Bu hissenin bir tek sorunu var, o da 5 yıldır Ağaların elinin altında arpalığa dönmüş olması. Daha nesi tartışılıyor ki...?
Bu hissenin bir tek sorunu var, o da 5 yıldır Ağaların elinin altında arpalığa dönmüş olması. Daha nesi tartışılıyor ki...?
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
enflasyon hesaplayıcıya 2018 nisanı ile bugünün tarihlerini hesaplatınca %163 çıkıyor.
enflasyon %163 artmış.
aselsan %100 prim yapmış.
2018 yılı 32 li tuvalet kağıdı 36 TL
2022 yılı aynı tuvalet kağıdı en ucuz 100 TL
Keşke aselsan almak yerine tuvalet kağıdı alsaydım.SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Arkadaşlar hisse fiyatı temettü vs dışında şirketin büyüme beklentileri, yatırımları, vizyonu vs hakkında yeni birşeyler söylenmedi mi hiç?![]()
söylendi hocam ama zaten faaliyet raporunda yazanlar.
istanbulda aselsan açılması vs..
eskiden yönetim kurulu ile yemek yerken daha fazla ayrıntı veriliyordu.
veya genel kurul sonrası kokteylde.
son senelerde ve bugün ne yönetim kurulu ile yemek yendi nede genel kurul sonrası yönetim kurulu apar topar kaçar gibi gitti.![]()
02.11.2018 2015 model opel astra satın aldım 72.250 TL
Aynı araba bugün baktım 335.000 TL
4 yıl arabaya bindim, keyfini sürdüm, ayrıca farkında olmadan mükkemmel bir yatırım yapmış oldum.
Arabayı aldıkdan hemen sonra aselsan yatırımına yoğunlaştım, varımı yoğumu aselsan almaya harcadım, finansal özgürlük kazanacağım diye yıllarca kısıtlı yaşadım sonuç bunca yıl aselsan bana binmiş oldu. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Yer İmleri