2015 tekstilbank satışı var. Yanlış hatırlamıyorsam 350 milyon dolar...neyse...
Printable View
Baba beğenmiyorsan sat tuşuna basarak bu işi çözersin. Niye burda bıdı bıdı yapıyorsunki. İnsanlar inanmış, araştırmış yada Twitter fenomen durumuyla almış ama inanmışlar ve para bağlamışlar. Sen aksini düşünebilirsin, e ozaman elde hisse varsa satar belirlediğiniz yerden alırsın yada daha iyisi açığa satar biz salakların parasını harcarsın. SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuç itibariyle bu hisse ucuz ya öyle yada böyle ucuz. Benim beklentim var.
şimdi böyle yazınca insanlar bilmiyor sanacaklar.
adamlar tekstil bankı satmışlar, gelen para ile bugün 2+ milyar TL eden bir gemicilik işi kurmuşlar. 2 gemiden 7+2 gemiye çıkmışlar.
arada da şansız bir kaç yıl geçirmişler.
Neye kızıyorsunuz anlamıyorum. Maaşları faaliyet raporlarında belli, giderler belli. Para çalma kaçırma şansı yok.
Adamlar gübre ya da polyester ya da demirci değil. Bankacı imiş gemiye geçmişler. ne bekliyorsunuz ki daha çok anlamıyorum.
GSDHO babamın firması değil, görece ucuz olan firmaları alıp sonra satan her yatırımcı gibi, değerlenmesini takip ediyoruz.
bana kalsa kasadaki 500M nakit ile gider ISMEN hissesi alırım.
Aklımın ucundan geçmedi biliyo musunuz cash olduğu gerçekten ben bunadım iyice ya. Kusura bakmayın lütfen.
Navlun ücretleri artabilir fakat bu hisseye bir çok kez girdim burası vur kaç yeri hiç bir zaman hakkettiği fiyatın yarına bile gelemiyor hayırlısı diyelim bu navlun ücretleri ve dolarla ve yakında f/k 1 olur
Hiç hesapta yokken GSD Havacılık satışından 2.715.580 USD + 55.420 USD kasaya giriyor ve de 28.406.610 TL satış karı..
Son 5 yılda Gsdho’nun Bist 100 cinsinden fiyatına bakıldığında endeksi yendiği açıkça görülür. Son 1 yıl ise bakış açısına göre düzeltme ya da trend değişikliği olarak düşünülebilir. Ayrıca 2020’de pandemi hemen öncesi, 2020’de pandemi hemen sonrası, navlundaki yükseliş ile 2021 Ekim’de biten ralli ve son enflasyon rallisi olmak üzere son iki yılda TL bazlı dört ralli gördü bu hisse. Biri %200’e yakın iken diğerleri %80-100 civarındaydı.
https://tr.tradingview.com/chart/?symbol=GSDHO%2FXU100
%512 bedelsiz deniyor kuşku sitede?! Fikri olan?!
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Arkadaşlar bedelsiz sermaye arttırma olayı olayı sermeyesi çok düşük hisselere hareket ettirir. Yoksa bedelsiz sermaye attırma olayının hiçbir cazibesi yoktur.
Vadeli tarafta hava olumluya döndü. Spotta da yükseliş beklenebilir.
https://twitter.com/plmlindstroem/st...128732163?s=21
Sanırsam bugün eksiye .. kacgundur direndi ama malesef görünen o ki sıkıntı var......... yazık guzel bir yeşil günde kırmızı olmak çirkin bir durum....
Kap ta yaramadı ,630milyon kar da ..
Vadeli navlun fiyatlarında yön yukarıya dönmüştü, bu durum devam ediyor. Supramax 176 dolar artarak 31817 dolara çıktı. Handysize 340 dolar artarak 29164 dolara çıktı. Nisan vadeli fiyatlara göre her iki endekste de 2000+ dolarlık artış olabilir. Geçen sene ekim zirvesi Supramax’ta 38000 dolar civarıydı.
Pili bitmiş
Endeks güzel geldi yine kur yukarı buna rağmen bu baskı bana Son alımlarımı yaptırdı. Artık alarm kurdum 3,60 a hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu şirket için olumlu tek bı laf edilemez...
Bu şirket için araştırma yapmak handsize Silopi milopi gibi şeylerle uğraşmakta anlamsız..
Bı arkadaşın dediği gibi bedavayken alinip çok ucuzken satılacak bı hisse .
Ben herşeye rağmen bı miktar tutuyorum.
Ama artık bı beklentim yok...
Bigün bı mucize olur yükselirse ne ala yoksa sinirlerim ne zaman dayanamazsa satarım, kağıdı da ekranından çıkarırım..
Bu nedir yaaa...
Bu şirket ile ilgili olumlu birşey yazmamak lazım. Sicilleri bozuk. Defter değeri , fk , diğer şirketlerle kıyaslandığında çok saçma bir fiyat çıkıyor karşımıza. Buradan da ,Twitter'dan da iyi niyetli veya hisseyi pazarlayan arkadaşlar illaki olacaktır. Ama sürekli roket,, ooo uçacak kaçacak demek ky çekmekten ve hisseyi surundurmekten başka işe yaramıyor. Gsdde durumu da çok komik.
Şirketin pazarlanmaya ihtiyacı yok ki..
Fiyatı ortada , karı ortada, ozsermayesi , f/k ,
Defter değeri ortada..
Biraz kağıdı inceleyen bı insan atlar bu kağıdın üstüne..
Bence bu kağıt cezalı.
Bı nedenden dolayı fonlar bu kağıda bulasmiyor.
İşlem hacminden de belli..
