Bir ayda yuzde 30 kaybettirdi. Bu hisseyi alan kumarbazdir cabuk kazanmak icin almistir. Zaten borsadan anlasa bu hisseyi almazdi. Anlamayanlardan bir tanesi de benim. Yalan haberlerle hayallerle vur kaç yapiliyor.
Bir ayda yuzde 30 kaybettirdi. Bu hisseyi alan kumarbazdir cabuk kazanmak icin almistir. Zaten borsadan anlasa bu hisseyi almazdi. Anlamayanlardan bir tanesi de benim. Yalan haberlerle hayallerle vur kaç yapiliyor.
Siyasileþtirilmemesi gerektiði yorumunuza katýlýyorum.
Ancak bu hisseyi alanlarýn büyük çoðunluðu , ana grubun Akp ile iliþkisi nedeniyle almýþtýr diye düþünüyorum...
Zira Tümosan, Trabzon limaný gibi devlet kuruluþlarý, normal þartlarda Albayrak gurubuna nasip olmazdý.
Her ne olursa olsun, arzýn %90ýný küçük yatýrýmcýya yapýyorsan, arkasýnda da duracaksýn. Yoksa çok laf iþitirsin, þirketi yönetenler böyle bir sorumluluðu olduðunu bilmeli .
Kendi yorumumdur, beni baðlar, yatýrým tavsiyesi deðildir...
http://albayrak.com.tr/SektorSirket
Þimdi bu 15 50 TL’den alýp da %2 bonus bekleyenlere de %8 mi Soktular. Ya Var ya bunlarý anlatacak kelime Literatürde yok
Milletle iyi dalga geçtiniz Allah belanýzý versin
%2 bonus almanýz için bir ay bekleme ön koþulu var yani bekleyenleri alenen geri zekalý pozisyonuna düþüren bir þirketten bahsediyoruz Yatýrýmcýsýna aptal muamelesi yapan bir þirketten yabancý yatýrýmcýyý satamadýklarýndan milli þirket olarak gösterip insanlarla dalga geçen bir þirketten
Ben þirkete güvendim halka arza katýldým. Yine þirkete güvendim iki gün içinde satmadým Çünkü güvendiðim þirketin benim gibi yatýrýmcýlarý bahadi vardý bonusunu da almak istedim ama %8 soktular bana teþekkür ederim Þirketinize güvendiðim için %20 %30 35 karým varken satmadým ve Beni yanýlttýðýnýz için
Yer Ýmleri