Sığlıkta halka arz fiyatının altında işlem görmesinin de etkisi var. Herkes zararda.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sığlıkta halka arz fiyatının altında işlem görmesinin de etkisi var. Herkes zararda.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araci kurumunuzla ilgili bir durum. Cogu araci kurum boyle birsey talep etmedi
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese günaydın
Bugün bir değişiklik olsun kimse satışa yazmasın.
Bugün 42,5 üstünde + kapatalım hafta sonu referanduma motivasyonla girelim.
KÜÇÜK YATIRIMCI TABANDAN ŞATIŞ YAZMA.KALBİM BİR DAHA KALDIRMAZ.:halay:
Arkadaşım piyasa bu forumda oluşmuyor, buradakilerin yapacağı işlem kağıda etki etmez, sen burada birkaç kişiyi örgütlersin (veya birkaç yüz olsun farketmez) sonra babalardan biri bir emir girer bir kalemde hepsini süpürür. O baba emir girmezse öbür baba emir girer. Kısaca piyasa dinamiktir küçük yatırımcı olarak piyasayı kontrole uğraşmayın, keyfinize bakın.
Tamamen hissi bir düşünce ama sanırım 1 ay sonra bu mavera dan halka arzdan alanlara enflasyon kadar bir kazanç sağlarlar. Fazlası olursa ben kendi adıma elimdeki hepsini satar bir dahada bulaşmazdım. Tabi dediğim gibi ben olsam bunu yapardım yoksa kimseye al-sat-tut tavsiyesi filan değildir aman ha yanlış anlaşılmasın.
bu gayrimenkul sertifikasından başka 6 tane daha gayrimenkul sertifikası halka arz olmak için bekliyormuş.acaba bunu parlatmadan diğerlerinin albenisinin olmayacağının farkında değiller mi.sadece fikir yürütüyorum.görüşleri olanlarının fikirlerini bekliyorum.
aslında bu hissede tamamen alış amacınıza bağlı hareket etmek gerek.
çünki bu hisse diğerleri gibi değil 3 yıl vadesi var
açıkçası benim giriş amacım şu bu projeden bir konut almak . asgari 11000 adet hisse toplamak .olurda düşerse daha iyi çünki zaten 450.000 tl yi göze almışım konutun maliyeti daha aşağı gelir . konut maliyetim düşer yok tamamlayamadan hisse yükselirse o zaman da kar etmiş olurum konut almadan hisseden çıkarım. ( Kızmasın arkadaşlar ama gönül isterki hisse 10 tl ye gelsin )
ben bu hissenin ikiye katlamasını düşünmüyorum hiç bir zaman ama max % 50 ye kadar prim öngörüyorum .
bu arada emlak konut nevşehir de 2+1 i 350 -400 bin aralığında satıyor. Nevşehirde bir daire bu para ediyorsa başakşehirde dünden eder.
bu hissenin iyi tarafı şu eline para geçtikçe alabilirsin kimse sana bu ay şu kadar öde bu kadar al demiyor. ben projeye gayet olumlu bakıyorum.
al sat tut tavsiyesi değildir. Kişisel görüşümdür.