ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
Dolar 2018 i 5.29 dan tamamlamış , şu an 16 küsür , yüzde 300 artmış dolar , şu anki fiyatı kur endeksli yatırım hesabı nedeni ile baskı altında , bence ikincil halka arza katılanlar ciddi zararda olmalı , tahtacı ile firma el ele , ben bunların niyetinin ne olduğunu savaş zamanı (Rusya Ukrayna ya girdiği zaman )bilançoyu bir hafta ertelemelerinden anladım , tabii yanlış yorumluyor olabilirim ama amaçları savaş nedeni ile satışlardan faydalanmak amaçlı iyi bilançoyu geç göstermek yani bir hafta içinde olsa bilgi saklamak olduğunu düşünüyorum , o zaman anladım ki bunların niyeti kötü tahta yapanlar ile firma işbirliği içinde , düşünün bir şişe yada Koç bilançoyu ertelemek gibi küçük menfaat peşinde düşerlermiydi , ama milli gururumuz dediğimiz bu hisse değişik küçük menfaatler peşinde , o yüzden karşınızda herşeyi yapabilecek çok tehlikeli bir güruh olduğunu aklınızda tutun derim ama tüm bu yorumlarım hastalıklı yapımdan kaynaklanıyor olup tamamen yanlış olabilir , bende hisse var , yatırım tavsiyesi değildir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi