Üstat keyfini kaçırma sen. 4500 e gelse de zaten sonsuz para ile almaya devam edeceksin :) Bir yerden dönecek sonuçta . Kaybetme şansın yok..
Bofa da bunu yapıyor. Stratejiniz aynı.
Bol kazançlar...
Printable View
Üstat keyfini kaçırma sen. 4500 e gelse de zaten sonsuz para ile almaya devam edeceksin :) Bir yerden dönecek sonuçta . Kaybetme şansın yok..
Bofa da bunu yapıyor. Stratejiniz aynı.
Bol kazançlar...
AKBNK'da bir hayırsever geldi zararı kurtardım.
GARAN toplu olduğundan ve endekse etkisi az olduğundan oradaki herif daha rahat hareket ediyor.
Akkuyu açılış saat 16.00’a ertelenmiş.
Borsaya bir etkisi olur mu acaba?
An itibarıyla % 0,76 artıda 4.820
Endeks yukarı gelince ALTINS1 e veriyorlar. Bizim millet adam olmaz orayı da spek tahtası gibi yaptılar
İletişim Başkanlığı, Akkuyu Nükleer Santrali'nin açılışının saati 16.00'ya ertelendiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de video konferans ile katılması beklenen açılışın 13.30'da yapılacağı duyurulmuştu.3 dakika önce
MKK verilerinden kimler elindeki hisseyi kaç gün tutuyor bakıyorlar diye haber vardı. Thebigshort işaretlidir.
Gün içi BIST'den bakmadıkları ne malum. Bu şekilde güvenlik raporu yayınlamaları lazım.
Veri sağlayan şirketleri sanırım kontrol ediyorlar, 32 bit olmaz 64 bit olacak diye geçen yazışma vardı.
50 parti long ozaman paçal yapa yapa borsa 300 puan aşağı gelirse sonsuz para patlat bir 31 :) sen demezmisin boyna yapıştırıyorsun bulut ben sana ekstramı göstermesem neyin beyanı
bu sistemle hiç kaybetmezsin emre sonsuz para tansiyon ilacı gibi istersen 50 tane daha yapıştırayım güzel oluyor sende yap :kahkah:
50 parti long ozaman paçal yapa yapa borsa 300 puan aşağı gelirse sonsuz para patlat bir 31 :) sen demezmisin boyna yapıştırıyorsun bulut ben sana ekstramı göstermesem neyin beyanı
bu sistemle hiç kaybetmezsin emre sonsuz para tansiyon ilacı gibi istersen 50 tane daha yapıştırayım güzel oluyor sende yap :kahkah:
Şuradan aldım buradan sattım şöyle kazandım diye yazmanın zaten manasını anlamış değilim.Forumlar bilgi paylaşma yeri olmalıdır.Temel teknik takas veya genel ekonomi gündem yabancı ekonomi bilgileri paylaşım yeri olmalıdır.Pozisyon bu kadar büyük olunca insanlarında göster o zaman extreyi deme hakları vardır.Basit bir extre paylaşmak bu kadar zor olmamalı bence.Sonuçda kimse özel bilgilerinizi forumda paylaşmanızı beklemiyor.
Tamam da para sonsuz herhalde.Çünkü bu arkadaş aynı zamanda 10 hissede de spot mal alıyorum diye yazıyor.200 milyon portföyü olan birisi bir kontrat bir kontrat her düşüşde açabilir tabi sorun değil.Hiç de kaybetmez oda kesin.Mutlaka bi yerden döner.Ama uğraştığına değer mi bilemedim.Aylık Yüzde 2-3 banka faizi olan bir yerde 200 milyon zaten hiç bişi yapmasanız bile size ayda 4-6 milyon kazandırır.Bu değerin üzerinde aylık yüzde 5-10 kazanan adam kardadır.Yoksa beyhude çaba show ego tatmini ne derseniz işte.
Çokta takma böyle şeylere,bakma sen hepimiz zarardayız,,, maksat vakit geçsin.
yoksa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, ömür biter borsa bitmez...ego olmazsa kimse yazmaz, niye yazsın!! kimse kimseye para kazandırmak mecburiyetinde değil ama ego için yazılır, çünkü kazan anı tebrik ederek ödüllendiriyoruz :kahkah:
Alırsın ford olursun lord
pozisyonları kapattım sabah belirttiğim kchol,kuş kar yazdı .
toaso dan tokat yedik bilançoyu alırlar dedik tık yok bakalım ilerleyen saatlere göre hareket edicem.
şimdilik kenara geçtim.
Alım durduğu an süzüle süzüle aşağı her şey saman alevi gibi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bugün yılın dördüncü Para Politikası Kurulu toplantısını gerçekleştirecek ve saat 14.00'te faiz kararını açıklayacak. (Beklenti: 8.5%, Önceki 8.5)
Geçen biri TV'ye çıktı biz artık taze para sokmuyoruz birini alıp diğerini satıyoruz diyordu. Genelde pahalı olanı alıp ucuz olanı satıyorlardır.
nevsin mengu
@nevsinmengu
·
3s
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan enteresan soru: "Siz olsanız bir yere giderken ailenizi Kılıçdaroğlu'na mı emanet edersiniz Tayyip Bey'e mi emanet edersiniz?"
Haber Report
@HaberReport
·
17s
Binali Yıldırım: “Bu seçim, işgalcilere karşı istiklal mücadelesi seçimidir."
bunlar gibi bir sürü beyanatı görünce bu aralar iktidarın işi bayağı zor gibi , anketlerden şüpe ediyordum bu nedir ya.
yazık.
Is yatırım majörleri satıyor Viop kontratlar için. Yapı krediye ekmek yok spotta para yakamadığın sürece.
Haber Report
@HaberReport
·
2s
Bekir Bozdağ: "14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak."
Saf kötülük tanımı. Adalet bakanına bak çay demle. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al-i İmran Suresi, 78. ayet: Onlardan öyleleri vardır ki, dillerini kitaba doğru eğip bükerler, siz onu (bu okur göründüklerini) kitaptan sanasınız diye. Oysa o kitaptan değildir. "Bu Allah Katındandır" derler. Oysa o, Allah Katından değildir. Kendileri de bildikleri halde Allah'a karşı (böyle) yalan söylerler.
Akkuyu onlıne bağlanma 13.30 dan 16.00 ertelenmiş diyorlar doğruysa
SS durur mu o da bi kıyaslama yapmış ama burada paylaşmaktan hicap duyarım. Neyse endeks testere devam. Bu arada ayasofya abi ile bozkurt ab,alemsiniz valla🤣🤣