Sayfa 121/343 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 961 - 968 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Mızrak çuvala sığmıyor artık

2. İyi bir bilanço gelecek gibi

Luk-pak cı ortalarda yok...bizim zekamızı mı sınıyorlar anlamadım...Ada'm bakab ın cincesını rumuz olarak kullanıyor bizde yedık ...Cb bizle kafamı buluyon...bu hissede az ama birbirini tanıyan ve güveni olan az öz yatırımcısı var bu tarafını sevıyorum...serbest atışta barajın içine gırmeye çalışan bir kac topik hemen belli oluyor😀😀😀

4.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Luk-pak cı ortalarda yok...bizim zekamızı mı sınıyorlar anlamadım...Ada'm bakab ın cincesını rumuz olarak kullanıyor bizde yedık ...Cb bizle kafamı buluyon...bu hissede az ama birbirini tanıyan ve güveni olan az öz yatırımcısı var bu tarafını sevıyorum...serbest atışta barajın içine gırmeye çalışan bir kac topik hemen belli oluyor😀😀😀
    Burdayım alibeyoğlu....daha doğrusu tahtadayım....7 tl den önce satmam....izliyorum ve takip ediyorum hepinizin derin ve doyurucu analizlerinizi...

Bn teknık analız ozurlusuyum Temel analize göre hareket ederım....7. Kata kadar asansörde aramızdasın yani biz çatı katına cıkcaz...

6.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bn teknık analız ozurlusuyum Temel analize göre hareket ederım....7. Kata kadar asansörde aramızdasın yani biz çatı katına cıkcaz...
    3. ceyrek bilancosu haftaya mı acıklanıyor?birde petrol fiyatının bir miktar dolar bazında artması karlılıga olumsuz etkisi ne kadar olabilir?

7.  Alıntı Originally Posted by Lookpack Yazıyı Oku
    Burdayım alibeyoğlu....daha doğrusu tahtadayım....7 tl den önce satmam....izliyorum ve takip ediyorum hepinizin derin ve doyurucu analizlerinizi...
    Derin ve doyurucu analizlerimizi takibin sonucu hala 7 TL.de ısrarcı mısın?☺

8. Ben satmayacağım da bilgin olsun lookpack efendi,

Sayfa 121/343 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •