Bakalım seansı tavan kapatacak mi ? Garanti bank.
Printable View
Bakalım seansı tavan kapatacak mi ? Garanti bank.
Xbank haftayı iyi kapattı.Bugun en iyi garanti iyi kapattı haftayı eğer genel seçimler ilk turda sonuçlanırsa Garanti bankasında her zaman tavan beklentisi olur son derece doğaldır ytd .Ve Xbank bankalar olmasa sanayi hisseleri yerlerde sürünmeye devam eder ne varsa Xbankta var ytd.
Hayatımda ilk defa aynı gün 2 hissede tavan yaşadım en zoru banka hisselerinde tavan yaşamaktır kısmet o ayrı fakat keyifli olan kafada düşünüyorsun günlerce haftalarca ve düşündüğün doğru çıkıyor para kazanmaktan daha keyifli.Pazar akşamı millet ittifakı 1,turda kazanırsa Xbank yeni zirvesini önümüzdeki hafta yaşar ytd.Bankalar 4 gidecek fakat Sanayiler 2 bile gitmeyebilir ytd.
Güçlü AL Garanti bank.Ytd.
yarın endekste ciddi bir düşüş bekliyorum. TL de mini bir devalüasyon da olacak gibi.. yatırım tavsiyesi değildir.. benim hayal ürünüm bir yorumdur..
Son seçimi olması gerekir Chp genel başkanının demek ülke çoğunluğu memnun iktidar partisinden saygı duymak gerekir Sinan Ogan icin eleştiri olmaması gerekir oyları böldü diye zaten sağ görüşlü Millet ittifakı başarısız olmuştur 2, turda iktidar arayı açar gözüküyor. anketler yanıldı sadece 2,tura kalir tahmini doğruydu.Garanti bank ucuz Xbank ucuz önemli olan budur sağlık olsun ytd .
Secimin 2, tura kalması Sinan Ogan başarısıdır yoksa açık ara 1, turda Akp bitirirdi sonuçta 15 gün daha sıkıntılı süreç olacak tek olumlu yön sadece 15 gün kaldı ve Garanti bankası karlılık devam edecek gözüküyor ytd.
Daha önce düzeltmede 25.50 kapanış yapmıştı.25 civarlarına tekrar düşüş olursa iş bank satar Garanti tek hisse olur ytd.
Garanti bank taban kapattık sağlık olsun.Düşüncem yarında düşüş devam edebilir ytd.Piyasa Sn Erdoğan seçimi kazandığını düşünüyor belki böyle daha hayırlısı piyasa önden koşuyor seçim tarihi 28 mayıs tarihi Sn Erdoğan eğer seçimi kazanırsa bence büyük ihtimal kazanır 29 mayıs tarihinde her şey bitmiş olacağından borsada sancılı süreç bitmiş olacaktır sadece tahmin ytd.Garanti bank 25 civarlarının dip olduğunu düşünüyorum ytd.Bankalar tabandan kalkmadan seansı taban kapattılar diğer sektör hisseleri düşüş yaşamaya yada yatayda testere yaşamaya devam eder ytd.Kısa düşünenler için durum kötü bence uzunda sıkıntı yok ytd.
Sn Kemal Kılıçdaroğlu lider özelliği olmayabilir zaten lider olunmaz.Lider doğulur fakat kendisinde yok daha kötüsü iyi strateji kuramadı en baştan cumhur başkanı adayı açıklanmadı sonra masa dağıldı Sn Meral Akşener masadan kalktı sonra geri geldi her neyse o ayrı konu strateji kuramadı Sn Babacan ve parti liderlerinin ciddi oyu olmadığı belliydi hepsini masaya 6 masaya dahil etti aslında masa kurmayıp sadece İyi parti olacaktı ve 1 yıl önce Cumhur başkanı adayı İzmir belediye başkanı,Antalya yada Adana belediye başkalarından birini aday gösterecekti kendisi kenara çekilecekti bu 3 başkanda lider özelliği var mı?bilmiyorum şuan CHP TBMM millet vekili sayısı azaldı.Zaten CHP kemik %25 oyu var kuvvetli lideri yok koca CHP kadrolarında 1 tane Lider yok demek. Sinan Oğan özellikle Sn Ümit Özdağ tebrik etmek gerekir seçim 2,tura kaldığı ve başarılı strateji kurdukları için.
Ekonomide Ortodoks politikaya dönüş olacaktır değirmen suyuyla dönmez.Akp ne zaman döner bilmiyorum fakat dönüş yapmak zorunda kalacaklar tahminim.Enflasyon hala yüksek durumda.Aksi takdirde dolar bazında maaşlı çalışanlarda satın alma gücü düşmeye devam edecektir gerçek olan budur.
Bankalarda sadece garanti taban değil bence olumlu durum ytd.
Yapı kredi taban değil Akbank ve iş bank taban belki yarın borsa normale dönebilir ytd Piyasa önden gidiyor İktidar partisinin 2, turu kazandığını düşünüyor ytd . hayırlısı.
Akbank taban değil şuan İş bank taban belki akşam bankalar normale döner ytd .
Şok atlatıldı bankalarda normale döndü şahsi düşüncem ytd.Her zaman garanti bankta tepki yükselişi beklemek mantıklı olandır ytd
Özel 4 büyük banka arasında bugün kötünün iyisi garanti bank orta vade için önemli göstergedir ytd.
Normalde yarın tepki yükselişi yaşaması gerekir fakat düşüş yaşamaya bugünde devam etti.Garanti temeli iyi beklenti üstü 1,çeyrek kar açıklamış,teknik iyi ve aylık takas iyi durumda.Xbank kapanış 4,143 kötü daha önce yazdım borsa yeni zirvelere Xbank ile gidecektir şahsi düşüncemdir ytd.Borsa kapanış 4,661 testere devam ytd.
Xbank haftalık kapanış 3,992 Garanti haftalık kapanış 25,00 daha önce düzeltmede 25,50 dipti ve dönüş yapmıştı.Fakat şuan durum farklı olumsuz algı piyasada yüksek ve düşüş devam eder gözüküyor şahsi düşüncemdir ytd.Bankaların düşüş yaşadığı yerde diğer hisselerde düşüş yaşamaya devam edecektir ytd.Tek olumlu tarafı genel seçimler 2 tur olması ve bitecek olması 1 hafta kaldı. Ayrıca piyasa düşüşü ve yükselişi her zaman abartır bunu unutmamak gerekir.Millet Vekiliği çoğunluğu Cumhur İttifakında bu yüzden 2,tur Sn Erdoğan kazanacaktır.Hayal ürünüdür dikkate almayınız.
Cumhur başkanlığı seçimi 2,tura kaldıysa Sn Ümit Özdağ tebrik etmek gerekir.Umudun sıfır olmadığı ve başarılı strateji sonuçtur.Ben Sinan Oğanı bilmiyordum aday oldu %5 oy aldı.2019 yılında Ekrem İmam oğlunu bilmiyordum aday oldu kazandı.Parti başkanlarında liderlik özelliği olmayabilir fakat o koltukta oturuyorsa sonuç alacak strateji oluşturmasıdır.Chp başkanında strateji yok.Koltuk sevdası var gerçekler acıdır.neyse umut ve umudun olması güzeldir.
Ben vermedim. Elimde işbank hariç sadece banka hisseleri var. Neler gördü bugüne kadar bu borsa. On yılın dibinde hepsi.
Evet Keşke İmamoglu başkan adayı olabilse idi.ama malum yargı meselesi tepesinde duruyor.Kilicdaroglu bu yaşında koşturuyor ve en önemlisi DURUST adam.Bu borsa neler gördü.Yabancilarin ilk geleceği hisseler Bankalar Holdingler.Kismet.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP kemik oyu %25 zaten eğer lider olsa üstüne %10 daha koy direk %35 oy alırdı CHP partisi milletvekili seçimlerinde fakat olmadı.Hatalar yapıldı strateji oluşturulmadı 1 yıl cumhur başkan adayı açıklanmadı.6 lı masada oyu olmayan partilere yer verildi ve millet vekilliği verildi sadece İyi parti ile olacaktı ittifak ciddi oyu olduğu için.Ekrem İmamoğlu yada Mansur Yavaş diye bakmamak lazım Ekrem İmamoğlu 2019 yılında çok bilinen bir insan değildi bende bilmiyordum ismini fakat kazandı.Chp partisinde lider yok lideri geçtim strateji kuracak üst akıl yok.Sinan Oğanı ben bilmiyordum aday oldu %5 oy aldı.
Garanti bankası durumu kötü zor 1 hafta bekliyor sağlık olsun.
Eğer Sn Erdoğan haftaya seçimi kazanırsa yüksek ihtimal.bence borsada testere düşüş devam eder.Umarım yanılırım şahsi düşüncemdir ytd.
Sn Erdoğan şansı güçlü liderlerle yarışa girmedi 22 yıl boyunca benim yaş orta yaş hatırlıyorum Turgut Özal,Süleyman Demirel kuvvetli liderleri görmedi neyse demokrasi güzeldir elbette bir gün CHP kadrolarından lider çıkacaktır umarım görürüm.
Takasdaki diğer kısmı bu haftada azalmaya devam etti. Gidecek bu hisse.
Garanti bank uzun vade yükseliş yaşayacağı yüksek ihtimal son 1 haftada satan sonra almaya başlar fakat zamanını kimse bilemediği için genelde uzun vade denir.Xbank kapanış 3,859 çok kötü garanti bank için.Batan geminin malları fiyatlaması oluyor borsanın abartma huyu vardır bu ralli içinde geçerlidir.Asıl üzücü olan garanti bankası hissede geri alım yapmaması.
Sn Erdoğan seçimi kazanma ihtimali zaten yüksekti sn Sinan Oğan destek açıklamasına ihtiyacı yoktu aynı Zafer partisi içinde geçerli yarın millet ittifakına destek açıklasa dahi 2,turu kazanma ihtimali düşük.Sn Kılıçdaroğlu lider değilsiniz fakat stratejide yapamıyorsun Halil ibrahim sofrası diyorsunuz herkese mavi boncuk dağıtıyorsunuz yahu CHP kemik oyu %25 Sinan Oğan kim?yada Zafer partisi ah be Kemal hiç mi danışmanın yok ?yazıktır.
CHP büyük ihtimal pazar günü 2,turu kaybedecek fakat daha sonra yapacağı bellidir 6 masa 6 parti olmayacak oyu yok diğer partilerin sadece İyi parti ile ittifak devam etmesi mantıklı olandır.Ayrıca Sn Kılıçdaroğlu emekli olacak zaten millet vekili seçilmedi olağan genel kurul yapılması ve yeni genel başkanın seçimi şarttır yeni yapılanma şarttır üzüntüye gerek yoktur zaten kemik %25 oy 2.büyük parti konumundadır.
Xbank kapanış 3,866 zaten seçim haftası tüm olumsuzluklar fiyatın içindedir şahsi düşüncemdir ytd.
Keşke norveç yada isviçre yaşasaydım coğrafya kaderdir doğrudur.Bedava hisselerde bugün düşüş durdu ytd.
El mahkum :)ortodoks politikaya dönüş olacaktır şair yazmış zaten :)zamanını kimse bilemez piyasa bu yüzden testere ve düşüş yaşıyor zaten neyse moral bozmaya gerek yok.
Yani, en kötüyü fiyatladık dedinizde aklıma geldi birden🙂
Mualla, Cevriye, Hayriye kız koşun koşun 23 tlden garan veriyolar. 😂Yatırım ve emeklilik fonlarının düdüklemenin bitmedi. Citi bu sefer terste yakalandı. 155 milyon lot çıkınca noluyor dedik. 137 ye düştü. Bazı uzuvları bıraktı. Ama bunlar kertenkelegillerden. Tekrar uzar. 😂😂