanýn doðasýnda var.
34-35 beton dokulmus , ne iniyor ne cikiyor
millet de umudunu kesmis galiba , kimse yazmiyor
kekonun dediigi gibi , beklemek aci , meyvesi cok tatli
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Mehmet Þimþek'in BAE enerji yatýrýmlarý ile ilgili konuþmasý enerji hisselerini uçurdu.Birleþim hariç
Hâlbuki en ucuz,en avantajlý olanlardan birisi
Bakalým ne zaman keþfedecekler
Bilançodan sonra olabilir mi
Ortak herkes ayný durumda ben dahil. Ancak bir de þöyle bakalým; ilk 40 tl olduðumuz zamana baktým(40.16 kapatmýþýz), 31 Aðustos tarihinde. O tarihi baz alýrsak, biz %11-12 gerideyiz. Alfas o tarihteki fiyatýna göre %4-5 gerilerde astor ise %10 gerilerde. Eupwr ve smrtg sýrasýyla %10 ve %7.5 artýdalar o da bugünkü çýkýþlarýndan kaynaklý. Aslýnda gördüðün gibi diðer hisseler de ayný durumda, sanýrým bizi endiþelendiren piyasanýn birleþim’i enerji olarak fiyatlayýp fiyatlamayacaðý mevzusu. Kýsacasý fiyatta bir sorun yok, þahsi kanaatim bilançonun görülmesi yönünde tabi karar yatýrýmcýlarýndýr.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.
Selamlar
Þirketin yatýrýmcý iliþkileri ile yapýlan görüþemeye dair Twitter'da yapýlan bir paylaþým.
F8Ertj8WsAE4RpL.jpg
Yer Ýmleri