-

Originally Posted by
mavsaro
aktifbankın bugun aylıkta 27 lere çıktığı söyleniyor. oran alan oldumu hiç? aylıkta yukselten günlüğü niye yükseltmiyor
pazartesi sorduğumda aktifbono 32 gün için 24.50 demişlerdi, birden bire o kadar yükselir mi bilmiyorum.
-

Originally Posted by
Stajyer
Enpara bugün de oranları güncellemiş.0.50 lik bir artış yapmışlar
100-500k 19 du 20 yapmış biraz düzeltmiş oranlari .
-

Originally Posted by
ersunan82
pazartesi sorduğumda aktifbono 32 gün için 24.50 demişlerdi, birden bire o kadar yükselir mi bilmiyorum.
yükselTmiş yükselTmiş haber kaynağı sağlam. aktifin günlüktede harekete geçmesi lazım. 21.80 mevduat karşılığı çok anlamsız kaldı
-
mevduatta 30 lu oranlar artık hiç uzak değil
-

Originally Posted by
ersunan82
doğrudur.
ppk sonrası 30 ları göreceğiz..
ytd.
syg,
-

Originally Posted by
Jordan
Az önce görüştüm MT'yle; USD üst limit 150000, EUR üst limit 125000miş. 90 gün geçerli, sonraki oranları MT ben de bilmiyorum dedi. Ayrıca TL'yi hoşgeldinde 22,50 yapmışlar. Kullanmamışlara duyurulur

+500 K İçin Günlük Hesapta Özel Oran Verilmiş 24 Deniliyor Aslı Varmı Sorabilir misiniz?
-

Originally Posted by
Pythagoras
nurolbank 62 gün bono ihracı 50 milyon nominal
basit %25
bileşik %27,74 mk --> %26.28
ytd.
syg,
mk karsiligini bulurken bilesigi degil basit faizi kullanmaniz dogru olur dusuncesindeyim. buna gore bu bononun mk karsiligi 23.68 olmali.
-
yıl sonu enf. ortalama 22 civarı olur.
bu rakamın altında bağlayacağınız her kuruş paranızın reel olarak erimesi anlamına gelir.
rakamlar size yüksek gibi görünmesin.
yatırım tavsiyesi değildir.
?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri