Sayfa 252/571 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Bir ayda yuzde 30 kaybettirdi. Bu hisseyi alan kumarbazdir cabuk kazanmak icin almistir. Zaten borsadan anlasa bu hisseyi almazdi. Anlamayanlardan bir tanesi de benim. Yalan haberlerle hayallerle vur kaç yapiliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by kırşehir40 Yazıyı Oku
    Ne alaka ak partiyle... Arkadaşım işi siyasi hale getirmeyelim. Bu borsa şimdi 120 lere geldiğinde neden bişey demiyordun. Borsanın 5000 li rakamları vardı. Yaşın musaitse bilirsin. Binlerce insan iflası oldu. Bir çok tahta kapandı.vs...

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siyasileştirilmemesi gerektiği yorumunuza katılıyorum.
    Ancak bu hisseyi alanların büyük çoğunluğu , ana grubun Akp ile ilişkisi nedeniyle almıştır diye düşünüyorum...
    Zira Tümosan, Trabzon limanı gibi devlet kuruluşları, normal şartlarda Albayrak gurubuna nasip olmazdı.
    Her ne olursa olsun, arzın %90ını küçük yatırımcıya yapıyorsan, arkasında da duracaksın. Yoksa çok laf işitirsin, şirketi yönetenler böyle bir sorumluluğu olduğunu bilmeli .
    Kendi yorumumdur, beni bağlar, yatırım tavsiyesi değildir...

http://albayrak.com.tr/SektorSirket

3. Şimdi bu 15 50 TL’den alıp da %2 bonus bekleyenlere de %8 mi Soktular. Ya Var ya bunları anlatacak kelime Literatürde yok

4. Milletle iyi dalga geçtiniz Allah belanızı versin

5.  Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    Şimdi bu 15 50 TL�den alıp da %2 bonus bekleyenlere de %8 mi Soktular. Ya Var ya bunları anlatacak kelime Literatürde yok
    Sizin gibi düşünmüyorum, arz sonrası neredeyse %40 yukarı yaptı. Arzdan alanlara güzel fırsat verdi.

Ha 20 üstünde satmadıysanız, kârı realize etmediyseniz bu şirketin suçu diyemeyiz. .

tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..

6. %2 bonus almanız için bir ay bekleme ön koşulu var yani bekleyenleri alenen geri zekalı pozisyonuna düşüren bir şirketten bahsediyoruz Yatırımcısına aptal muamelesi yapan bir şirketten yabancı yatırımcıyı satamadıklarından milli şirket olarak gösterip insanlarla dalga geçen bir şirketten

7. Ben şirkete güvendim halka arza katıldım. Yine şirkete güvendim iki gün içinde satmadım Çünkü güvendiğim şirketin benim gibi yatırımcıları bahadi vardı bonusunu da almak istedim ama %8 soktular bana teşekkür ederim Şirketinize güvendiğim için %20 %30 35 karım varken satmadım ve Beni yanılttığınız için

8.  Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    %2 bonus almanız için bir ay bekleme ön koşulu var yani bekleyenleri alenen geri zekalı pozisyonuna düşüren bir şirketten bahsediyoruz Yatırımcısına aptal muamelesi yapan bir şirketten yabancı yatırımcıyı satamadıklarından milli şirket olarak gösterip insanlarla dalga geçen bir şirketten
    Neden %2 bonusa takiliyorsunuz ki, arzdan alanlara %40'a yakın trade imkanı verdi.

Bakın bugün bi halka arz vardı mesela, ne yaptığına ve nerden kapattığına bi gözatın isterseniz..

tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 252/571 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •