Sayfa 125/167 İlkİlk ... 2575115123124125126127135 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

Keşke norveç yada isviçre yaşasaydım coğrafya kaderdir doğrudur.Bedava hisselerde bugün düşüş durdu ytd.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Xbank kapanış 3,866 zaten seçim haftası tüm olumsuzluklar fiyatın içindedir şahsi düşüncemdir ytd.
    Sn Erdoğan seçimi kazanacaktır fiyatın içinde olduğunu düşünüyorum ytd.Belkide yanlış düşündüm cuma haftalık kapanış belli olur.Garanti hafta başı kapanış 24,12

El mahkum ortodoks politikaya dönüş olacaktır şair yazmış zaten zamanını kimse bilemez piyasa bu yüzden testere ve düşüş yaşıyor zaten neyse moral bozmaya gerek yok.

Sn Erdoğan seçimi kazanacaktır fiyatın içinde olduğunu düşünüyorum ytd.Belkide yanlış düşündüm cuma haftalık kapanış belli olur.Garanti hafta başı kapanış 24,12
    Bilali hazine bakanı yaparmış....😂😂

Keşke norveç yada isviçre yaşasaydım coğrafya kaderdir doğrudur.Bedava hisselerde bugün düşüş durdu ytd.
    Coğrafya kadermidir 200 yıldır buna cevap bulamamış insan oğlu
    bana göre kaderdir
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

Yani, en kötüyü fiyatladık dedinizde aklıma geldi birden🙂

Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    Bilali hazine bakanı yaparmış....����
    Zaten temelde yanlış olan faizle dinin karıştırılması ticarette paranın döndüğü yerde faiz olacaktır yapabilir hazine bakanı fakat gidişat gerileme dönemidir piyasa için sıkıntı olan budur.Umarım yanlıştan dönerler hep beraber zarar göreceğiz ytd.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    serengeti düzlüğü-okavango deltası (meslek anakonda besicisi)
    Gönderi
    1,295
    Mualla, Cevriye, Hayriye kız koşun koşun 23 tlden garan veriyolar. 😂Yatırım ve emeklilik fonlarının düdüklemenin bitmedi. Citi bu sefer terste yakalandı. 155 milyon lot çıkınca noluyor dedik. 137 ye düştü. Bazı uzuvları bıraktı. Ama bunlar kertenkelegillerden. Tekrar uzar. 😂😂

Sayfa 125/167 İlkİlk ... 2575115123124125126127135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •