evet farkindayim,o yuzden cuma aksamindan sort ekledim bugun kapadim asagidan..al sat ile maliyeti yukseltiyorum shortta diger yanda n long ta sisteme gore al verdi al sat virdiiiiii sat devam :)
Printable View
Göçmen yeni düzenin kölelik sistemi
Hemde bonservisi elinde
Karnını evini doyurmak zorunda değilsin..
Yarı fiyata iş gücü
Sömür sonuna kadar
Eskiden bunun için seferler düzenlenirmiş..
Maliyeti vardı..
Şimdi kendisi geliyor..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıyı aksamlar gençler yasıyonuz mu hala ....dısarısında ayı pıyasası belırgınlesıyor. sell go may unutmayın ama bızım borsa bsaka mecrada oldugu için bellı olmaz amerıka gocecek gorunen o doların enflasyona karsı yuzde y enflasyonu var bu da dolar alsanda yuzde 7 bzarardasın demek her sey zarar ..
onbinde 4 viop komisyon cok degil mi yaw..biraz zorlasam mi kurumu acaba indirmesi icin..1 tane de poz acsan 100 tane de acsan hangi kurumlar onbinde 1 orana sahip sabit sekilde?
Maşallah maşallah
https://twitter.com/M_PaulMcNamara/s...LAVldxlRQ&s=19
Luna nin icinden gecmeye doymadilar yaw..bu nasil iştir..
Tamamen komplo teorisi benimki. Simdi yarindan itibaren alanlar 15.00 fiyattan veremeyecek t+2 den dolayi. Eger ki fiyat cok asagiya duserse bu seferde elinde tutanlar 15.00 den cagriya katilalim diye dusunmez mi ?
Bbva boyle bir operasyona girismis olabilir bir taseron tutup. Bu cagri suresi zarfinda bir yandan da anlastigi taserona mal toplatmistir. Yarindan itibaren alanlar 15.00 den veremeyecegi icin seans sonuna dogru tabana kadar mali verseler mevcut pay sahipleri formu doldurup tipis tipis mallari 15.00 den Bbva ya gonderir.
Dedigim gibi komplo teorisi, eger cok mantiksizsa cekinmeden soyleyebilirsiniz :):)
Dow fışkırtıyor ama bizim pala pek fışkırtamiyor prostat mı oldu acaba..
APSD +15.474
Toplam 524.736
hala elinde olanlar son 2 günde her zaman denk gelmeyecek oran (faiz) ile manyak arbitraj yapar.
KY BY PY FON kimin elinde varsa.
kuşlu da saat 22 gibi kendim cevaplayacağım doğru cevap gelmezse.Alıntı:
kuşlu sitede bununla ilgili bir soru sordum
daha doğru cevap gelmedi.
bide o kadar hustad var orada cevaplayabileni çıkmadı.
Mutlaka tutacak olan bireysel yatirimci vardir ama dusunun buyuk bir fonu yonetiyorsunuz. Malin fiyati 14.50 , sizin 15 den satma hakkiniz var ama satmadiniz. Fiyat sonrasinda da toparlamazsa sayet sizi o koltukta oturtmazlar.
Bu 2 gun cok Alicengizli gececek gibi…
Teb yatirimla calisan var mi su anda peki,eskiden bir donem calistim,bazen sorunluydu panik zamanlarda sacmaliyordu simdi nasildir bilmem,matriks web uygulamasi var sanirim..
Tam da konu bu büyük Fon zaten büyük montanli almıştır muhtemel. Ve öyle günlük hareketle etkilenmez ki. Kararları orta uzun vade alırlar.
Düşer çıkar birşey demem olsa olsa dökme işi ky yapmaya çalışırlar da onlarda da bugüne kadar bekleyen kağıt kürek işine son dk pek girmez gibi bence
BBHT'de Abdurrahman Yıldırım bu yıl seçim olur dedi, Fatih Özatay da olacak ise bu yıl olabilir dedi.
Ramazan ayı geçti siyaset hareketlendi bence.
TEB olabilecek dalgalanmaya hazırlık olarak aşağıya çekmiş olabilir piyasayı.
Gece seansı pala ortada yok.
2800 olmalıydık
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyler bisey sorucam..viop takip.ederken hangi grafik takip etmek daha elzem..neden soruyorum; vadeli grafikte malum vade gecisinde heyvani gep yapti,haziran vade bakinca o gep yok..haziran vade kendi grafiginde sanki daha bir cuk oturuyor son donem trendleri..kafam.karisti..
Alper kardeşim Ereğli almıştı hanımın parasıyla ne oldu durumlar eve girerken kafayı eğiyormu yoksa her gün yemeğe çıkarak mi durumu kurtarıyor
saatlikler, 2 saatlikler, 3-4 saatlikler, 1-2-3 günlükler satta.... 3 vakte kadar büyük düşüş gelmeli artık.... vadeliyide inadına vermiyorlar.... imanımız gevredi beeee.... sıktınız iyice...
Akbank reklamı döndü, yeni bir kampanya başlatmışlar.
>>>>>>>>>
https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaber...panyasi/672924
İSTANBUL (AA) - Mobilden Akbanklı olanlar, “Kazanan Akbanklı” kampanyası ile maaşını veya düzenli gelirini hangi bankadan alırsa alsın, her ay Akbank’a düzenli getirme sözü verdiği tutara göre 1.500 TL’ye varan miktarda chip-para elde edecek.
Akbank açıklamasına göre, banka, Akbank Mobil’den müşteri olanlara birbirinden kazançlı ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.
Mobilden Akbanklı olup geldikleri ay içerisinde mobilden 'Kazanan Akbanklı' kampanyasına katılan ve Akbank Kart, Artı Para ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatı olan yeni Akbanklılar taahhüt edecekleri tutara göre chip-para kazanacak.
Düzenli ve tek seferde 3 bin TL-4 bin TL getireceğini taahhüt eden Akbanklılar 900 TL, 4 bin TL-5 bin TL getireceğini taahhüt edenler 1.200 TL, 5 bin TL üzeri getireceğini taahhüt edenler ise 1.500 TL chip-para elde edecek.
Teb 273.000 long
Diger shortcu 90.000 olmus
Jeton sayisi 525.000 civari.
Bu tabloyu iki kez gorduk ikisinde de shortculari dograma yaptilar. Ucuncu kez ziplar mi gorecegiz.
Emtialar düşer dendi, ne altın düşüy ne petrol düşüy hatta memedabi nin bakır bile düşmüy
nasıl bi sistem icat ettiler yaw, yine ve yeniden herzaman ki gibi sabah namazına kalkan kuyumcular ile yastık altına yatırım yapan Ayşe teyze yaşadı, üc vakte kadar gram altın bi tık level atlar :drunk:
sorma müdür,bide benim sabrimi bir düşün 2-3 ay mi olcak unuttumda surekli pozdayim..miy miy miy kahrolasi birde uydurdu 130-140 puan fark ne zaman neresine sokacagini kendi de bilmiyor heralde :) lanet olasi robotlar uzak vadelerde iyice srfsizlik yapiyorlar..hic poz tasimadan long aç kapa gibi rahatı yokmuş..
gel de kufur etme aralik vadeye..
Cazibesi yüksek ve likidetisi düşük bir ürün çıkması durumunda aylık gelir ile geçinen kişilerin bırakacağı tortu bankalar için önemli olabilir.
BBHT'de bu tip bir ürün piyasadaki fazilerin yükselmesine neden olabilir dendi. Hem sabit faizli enstrümandan bu ürüne geçecek olanlar hem de likit olarak beklemede para tutanlar bu ürüne geçmesinden dolayı olabilir.
Böyle bir ürün borsadan daha cazip olur ise borsada da bir satışa neden olabilir.
Altın ve dövizi olanları faiz ile ikna etmek genelde zor, seçimlere kadar kımıldamalazlar diye tahmin ediyorum.
Aralık vadeye küfür etme...
DENİZ, İŞ karşılıklı iş yapıyor.
Aslında aynı kişi işlem yapıyor.
Akşam 18,15 te İŞ 26 long idi ortlama 3186 Şuan -9 şort oldu ortalaması 3530 (35 fark var)
Deniz 3 adet 3200 den şort idi ŞİMDİ 35 adet 3270 long yarın oraya dikkat. (38 fark var)
Biri zararına veriyor biri zararına satıyor. Ama bi şekilde işlem yapıyorlar.
Deniz ve İş karşılıklı işlem yapıyor 100-50 lot işlemler onun amacı nedir bilmiyorum.
3169,00-316850 ve 3200 yapılan işlemler karşılıklı...Deniz iş / iş deniz.
Ellerine ne geçiyor bilmiyorum.
teb bu 273 .000 longu yaptı... ama nasıl yaptı dostum... karşı tarafta da birileri kısa yaptı.... TEB uzun açtı ise farklı aracı kurumlardan da kısa pozisyonlar açıldı..... ayrıca er geç makas kapanacak.... buna benze hareketi 2008 krizinde görmüştüm... endeksi veriyorlardı, ama vadeliyi ısrarla 2000 puan makasta tutuyorlardı..... o zamanın 2000 puanı bugünün 10.000 puanıydı (spot 61.000 di).... 3-4 gün tuttular bu şekilde ve bir anda bir verdiler..... vadeli bir anda spotun 600 puan altına indi.... bakalım ne yapacaklar görelim :)
Meksa çarşamba 12.246 ad 2877 ortalama ile şhort açtı ve cuma bunların 9843 adedini 2821 ortalama ile kapadı. Güzel işlem satılır. 9372 adedini ise bugün tekrar açtı fakat maliyet 2779.
Cuma hiç kapamasa iyi idi.
Genelde ters işlerle le bildiğimiz bir kurum.
Sert hareketler de hep var.
Yarın şhort kapama yaparmı bakalım.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında olay sadece 12. ay da değil. Diğer tüm vadelerde aynı durum söz konusu.
İşlemler karşılıklı. 8 ayda da aynı durum söz konusudur.