Mızrak çuvala sığmıyor artık
Printable View
Mızrak çuvala sığmıyor artık
İyi bir bilanço gelecek gibi
Luk-pak cı ortalarda yok...bizim zekamızı mı sınıyorlar anlamadım...Ada'm bakab ın cincesını rumuz olarak kullanıyor bizde yedık ...Cb bizle kafamı buluyon...bu hissede az ama birbirini tanıyan ve güveni olan az öz yatırımcısı var bu tarafını sevıyorum...serbest atışta barajın içine gırmeye çalışan bir kac topik hemen belli oluyor😀😀😀
Bn teknık analız ozurlusuyum Temel analize göre hareket ederım....7. Kata kadar asansörde aramızdasın yani biz çatı katına cıkcaz...
Ben satmayacağım da bilgin olsun lookpack efendi,
Sayın Lookpack
Sizden şöyle derin ve doyurucu bir analiz rica etsek
Bizi engin bilgi ve deneyimlerinizden mahrum bırakmayınız lütfen!
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aybaşı olduğundan biraz nakıt sıkıntımız var.ama anavatandaki bi dostuma bugün pasıften 5.15 den biraz aldırdım onunda vadesı 2023...ey Cb lotları kaptırıyon 20 sinde kiralar yatınca yine alım yapcaz...son 48 saat bilanço için
Tüm şirketlerde 3. çeyrek bilançoları çok güçlü geliyor. Bakab'ta da önceki iki çeyreğe göre daha iyi bir bilanço gelmesi lazım. Ancak patronun alış zamanlaması bana tuhaf geliyor. İnşallah olumsuz bir sürprizle karşılaşmayız.
Olumsuz suprız N olabilir kar dusuk çıkar fiyat gerı gelir alım fırsatı olarak kullanır eee biZde alıcaz zaten.... Koparmazsa kağıdı dusuk fıyattan daha yeni alıcı gelir....vallah Bn 2023 E kadar beklerem ama Cb nın yası 2023 u görmeye yetmez...o düşünsün..,
İlla ayın 9 unda açıklayacak bilançoyu! Koskoca bankalar, sanayi şirketleri açıkladı, ne bitmez bir muhasebe işleri var ki saya saya bitiremediler sanki kar'ı, her zamanki gibi akşam 18:30 dan sonra açıklayacak gibi duruyor,
http://www.borsagundem.com/haber/pol...-haber/1247106
Bakabda hammadde olaeak polietilen kullanıyor dıye sanıyorum.forumda sureki hammadde fiyatını payalaşan arkadaslar vardı.Bu haber bakamb için olumlu olarak degerlendirilebilir mi?9 yalık kar haftaya Cuma mı acıklanıyor.
SN Karamürsel bilgiyi ıskaladınız galiba bilanço yarın aksam saat 18:59 da gelecek .polietılen konusunda ise yorum yapacak bilgıde degılım
BAKAB Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 19571710 Yıllık Değ%:182
BAKAB Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 19571710 Yıllık Değ%:182
Yarın nasıl olur.
Bn tavanı sadece oda da gördüm bu tahtada tavan mavan olmaz....ytd
HASILAT : 253.242.842
STMM : 197.455.011
BRÜT KAR : 55.787.831
BRÜT KAR ORANI : % 28,25
ESAS FAALİYET KARI : 31.837.895
VERGİ ÖNCESİ KARI : 25.230.306
NET DÖNEM KARI : 19.571.710 (2017 9 AYLIK )
NET KAR/HASILAT : %7,73 (2017 9 AYLIK)
ÖZKAYNAKLAR : 133.331.466 (2017 9 AYLIK)
MADDİ D.VARLIKLAR : 157.894.356 (2017 9 AYLIK)
PİYASA DEĞERİ : 190.800.000 (09.11.2017 itibari ile)
NET DÖNEM KARI : 6.935.074 (2016 9 AYLIK)
NET KAR/HASILAT : %2,96 (2016 9 AYLIK)
Gelen bilanço gayet güzel, karlılıkta artış devam ediyor, Genel Yönetim giderleri yine çok yüksek, ben beğendim bilançoyu, şirketin bundan sonraki dönemlerde de çok daha güzel bilançolar açıklamasını bekliyoruz.Tebrikler!
Tavanmı dediniz? o neydiki ben unuttumda,
Global 35 bin lot net mal aldı bugün, yarın KAP'a düşecek CB nin malları olduğu
Son raddede miyiz acaba*
Bu ağalar yarın yine bir yukarı yapacaklar. 5,70-5,80 ler görülürse şaşırmam zaten, ancak hakkı bu rakamlar değil biliyorsunuz,
tavan diyen arkadaşların temennilerini anlıyorum, olması gereken tavan zaten, ancak bu hisse de ben 5 yılda 1 veya 2 defa gördüm oda hemen akabinde çözüldü,
Sayın CB ve pek muhterem saz arkadaşları olan AK-ŞEKER-ZİRAAT-GEDİK-TACİRLER güruhu, tavan 6,36 yarın için ancak ben ilgilenmiyorum belirteyimde o itibarla,
Bugün çok merak ediyorum CB BAKAB'ı nereye taşıyacak?
Bence tabakhaneye sızce nereye...kurumların marka degerını vizyon sahıbı yonetıcılerı belirler.bu iş Cb ve mahsuplarını asar be usta....gözü ky nın cebinde olacak kafar küçük dusunenlerın harcı degıl
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtada satışta mal yok,
Bekleme pozisyonundalar,
Ziraat-GEDİK-Şeker top çeviriyor şu an, birazdan forvet Global sahaya girer
Bu kar hisseyi uçurması gerekirdi, hiç talep yok, satıcıda yok, ama alış kademeleri dolu
Alış kademelerinde kesin global şeker ak Ziraat var
Üç-beş kurumdaki hesapları taşeron olarak kullan. Altlara alışları yaz yukarıda tek kademeye yüklü satış yazıp baskı ile dökülenleri alttan topla. Sonra taşeron hesaplarda aldığın malları resmileştir. Hep aynı fiyat aralığında mal döndürmeye çalış.
Bu şekilde bir yere varamazsın. Ufak tefek malları alırsın ama burda 8-10 kişide yüklü olarak duran malları almayı bırak daha da mal kaptırırsın. Benden söylemesi.
Kontrol et bakalım bu 8-10 kişide mal artıyor mu azalıyor mu?:cool:
Arkadaşlar... çok affedersiniz ama...
Alış ve satış kademelerindeki 2li rakamlar bana ait.. Manası da basit, 2kime ver.... .. verme........ya da 2kimi al .... me alma.....................
Bunlar yüzünden ne hallere düştük......... İnat da bir murat...........
Sayın yarımadanın söylediği 8-10 kişiye beni de ilave edin...
Tavana kadar 67.395 lot mal var
Global alırmı acaba?
GEDİK tacirler ve ak a veriyor 5,20 ye
Şöyle 5,10 seviyesine getirde bari bizde alalım biraz