Hayır teb için şubeye gidiyorsunuz merkezden Tanımlama yapılıyor
Printable View
Yıllardır Garanti Bankası ile çalışmama reğmen geçen yıl yeni para getirince hoşgeldin faizinden faydalanmıştım.
Yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi bildiğim kadarıyla TEB Marifetliyi de kapadıktan 6 ay sonra hoşgeldin oranıyla tekrar açmak mümkün. Yani 3 ay hoşgeldini aldıktan sonra hesabı kapatıp parayı çekiyorsunuz 6 ay sonra tekrar parayı TEB e getirip marifetli hesap açıyorsunuz.
Burgan Güldüren'den tekrar hoşgeldin almak için 1 yıl geçmesi gerek dedi.
Odea geçen ay sormuştum yanlış hatırlamıyorsam 3 ay pasif kalması lazım demişti hoşgeldin oranı için. Ancak Odea'nın hoşgeldinde boşta kalan tutar da fazla, o yüzden Odea hoşgeldin olmuş olmamış çok fark etmiyordu son hesapladığımda. Oranlar çok değişti son günlerde tablo nasıl bakmadım. Hoşgeldinsiz Odea en son 19.5 civarı bir şey yazıyordu benim hesap hareketlerinde.
TEB ve Vakıf'ta aradan süre geçse de tekrar hoşgeldin tanımlanabildiğine dair bir duyumum olmadı.
Garanti'de parayı 30 gün başka yere alınca tekrar hoşgeldin teklif etmeye başlıyor internet şubesinde.
Üç ay sozde ama her faiz artışında hesabı kapatıp yeniden guncelliyirsun faiz artışlarında faydalanıyorsun benim üç ay i geçti 19.50 idi cuma 20.50 olunca hesabı kapatıp yeniden açtım 20.50 den devam ediyor eft bedava istediğin zaman para yatır cek marifetli hesap limit 750 000
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güldüren'e dolar 5%, avro 3% ve sterlin 3,25% seçenekleri gelmiş. TL cinsinden güldüren hesabım var. Dolar, avro veya sterlin cinsinden açılacak hesap içinde şubeye gitmek gerekiyormuş.
Enpara bugün de oranları güncellemiş.0.50 lik bir artış yapmışlar
İnternneten araştırdım. Sağlam banka gibi duruyor. Kuveytlilerinmiş. Sizin fikriniz nedir?
https://i.hizliresim.com/7DJRlW.jpg
Benim hesabım var, ama ne öneririm ne de önermem; seçim sizin. Benim niye hesabım var, birikimim TL ve günlükte kalmak istiyorum ve yüksek oran aldığım için Burgan'dayım. Bundan önce Alternatifbank, ondan önce TEB müşterisiydim. Siz, kendi ihtiyacınıza göre kendiniz seçim yapın.
nurolbank 62 gün bono ihracı 50 milyon nominal
basit %25
bileşik %27,74 mk --> %26.28
ytd.
syg,
aktifbankın bugun aylıkta 27 lere çıktığı söyleniyor. oran alan oldumu hiç? aylıkta yukselten günlüğü niye yükseltmiyor
ICBC
32 gün 3 ay kampanyalı TL %22,50 , kampanyasız %21,70
mevduatta 30 lu oranlar artık hiç uzak değil
yıl sonu enf. ortalama 22 civarı olur.
bu rakamın altında bağlayacağınız her kuruş paranızın reel olarak erimesi anlamına gelir.
rakamlar size yüksek gibi görünmesin.
yatırım tavsiyesi değildir.
Akbaank Ozel usd orani 6.5%
şuraya not düşelim haftaya bugün mb ppk açıklanmış olacak
şu an enflasyon 17.9
fonlama 17.75 ama 19.25'ten fonlanıyor,tahminimce koridor uygulaması devam edecek merkez bankası 19.25 üzerine maksimum 100-150 baz bir artış yapacak fonlamanın 20.5 civarında olmasını bekliyorum marjinal bir faiz artışı gelmeyecektir,ısrarla 500 baz faiz artışı diyenler ülkeyi hiç tanıyamamış açıkçası.
Banka eurobondları bu durumda iken yeni ihraç edecek olan yoktur değil mi Ortalama %20 faizle
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burganbank bugün alınan özel oran miktar 500k usd vade 32 gün %6,5
Bende onu kasdettim
Sendikasyon ve eurobond ları nasıl roll edecekler artık o mesele gibi duruyor .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbank %6 USD faiz teklif etti, ama yeni müşteri, 30 k USD ye bu teklifi yaptı. Geçen hafta Burgan da 5.60 a bağlamıştım. Ne dersiniz %6 Vakıfbank iyi mi? 32 günlük mü daha fazla mı yapayım?
vay vay vakıfbank arı hesap acık ara sampiyon olmus bugun ha 250 baz puan artıs yapmıs 21.75 stopajı da ekle 23.75 yapar ..ustelik dısarda herhangi bir miktarda kalmıyor...gunluk te cok cok iyi ....seker odea ve burgandaki ki gunluk hesaplarımı ceker oraya kacarım arkadas .
Burgan 22 veriyor ama günlük. 6.6250 den bozduğum az bir miktar(tüm portföy yüzde 11 lik kısım) Burgana mı vakıf arı ya mı yatırsam kararsız kaldım. Sırf TL az değer kazanırsa alttan yine döviz almak için yaptım bunu, 7.50 ler de gelebilir ama bu olası zararı da faiz ile en yükseğinden biraz da olsa dolar bazında kapatabilmek için uğraşıyorum.. En yüksek günlük orana geçmek lazım.
Dünyaca Ünlü mücevher firması Gilan konkordato ilan etti
Konkordato Listesi
1-HOTİÇ
2-GİLAN