Cezası kalkar diye bekliyorum, )))
Belki bı ihtimal 3 aylığı 200 gibi gelirse bı hareket gelir .
Ya öyle deme. Tunabeyi var Twitter da adam Aralık ayında 3.30 civarı hedef 2 basamaklar diye hedef gösterdi.. biraz arttı yolumuz uzun dedi. Bu adamlara güvenip alım yapanlar var. Adamın 70 k takipçisi var. Alan herkes temel - teknik mi bakıyor...bunun spegi tam allahsız. Gelen oldu mu geri cevirmiyor
Hocam tamam gaza gelenler olabilir ama kağıt aramaya kalktığında da ilk göze çarpan kağıtlardan...
Bı kağıdı almak için daha ne olması lazım.
12 aylık karı muhteşem üstelik gemi kiralama fiyatlarına görede 3 ayligi da iyi gelecek.
Ben daha önce fonlar, spekler tarafından cezalı konuma dusurulen kağitlarla karşılaştım .
Sahibi yüzünden kağıdı kontrol edemeyiz düşüncesiyle kağıdı almıyorlar..
Ama bu o olay illa bigün degisecek , biz kalirmiyiz o zaman bilemiyorum...
Gitmeyen kağıtta beklemek bunaltir insanı ,hele kısıtlı parayla oynuyorsan ..
Geçen sene fonlar taşıdı bu hisseyi. 21 Aralık’tan sonra Citi çok fazla sattı onu da fonlar takip etti. Son bir ayda fonlar biraz alıma gelmişlerdi, pazartesi de almışlar ama salı satmışlar. Pazartesi satıp Salı alan da Citi. İkisi aynı anda satışa ya da alıma gelse ya da biri usul usul beklese hareketin yönü belli olurdu. Yukarı olacaksa bu hisseyi fonlar, yabancı ya da yerli büyük spekülatörler götürür ancak. Yabancı yok gibi zaten, olan da genellikle bıyıklı ya da algoritma.
Ne zaman navlun fiyatları kalıcı düşüş sağlar çıkarım fiyata bakmam.Bence en az 3 çeyrek olumlu olur navlun.Artı krize dayanıklı bir şirket döviz varlığı ve döviz geliri.Bankacılık kıvamında gidiyor.Silopi'de ne olacağını bilmiyorum ama mutlaka birşey olmalı.Halka açılma mı hisse devri mi.Bu bayağı bir hareket getirir.
Vadeli fiyatları merak edenlere.
Nisan ayı ve 2. çeyrek için vadeli Handysize günlük kiraları sırasıyla 31375 dolar ve 29958 dolar.
Nisan ayı ve 2. çeyrek için vadeli Supramax günlük kiraları sırasıyla 33625 dolar ve 32229 dolar.
Mevcut fiyatla ve mevcut kurla, 1. çeyrek bilançosu sonrası 2 F/K’nın altına inmemizi beklerim. Kur bu seviyelerde kalırsa ve vadeli navlun fiyatlarını spotta da görürsek, 2. çeyrek bilançosu ile birlikte yıllıklandırılmış karın uçuk rakamlara gelmesi muhtemel. Son çeyreğe kadar rüzgar arkamızda.
Halkb = PD/dd 0,52 f/k 15,06
Vakb= PD/dd 0,47 f/k 5,82
Garan=PD/dd 0,63 f/k 3,81
Ekgyo=PD/dd 0,54 f/k 6,42
Sahol= PD/dd 0,68 f/k 2,88
Gsdho=PD/dd 0,53 f/k 2,32
Ya artik holding iskontosu falan konuşulmuyor, GYO lari da geçmişiz, tek rakibimiz yaptırım tehditi olan devlet bankaları. Onlar ile kafa kafayayiz. Yani bunları konuşmayalım da ne konuşalım. Buarada sadece roket tayfa mi olsun? Bu kağıt 4 TL olsa ne olur? 0.27 cent. İlk çeyrek bilanco iyi gelse ne olur ki? 2021 iyi geldi de ne oldu? Bu serefsiZler muhtemelen mal kaptırdı geri almak için her türlü adiligi yapıyorlar...
Eüaş’ın yeni ihalesi var. Silopi oraya teklif verirse 2025 yılı sonuna kadar kendini dolar bazlı olarak garanti altına alabilir. (Bu da halka arz öncesi İNA bazlı değerleme yapılacaksa şirketin elini güçlendirir gibi.) Ptf’ler zirvede ama EPDK’nın yeni düzenlemesi ile yerli kömürcülerin uçuk kar marjı bir miktar sınırlanabilir. Bu konuda EPDK’dan yeni haberler gelirse paylaşırım.
https://www.enerjigunlugu.net/servic...cak-47366h.htm
Sabır arkadaşlar sabır her gün fiyat bakarsanız gerilirsiniz böyle yaslanın arkanıza gün sonu bi bakış sonra yaşama devam.
Biraz daha bekleyelim , en azından bı 3 aylığı görelim..yine böyle kalırsa satıp gideriz...
İlla ucuz kağıt yukarı gidecek diye bı durum yok burda..
Dohol var bende mesela , gsdho ya göre çok pahalı ama aslan gibi kağıt devamlı bı hareketi var ve bilançosu geldiği günden beri para kazandırıyor...
Kısacası bu kağıdın durumu içler acısı...
Bı de bunun bı kızkardeşi var klgyo , o bundan da beter. )))
Bakın geçmişte de coğu hissede yaşandı bu bezmeler fakat gitti mi gider ve içinde olmadığı için kişi ah uh eder.
Nihayet...
Devamı gelir ins..