O zaman Bu şekilde bir vaat neden edildi yani şirket açıkça şunu desin bana güvenmeyin kar görünce satın. Bana güvenen zarar eder ben güven veren bir şirket değilim. Geçmişteki halka arzlara dikkat edin örneğin Bimeks
Printable View
O zaman Bu şekilde bir vaat neden edildi yani şirket açıkça şunu desin bana güvenmeyin kar görünce satın. Bana güvenen zarar eder ben güven veren bir şirket değilim. Geçmişteki halka arzlara dikkat edin örneğin Bimeks
Bugünkü halka arz hangi şirket yazarsanız bir durumuna bakalım.. Bir kaç gün içinde tlman gibi hep aşağı mı yapacak ...
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok haklısınız, ancak yüzde 40 prim yapan hisse, 20 günde yüzde 55 düşerse teknik, mantık, analiz , iyi niyet aranmaz. Olsa olsa öküz altında buzağı aranır. Hiç kimsenin, başta Bist olmak üzere bu ülkenin değerlerini karalamaya hakkı yok.
Evet serbest piyasa, evet kendi düşen ağlamaz, ama yukarıdaki hesap yanlış hesap.
Maliyeti 15 in çok altında olan biri olarak , benim bile içimi sızlatıyor. Allah zararda olanlara sabır versin...
Kişisel görüşlerimdir, sadece beni bağlar, yatırım tavsiyesi değildir.
bu hisseyi arz edenler milletin aklına %2 bonus hisseyi akıllıca soktular
üstüne arz fiyatının altına alım garantisi verdiler
hisse açılır açılmaz 3 günde %40 yaptırdılar ,
3-4 günde böyle pirim ben uzun yıllardır borsadayım yeni arz olmuş hissede ilk defa görüyorum ,hiçbirzaman prensip olarak arzdan almamış biriyim ilk defa pişman oldum işin doğrusu
hisse çok kısa sürede böyle prim yaptı ya ,6 kat falan da talep var ya ,nasıl olsa daha gider ,aman ha satmayalım %2 yi de alalım
düşünce bu ,böyle davranmayanları tenzih ederim
bankadan 4-5 senede alamayacağın getiriyi sana 3 günde kazanma fırsatı vermişler sat kardeşim ,ne yani açılır açılmaz %100 mü bekliyorsun ?
Burası borsa kimse ,kimseye para kazandırma derdinde değil ,alisin harikalar diyarı hiç değil
Kisaca iyi gecirdiler. Alsin o bonusunu... Ky katilleri
Fırsat verirse biraz daha alalım inşallah
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllar önce Hatek arz olduğunda 1 hafta tavan yaptı, 5 liradan arz edilen hisse kısa sürede 30 lirayı geçmişti. Ne hisseydi ama, şimdi ise yüzüne bakan yok.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.