şirkete mail attım bakalım cevap verecekler ilk maile vermediler
Printable View
şirkete mail attım bakalım cevap verecekler ilk maile vermediler
http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221
Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
Temel göstergeler para açısından böyle,
Birde grafik durumu var tabii,yakın zamanda 9.10.2017 34.54 gaplı açılış yapmış...
Şimdi aşağıya uzantı biraz daha artmış,
SASA: Şirketimizin 21 Kasım 2017 tarihinde yapmış*olduğu Yönetim Kurulu *toplantısında * piyasalarda meydana gelen*dalgalanmaların Sasa Polyester Sanayi A.Ş. hissesinde oluşturduğu fiyat*nedeniyle,* Sasa Polyester Sanayi A.Ş. olarak azami 50.000.000 TL'ye kadar*Sasa hissesi geri alımı yapılması kararlaştırılmıştır.
Elin oğlu şirketine, hissesine böyle sahip çıkıyor. Adamlık bu işte, küküç yatırımcının elindeki 3-5 lotu gözlemekle olmuyor. Endeks 60-70 bin iken 67 tl yi gören hisse 6 yıldır 30 tl bandında. vay ki ne vay. Ama kıçınla tavana çıksan tek lot satmayacam.
vikingin boynuzlarını biliyinmi :)
ben bugün sattım beni borsadan soğuttu bunun bir halt olacağı yok 10 sene daha böyle gider
http://m.borsagundem.com/haber/dyo-b...eliyor/1251573 bu kulis haberi boynuza etkisi olur mu
VKİNG
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba şu anki piyasa fiyatından şirket kendisine ait olan yüzde ellilik kısmı satmayı düşünürmü
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=ecesu;1279816]Acaba şu anki piyasa fiyatından şirket kendisine ait olan yüzde ellilik kısmı satmayı düşünürmü
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOT
Açıklık kısmı 49.70 olan şirketin geriye kalan 50.3 almali ki bir şey ifade edebilsin,piyasadan topladıklarıyla zaten belirli bir yekün tutar
2010 senesinde OYAK Fransızlardan kasasındaki parasıyla ASLAN çimentoyu almışlardı,750 Bin olan sermayesini.73.Milyona çıkartmış bedelsiz vermişti..Danimarka merkezli itlayanlarda arsa parasını dağıtmaktansa böyle bir satış yapar mı göreceğiz bakalım..Sermaye 1.5 Milyon...
Arada çok fark var Aslan kar eden bir firma bu hep cepten yiyor geçmiş dönem zararlarını ekleseler sermaye ekside yani kasada para yok arsa parasıda geçmiş dönem zararlarını anca kapatır umudunuzu kırmak istemem ama, durum farklı birde üretim yok burada çimentas tan alıyor suyla karıştırıp nakliye sağlıyor geriye bişe kalmıyor..
Elbette Aslan ile kıyaslanamaz,lakin mevcut durum söylediğinizden çok farklı.....
2017/9 Aylık bilançodan....
https://i.hizliresim.com/By1znG.png
Orataklara ayrılmış özkaynak özkaynak
https://i.hizliresim.com/kXa6zv.png
39.Milyon Ana ortaklağa ayrılmış Öz Sermaye var...
İlşkili taraflardan alacaklar ve borçlar kısmına da bakmak lazım...
Oradaki fark ne?
Aralık başında SPK ve Maliyeye bu vadesi dolan yedek akçelerde gösterilen meblağı hatırlatmak lazım...
Adamların bir sürü işi var hatırlatmak da fayda var..
https://i.hizliresim.com/JOMDvo.png
2011 mart ayında satmış gayrımenkulu 5 yıl süre 2016 sonu dolmuş
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denetleyen şirket dip notta onu belirtmiş zaten, süre dolmuş,2017 11 ayı geride kalmış alınan karar yok..
Şimdi farkettim 2011 martta satış gerçekleşiyor ama fona 2012 ocak ayında atmışlar
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://invst.ly/5xmiw
grafik anlatıyor herşeyi 2013 yılından beri yataya sarmış. bandımız bu. ne zaman 42.5 üzeri sağlam bir kapanış yaparsa o zaman birşeyler olabilir. ama şimdilik yataydayız.ne zaman çıkarız onu da Allah bilir(yatırım tavsiyesi değildir. )
33 tlyi asagi kirarsa 23,50 tl hedef olur uzun vade , 2008 dip fiyati , italyanlar elden cikarmadikca bir halt olmaz
Bir 5 yılı daha var diyorsun..33 e dikkat edelim
VKİNG
tahta sığ o yüzden 2 dakikada tabana da yapışır tavanada. Kağıt 45 den gelmiş.
Sırayla detsekler
32,5-31-30,4-29,5...
hiç ummadıgınız yerlere kısa ziyaretlerde bulunabilir.
tahta kesinlikle göründüğünden de sığ.etimiz butumuz spekle mücadele etmeye yetmiyor.spek kaybedebileceği lotu gözüne kestirse tek tuş aşağı vurmaya niyetli.ancak iceberg emir girişleri olduğu için şimdilik buna pek cesaret edemedi.ben mesela emirlerimi özellikle altlara indikçe artan bir şekilde ice berg olarak gizliyorum.örneğin açılışta tahtada 5 bin lot görünüyor .bunun rahat 3500 lotu speğindir.ama kalan 1500 lot, 2000 de olabilir 7000 de .mesela tek tuş %10 bastı.kaptıracağı 5-6 bin lotu hemen yukarı çekip almak istese 20 bin tl cepten verecek.değer mi bilemem.
ha bunu niçin açık ediyorum.açıklama bak dalgana diyen çıkabilir.
spek ipin ucunu epey kaçırdı.toparlayamamasından korkuyorum.ya da ky nın çok daha altlardan mallanmasından.
ama yapacak bir şey yok.spek işi daha da basarsa ne olacağını en geç 5-6 ay sonra resmi yollardan öğrenecek zaten.aracı kurumdan öğrenmesine gerek yok...
23.50 mi ...buyursun versin.olacakları görür.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.zaten bugüne kadar fiyatın geldiği yer beni kayda almamanızı gerektiriyor.
sn ufuk35 sanırım zincir emirden söz ediyorsunuz. Ancak bu hissede devreye girmez aktiften satışa yazarsanız. Dibine kadar görür. İsterseniz deneyin.
34,84 On yıllık yükselen kanal desteğiydi. Umarım yıl sonu kapanışı üstte olur..
Tam speklerin sevdiği hava.
Adamlar yılalrdır bu anı bekledi.
şimdi toplama zamanı demi alçak spekler. Umarım KY zarar görmez.
Mrshl ve İZO da durum aynı, bekliyor timsahlar, ürken ceylanları havada kapmak için, ağızları açık, nehrin kenarında.
iyi bakarsanız 244 lotu aktiften vermedi.kontrollü bir şekilde 3 -4 parça halinde verdi.veren sanko .dün alış maliyeti 33.93.amacı belli.tahta sığ olunca kabak gibi sırıtıyor.adamların amacı mal vermek değil.bilakis mal kaptırmadan düşürebileceği en alta indirip,ky yı girdiğine gireceğine pişman etmek.keşke satsaydım...keşke almasaydım...bir daha oraları görürse hiç düşünmem bile dedirtmek.grafikte dibi gören şu kadar yükselmiş buradan almam ben dedirtmek.zamanı gelince kimsede mal bırakmadan tahtada rahatça sörf yapabilmek....
iceberg emir farklı .
örneğin 10 lot alış giriyorsunuz ama tahtada o 2 lot olarak gözüküyor.gerçekte kaç lot olduğunu görebilmeniz için aktiften çalışması gerekiyor.sanırım tüm aracı kurumlarda olan bir emir şekli.
detayında bunu açığa çıkarma yolları olduğu gibi açığa çıkmasını önleme yolları da mevcut.bugüne kadar birçok tahtamda benzer şekilde alımlar yaptım.
bunları yazmam tahtanın daha da düşmeyeceği anlamına gelmesin ...
yatırım tavsiyesi değildir
ufuk35,
arkadaşım ky 5(yazıyla beş)yıldır zaten pişman.
yeni igrenler hariç eskilerden ancak mikserin borusunu alır..
İyi bir analiz olmuş beyninize sağlık.
Acaba Sankodaki vatandaş 3-4 parçanın, ilk parçasını verirken şöyle düşünmüş olabilirmi?
Önce bakmıştır açılışta ilk 10-20 kademede 140 lot var bir vereyim bakayım ne oluyor demiştir. Sonra bir şey olmamıştır. Baktığında Aaaa 20 kademede hepi topu 100 lot var. Ben 100 tane daha vereyim en iyisi, bakayım ne oluyor demiştir. Bakmıştır birşey olduğu yok. sonrası böyle devam eder. Ve adam Sanko Taban a yapıştırmadan kararından döner.
Neticede Teknikin ta ortasına pislemiş olur. Gerisini Tahta sahibi düşünsün.
Buraya fotograf yuklemeyi bilmiyorum yoksa grafigi atacagim, kabaca 30-40 arasi yillardir , sonucta spek ya asagi tercih edecekti ya yukariyi mal toplamak icin , maalesef ky bilincsiz yatirim yapiyor ve sagligindan oluyor bu tarz kagitlarda
Sanko bugün gözükmüyor. Dipte bekliyordur timsah herif.
bir tepki gelebilir fakat kaça kadar gider önemli olan bu.
yarın inşallah güzel olur. Hoş duruyor desteklerden tepki gelirse salmıyor aşağı.