Sayfa 123/1005 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Beyan esastır diye düşünüyorlar belki de
    50 parti long ozaman paçal yapa yapa borsa 300 puan aşağı gelirse sonsuz para patlat bir 31 sen demezmisin boyna yapıştırıyorsun bulut ben sana ekstramı göstermesem neyin beyanı
    bu sistemle hiç kaybetmezsin emre sonsuz para tansiyon ilacı gibi istersen 50 tane daha yapıştırayım güzel oluyor sende yap
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Şuradan aldım buradan sattım şöyle kazandım diye yazmanın zaten manasını anlamış değilim.Forumlar bilgi paylaşma yeri olmalıdır.Temel teknik takas veya genel ekonomi gündem yabancı ekonomi bilgileri paylaşım yeri olmalıdır.Pozisyon bu kadar büyük olunca insanlarında göster o zaman extreyi deme hakları vardır.Basit bir extre paylaşmak bu kadar zor olmamalı bence.Sonuçda kimse özel bilgilerinizi forumda paylaşmanızı beklemiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şuradan aldım buradan sattım şöyle kazandım diye yazmanın zaten manasını anlamış değilim.Forumlar bilgi paylaşma yeri olmalıdır.Temel teknik takas veya genel ekonomi gündem yabancı ekonomi bilgileri paylaşım yeri olmalıdır.Pozisyon bu kadar büyük olunca insanlarında göster o zaman extreyi deme hakları vardır.Basit bir extre paylaşmak bu kadar zor olmamalı bence.Sonuçda kimse özel bilgilerinizi forumda paylaşmanızı beklemiyor.
    Bu topik biraz köy kahvehanesi gibi çok takılmamak lazım günde 50 sayfa yazı yazılıyor

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Matrikste 4 saatlik barlar 10.00 ve 14.00 de başlıyor. Sizin platformda farklı mı ?
    8-12-16 parti programım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    8-12-16 parti programım
    Haha
    Siyasi barlar...

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu topik biraz köy kahvehanesi gibi çok takılmamak lazım günde 50 sayfa yazı yazılıyor
    Arkadaşlar yeni heralde, burda yemek tarifi bile yapılır
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tamam da para sonsuz herhalde.Çünkü bu arkadaş aynı zamanda 10 hissede de spot mal alıyorum diye yazıyor.200 milyon portföyü olan birisi bir kontrat bir kontrat her düşüşde açabilir tabi sorun değil.Hiç de kaybetmez oda kesin.Mutlaka bi yerden döner.Ama uğraştığına değer mi bilemedim.Aylık Yüzde 2-3 banka faizi olan bir yerde 200 milyon zaten hiç bişi yapmasanız bile size ayda 4-6 milyon kazandırır.Bu değerin üzerinde aylık yüzde 5-10 kazanan adam kardadır.Yoksa beyhude çaba show ego tatmini ne derseniz işte.

8.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben kar al yapıp 5295 dan, 5250 den tekrar aldık. Pala öpmeden bırakmayacak herhalde. Oysa vade sonu bağırta bağırta almasını beklerdim.
    Çok naz yaptı...Şİmdiye 5500 ler yanmalıydı. Yarın da 6000 ler. YKB oğlum sen manyak mısın. Bir günde 400 puan aldığını bilirim.

Sayfa 123/1005 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •